Els millors olis essencials per millorar el rendiment esportiu

els atletes d’avui empenyen els seus cossos més que mai, i la recerca constant per maximitzar el rendiment és una cosa que pot trigar fins a una enorme quantitat de temps i energia. Mentre que el rendiment global de forma natural estarà lligada a les seves pròpies capacitats físiques i mentals, també hi ha un munt de diferents eines que hi ha que es poden utilitzar per ajudar al llarg.

Eines com cordes per saltar o màquines d’exercici són les opcions òbvies aquí, i la inversió en el dret pot ajudar a començar a veure millores en el seu rendiment. Però hi ha solucions més assequibles i més sorprenents per aquí, així que val la pena analitzar. Un exemple perfecte d’això és olis essencials.

Olis essencials per a un millor rendiment atlètic

Sorprèn a molts a escoltar que una cosa tan simple com un oli essencial podria ajudar a un atleta obtenir més del seu rendiment, però és cert. De mantenir el cos net d’ajudar en l’alleujament del dolor muscular dolor a ajudar a donar un impuls d’energia, l’oli essencial adequat pot tenir una gran influència sobre la forma de fer exercici. Aquí hi ha algunes opcions a considerar.

menta

La menta és una de les millors opcions per a aquells que són seriosos sobre augmentar el seu rendiment esportiu. Ofereix una àmplia gamma de beneficis que inclouen el següent.

 • Ajudar a alleujar les nàusees i la indigestió incloent els nervis abans del partit nerviós.
 • Millora l’estat d’alerta mental i una millor concentració
 • L’alleujament dels dolors i molèsties, particularment el dolor muscular i el dolor d’artritis
 • Millora de la funció respiratòria

A l’ajudar a respirar més fàcilment i millorar el rendiment mental, la menta es destaca com una opció que cal usar per a aquells que estan buscant una manera de millorar el seu rendiment esportiu mitjançant l’ús d’olis essencials.

llimona

Brillant i cítric, oli essencial de llimona és fàcil de trobar, fàcil d’usar, i ajuda a proporcionar el cos amb una àmplia gamma de diversos beneficis, incloent diversos que són específics per als atletes.

 • Pot ajudar a estimular el funcionament del sistema nerviós i mantenir una bona salut
 • Eleva l’estat d’ànim i ajuda a augmentar la positivitat per a aquells dies en què no se sent 100%
 • Es pot utilitzar per tractar i prevenir el peu d’atleta
 • Pot ajudar a desintoxicar el cos i mantenir el màxim rendiment

clau

oli essencial de clau d’olor és una cosa que ha estat provat per investigar l’eficàcia general de la mateixa per a diverses coses. S’ha demostrat que proporcionen resultats molt reals en un seguit d’aspectes de la salut i en el rendiment esportiu.

 • Els estudis demostren que pot augmentar el recompte de glòbuls blancs i la funció immune, manteniment de la salut per a la formació.
 • Pot ajudar a reduir la inflamació, ajudant a reduir el dolor de l’artritis i millorar la flexibilitat.
 • Les seves propietats antisèptiques pot fer que sigui més fàcil mantenir el cos net i lliure d’infeccions de la pell i també ajuda a lluitar contra el peu d’atleta.

eucaliptus

oli essencial d’eucaliptus té una forta aroma reconeixible, que és una part fonamental de la forma en que ajuda a promoure una millor cicatrització i millora del rendiment. En particular, ofereix diversos beneficis que inclouen:

 • la funció respiratòria millorada per a una millor resistència i rendiment
 • Combat la inflamació en els músculs per reduir el dolor i promoure una millor flexibilitat
 • Barrejat amb aigua en una ampolla d’esprai, pot ajudar a mantenir el cos fresc
 • Gran per despertar el cos i la ment just abans del partit, una partida, o la raça

lavanda

La lavanda és famós per la seva capacitat per ajudar a relaxar la ment i el cos i coaxial en un somni més reparador. Això no pot ser exactament el que els atletes volen i tingueu en compte que aconseguir una bona nit de son és una necessitat per a un rendiment màxim al dia següent i veurà per què l’ús de l’espígol per relaxar-se és tan important. A més, pot ajudar a calmar i curar talls, cremades, contusions i perquè pugui tornar a sortir a la pista de nou ràpidament.

Com utilitzar els olis essencials

Els olis més amunt estan entre els millors per a millorar el rendiment esportiu, i el seu ús és simple també. Hi ha dues opcions que recomanem;

 • Utilitzar un difusor nebulitzadora – Afegeix 20-25 gotes d’oli i respirar amb normalitat ja que l’oli es dispersa per l’aire.
 • L’ús en un oli de massatge – Afegir 5 a 10 gotes d’un oli portador com l’oli d’ametlles dolces i el massatge en els músculs

Els olis essencials són forts i poderosos. Quan l’aplicació d’olis essencials directament sobre la pell estar al corrent de qualsevol irritació i aturar l’aplicació immediatament. La conclusió és, olis essencials simples poden millorar el seu rendiment esportiu d’una manera significativa. Mantenir la informació anterior en ment i vostè començarà a veure un millor rendiment per si mateix.