Els increïbles beneficis per a la salut de caminar descalç que vostè ha de saber

¿Vostè sabia de caminar descalç pot tenir una influència positiva en la seva salut? Això es deu al fet que els ions negatius presents en l’equilibri de la terra els ions positius presents dins de si mateix, creant un equilibri que li donarà una millor salut. En caminar descalç, els punts de pressió en els peus s’activen i donen energia al seu cos.

Sorprenent beneficis de caminar descalç

Hi ha molts beneficis per a la salut del seu cos si es camina descalç. Aquí hi ha alguns a continuació:

1. Es pot controlar l’insomni

Si té problemes per dormir a la nit i es troba sovint en vela, fins i tot fins a altes hores de la matinada, que pot estar patint d’insomni o l’insomni que és un tipus de trastorn del son. Es creu que un dels beneficis de caminar descalç sobre gespa és que el seu insomni es pot curar.

2. millora la vista

Hi ha un punt de pressió als peus, que es creu per ser connectat als nervis del seu ull. Caminar descalç pot estimular aquest punt la pressió i ajudar a millorar la seva vista global.

3. El sistema nerviós es pot millorar

Caminar descalç a casa pot estimular els punts d’acupuntura específics al peu, i això, al seu torn, estimular els nervis i venes, a fi d’optimitzar el seu sistema nerviós. Les persones diabètiques que experimenten dolor de les venes varicoses poden alleugerir-si caminen descalços sobre una base regular.

4. La immunitat pot ser augmentada

Els nens els encanta jugar descalç. Des caminar descalç estimula el sistema nerviós, sinó que també ajuda a augmentar la immunitat estimats, fent més forta i menys susceptible a la malaltia.

5. Augmenta l’energia

Un dels beneficis de caminar descalç sobre la sorra és que li dóna resistència i això estimula els punts de pressió en els peus. Potser li resulti difícil caminar sobre la sorra durant uns dies, però a mesura que els seus peus s’acostumi a ella, que es desenvoluparà més força a les cames i el cos. El seu nivell d’energia augmentarà i mantenir-se actiu durant el dia. A obtenir els mateixos beneficis de caminar descalç sobre còdols o descalç sobre les pedres.

6. Ajuda menstrual i hormonal Problemes

Quan els seus hormones no estan en equilibri, trobareu problemes físics i mentals. Les dones que tenen la síndrome premenstrual sovint tenen canvis d’humor, mals de cap, mal de panxa, un augment de pes, acne, restrenyiment i altres problemes. Caminar descalç sobre el sòl pot ajudar a alleujar molts d’aquests símptomes.

7. Redueix la inflamació

La inflamació és causada per dany a les cèl·lules bodis, que poden conduir a complicacions com el càncer, l’envelliment, problemes cardíacs i altres problemes. Caminar descalç ajuda als electrons en l’acte sòl com antioxidants i reduir la inflamació en el seu cos.

8. L’activitat cardiovascular es millora

Com ja vam comentar, caminar descalç ajuda a millorar el sistema nerviós. Això, al seu torn, ajuda a millorar la circulació de la sang en el seu cos. Més circulació de la sang significa un sistema cardiovascular sa.

9. Manté la pressió arterial

Els seus nivells d’estrès vénen automàticament quan es camina descalç com els nervis dels peus són estimulats, alliberar l’estrès. Això és similar a quan s’obté un massatge de reflexologia podal. Atès que l’estrès es redueix, la pressió arterial també rep estable.

10. Esborra la seva ment i millora l’humor

Si vostè té un munt de xerrada interna passant en el seu cap i pateix de canvis d’humor, caminar descalç a la neu oa l’herba pot ajudar a relaxar-se i concentrar-se en el present. El seu cos absorbeix els electrons negatius a través de la terra, que ajuda a crear en el seu interior un ambient bioelèctrica equilibrada.

Preguntes freqüents

És possible que tingui algunes preguntes sobre els beneficis de caminar descalç. A continuació es presenten algunes preguntes i les seves respostes:

1. Pot obtenir Malalties de caminar descalç?

Mentre que vostè està caminant sobre una superfície neta i no en les substàncies nocives com productes químics o llots, no hi ha cap raó per pensar que caminar descalç li donarà malalties. També s’ha d’assegurar que no té cap ferides obertes als peus quan camina descalç per evitar infeccions.

2. caminar descalç causar mal d’esquena?

Caminar descalç no causa mal d’esquena sinó que redueix qualsevol dolor que el seu cos pot experimentar. Des caminar descalç motius del cos i redueix els radicals lliures, que pot ajudar a curar el seu dolor d’esquena i afluixar els músculs tensos.

3. És segur caminar descalç a la platja?

Si vostè és conscient del que està davant de vostè en caminar i evitar trepitjar sobre roques afilades o vidre, és molt segur i saludable de caminar descalç a la platja.

4. caminant sobre l’herba millora la vista?

Hi ha un punt de pressió als peus que es connecten als nervis del seu ull. Caminar descalç estimula aquest punt que al seu torn ajuda a millorar la seva vista.

Caminar descalç sobre l’herba, a la platja, oa terra ajuda a millorar tant la seva salut física i mental mitjançant l’enfortiment dels peus, la millora del seu sistema nerviós, i reduir l’estrès. Així eliminar aquests sabates i fer una passejada.