Els beneficis per a la salut de pujar escales

L’exercici és una part essencial de les nostres vides, i tothom ha de tractar d’aconseguir almenys 25 minuts d’exercici diari per mantenir-se sa per més temps. Els éssers humans no van ser fets per a un estil de vida sedentari. Si bé hi ha molts gimnasos que tenen el millor equip de professionals i l’espai per arribar a una bona feina, pot estalviar temps i diners i només treballar a casa. Podeu utilitzar una cosa tan simple com un tram d’escales per aconseguir un gran entrenament. No només és que molt simple, però també té molts beneficis.

Quins són els beneficis per a la salut de Pujar escales?

Aquí hi ha alguns dels beneficis de pujar escales com un exercici:

1. Pèrdua de Pes

Definitivament, hi ha diversos avantatges de pujar escales per baixar de pes. Només has d’anar pujant i baixant les escales durant almenys cinc minuts cada dia per arribar a un bon entrenament i per ajudar al seu cos a eliminar l’excés de pes i donar-li energia.

2. tonifica el cos

El seu cos i la resistència milloraran a mesura que s’obté en l’hàbit de pujar escales. Els seus músculs es comencen a obtenir tons, i la forma del seu cos es farà més ferma i millorat. Quan es tracta de pujar escales, 20 minuts hauria de ser el seu objectiu cada dia.

3. Bé per a la pressió arterial

Pujar escales assegura una millor salut cardíaca i la pressió arterial, ja que ajuda a destapar les artèries. Això a la llarga va a millorar el ritme cardíac i millorar la seva salut en general amb un millor flux sanguini.

4. Redueix el Risc de Mortalitat

Pujar escales proporciona tan bon exercici per al cos que la seva salut en general tendeix a millorar. Acaba de començar lent s’assegurarà que aviat formar l’hàbit de pujar escales, aixecar-se de la seva exercici diari i la reducció de la seva taxa de mortalitat.

5. Salut Mental

Fins i tot la ment s’actualitza com el seu cos bomba sang i s’obté una descàrrega d’adrenalina des del simple fet de pujar escales. El risc de desenvolupar problemes de salut mental disminueix dràsticament. L’estrès i l’ansietat no podran semblar tan aclaparadora una vegada que el seu cos està en millor forma.

6. augmenta la resistència

Al principi, pot experimentar rampes a les cames i una mica de dolor, però com més s’adhereixen a ella, millor serà la seva resistència es convertirà en el llarg termini. Vostè aviat es trobarà amb energia i capaç de molt més del que creia possible quan es tracta d’activitats físiques.

7. Diabetis

Pujar escales millora la pressió arterial i sucre en la sang i ajuda a mantenir els símptomes de la diabetis a ratlla. Qualsevol debilitat que el problema porta amb si serà anul·lada si es manté el costum de pujar escales.

8. Combat Mals de cap

Els estudis han demostrat que pujar escales han de tenir grans resultats quan es tracta de lluitar contra els mals de cap temudes. Això és degut al fet que millora el flux general de la sang, el que fa que sigui difícil per als nusos que es formen en els nervis sensibles que causen mals de cap.

9. Despeses no extra

En elegir a pujar les escales, que està rebent els beneficis d’un cos de treball que es pot obtenir al gimnàs – només, que no estan pagant res. Pujar escales és convenient i es pot fer de casa o apartament complex sense cremar cap forat a les butxaques.

10. Sense habilitat requerida

Algunes persones tenen dificultats per fer exercici perquè no estan segurs de si són capaços dels moviments requerits. Per pujar escales, que no té cap tipus de pensaments o pors. És fàcil i tothom pot beneficiar-se de pujar escales cada dia, sempre que no estan patint de problemes amb les seves cames.

 

Preguntes freqüents

Per als que volen saber més, aquí hi ha algunes preguntes freqüents sobre pujar escales com un exercici.

1. Com molts trams d’escales és un bon entrenament?

Tot i pujar escales és un excel·lent exercici, vostè ha d’apuntar per a totes les que pugui. No es limiti a pujar un tram d’escales i esperem que hi hagi una diferència. Comenceu amb quatre trams d’escales i tractar d’apuntar a vuit vols cada dia. Això assegurarà que va a tenir una obra adequada a terme en els seus músculs realment sentir el treball. Intenta pujar escales 2 alhora per a un treball encara més intensa a terme.

2. Està pujar i baixar dolent per als genolls?

De vegades, pujar escales pot ser la resposta als seus problemes de genoll, però altres vegades, pot ser que sigui pitjor. El seu metge sabrà quant pot gestionar, així que assegureu-vos d’esmentar a ells. Si no té cap problema de salut important amb els genolls, no hauria d’haver cap problema amb pujar escales per fer exercici.

Si vostè és algú que ha tingut anteriorment o actualment té un petit problema amb el genoll, és possible que vulgueu consultar amb el seu metge abans de decidir que voleu incloure aquest tipus d’activitat en la seva rutina diària d’exercicis. Fins i tot si el problema sembla massa pes petit, als genolls o l’excés d’activitat pot agreujar la condició, el que és pitjor. Si el seu metge li diu que està bé, pot començar a fer exercici per pujar escales.

3. Està pujar escales millor que córrer?

Les dues escales corrent i escalada són grans formes d’exercici. Ells són simples, i que li proporcionarà molts beneficis. Tot i així, pujar escales sembla tenir una mica més dels beneficis de roda, ja que té un millor rendiment certes funcions. Pujar escales pot ajudar a perdre més calories que córrer, i també ajudaran a enfortir la part inferior del cos.

Pujar escales més o menys forces del seu cos per lluitar contra la gravetat i es mouen cap amunt, portant el pes del seu cos amb ell. D’aquesta manera, es cremen més calories del que mentre s’executa. Una altra raó per la qual pujar escales és molt més beneficiós que el córrer és causa de l’accessibilitat de la zona.

No és tan fàcil trobar un tram de terra on es pot executar en pau sense el perill de ser atropellats per un vehicle o alguns altres problemes. Les escales són més o menys disponible a tothom, ja que hi ha als edificis d’apartaments, centres de treball i qualsevol edifici que té un ascensor. Anant tan lluny com per elegir pujar les escales en lloc de prendre l’ascensor és un gran començament del seu exercici per pujar escales, pujar escales i cap enrere pot afegir un canvi en la rutina i fer que sigui més difícil.

4. Qui ha d’evitar pujar escales com una forma d’exercici?

Els que pateixen de problemes de maluc o genoll i els que tenen afeccions cardíaques agudes s’han d’abstenir de pujar escales com una forma d’exercici. Si vostè té extremitats tremoloses, també ha d’evitar aquest tipus d’exercici, ja que hi ha un major risc de caure i fer-se mal. Qualsevol persona que pateix de qualsevol d’aquests problemes sempre ha de consultar al seu metge per obtenir més consells sobre aquest tipus d’exercici. És millor evitar fer empitjorar els problemes.

5. És beneficiós per pujar escales durant l’embaràs?

Pujar escales durant l’embaràs sense dubte té els seus riscos. El més gran és que pot ensopegar i caure, el que seria catastròfic. Pujar escales per raons del dia a dia és raonable, però quan es tracta d’utilitzar les escales com una forma d’exercici, es fa molt arriscada quan està embarassada.

A mesura que comencen a créixer més gran, el seu centre de gravetat canviarà, el que fa difícil per tu per seguir pujant i baixant la mateixa facilitat amb que pot haver estat un cop capaç de fer-ho. El millor és evitar aquest tipus d’exercici per evitar els riscos relacionats amb la caiguda, el que podria resultar en un avortament involuntari o un problema que pot aparèixer més tard en l’embaràs o després del naixement.

Si bé pot semblar agradable per anar al gimnàs i fer exercici, de vegades és més pràctic i beneficiós treballar amb el que tens. Tothom té escales en alguna forma i pot incorporar fàcilment a l’exercici pujar escales en la seva vida quotidiana. Només aquells que tenen raons mèdiques actuals no haurien evitar-ho. Pujar escales és encara més beneficiós que el córrer, pel que si vostè no és un gran fan particular de córrer, pot dirigir-se a aquesta forma pràctica d’exercici per ajudar a mantenir-se en forma, perdre pes i tonificar el seu cos.