Els beneficis de valor nutricional i de salut de la llet

La llet es consumeix àmpliament a l’Índia. A assegurar-se que el seu fill té un got de llet cada dia; De vegades, s’ho pren massa simple o afegir-lo a la seva te. El consum de llet té diversos beneficis. El consum de llet és la clau per a la formació d’ossos forts i sans. Per tant, esbrinar per què la llet de consum és tan important. Llegiu per esbrinar els seus beneficis.

Present contingut nutricional de la llet

A continuació tracem una comparació entre els tres diferents tipus de llet més alguna informació sobre el valor nutricional de la llet de la llet de vaca, llet, búfals i cabres llet.

Com pot munyir benefici de la seva salut

Si no creia que el consum de llet és bo per al seu benestar i salut física / mental, llavors aquí hi ha un parell d’informació nutricional de la llet que li doni suport.

1. Se li ajuda a satisfer les seves necessitats nutricionals

Només una porció de 8 unces de llet en els seus àpats és suficient per obtenir la seva dosi diària de vitamina D, calci i vitamina B12 – els tres nutrients essencials que necessita. La llet també li proporciona altres nutrients essencials com proteïnes, minerals, antioxidants i àcids grassos saludables.

2. Es manté saludable

La llet no és una beguda ordinària. Hi ha una raó per la qual els atletes i altres persones que confien en ell. Compta amb tots els nou aminoàcids essencials, pel que és una beguda completa de proteïnes. En cas que vostè no sabia, vaques alimentades amb pastura llet fins i tot conté àcid linoleic conjugat i àcids grassos omega-3, els quals han estat reportats per proporcionar una sèrie de beneficis per a la salut cognitives i físiques.

3. Enforteix els ossos

El calci és un nutrient clau que es necessita per tenir ossos forts i sans. Un got de 8 unces de llet, complint així amb la seva dosi diària recomanada d’aquest nutrient fàcilment sense el farcit del seu estómac. La llet i altres productes lactis també prevenen malalties òssies com l’osteoporosi. El consum de llet pot prevenir aquesta malaltia. Llet i productes lactis contenen calci en quantitats abundants i poden enfortir el seu cervell. Si es comparen les llets de búfal valor nutricional amb llet de vaca, trobareu que el primer té més contingut de calci present en ella.

4. Ajuda a mantenir la seva glòbuls vermells en el Registre

La deficiència de vitamina B-12 és una de les causes comunes de l’anèmia, mala memòria, i fins i tot de vegades problemes de cor (en casos greus). A més de la producció de glòbuls vermells i el transport d’oxigen als teixits nerviosos, aquest nutrient és essencial per al benestar general. En poques paraules, no es pot viure sense B12. I la llet i altres productes lactis poden satisfer les seves necessitats de calci.

5. Dóna Vostè vitamina D

La vitamina D és coneguda com la vitamina del sol. És una vitamina soluble en greix que ajuda a l’absorció de calci i ajuda al sistema immunològic. La manca de vitamina D en el seu cos pot afectar la salut dels ossos. Però no cal preocupar-se perquè pot ajudar a satisfer les seves necessitats de vitamina D. La llet és una font excel·lent de vitamina D; també regula l’absorció de calci i fòsfor en el cos, tots dos dels quals són necessaris per a ossos forts i sans. A més d’això, la vitamina D també es coneix a prevenir la depressió, prevenir malalties del cor i augmentar la pèrdua de pes.

6. Manté la salut del seu cor en el Registre

La llet prevé i redueix el risc de malalties del cor. La llet és una excel·lent font d’àcids d’àcid linoleic i àcids grassos omega-3 conjugats que ajuden a reduir el risc de malalties del cor i diabetis també.

7. li proveeix de Proteïna

La proteïna és un element important que ajuda a construir massa muscular magra i ajudar a una persona a recuperar-se més ràpid després de fer exercici. També és essencial per a la producció d’hormones en el cos. I aquí hi ha una sorpresa – la llet li dóna 8 grams de proteïna d’alta qualitat amb només una porció de 8 unces. Si se sent fam tot el temps, afegir aliments rics en proteïnes a la seva dieta, especialment la llet.

8. Pot ajudar a mantenir la depressió lluny

El consum de llet pot ajudar en la producció de l’hormona serotonina en el cos; l’hormona serotonina s’associa amb l’estat d’ànim i el son. La deficiència de vitamina D està vinculada a la depressió i la fatiga, però la llet de consum pot ajudar, ja que compleix amb les seves necessitats de vitamina D. En beure la llet, es pot mantenir la deficiència de vitamina D a la badia i per tant la depressió.

9. manté els seus nivells d’energia alts

La llet és una font increïble de riboflavina. La riboflavina ajuda al cos a produir més energia al descompondre els carbohidrats, proteïnes i greixos. Atès que és una vitamina soluble en aigua, que es necessita cada dia. També ajuda a transportar oxigen a diversos òrgans interns i se’ls manté en funcionament.

10. satisfaci les seves necessitats calòriques

Això va un és per a les persones que tenen problemes per menjar molt. Si vostè necessita per satisfer les seves necessitats diàries de calories, però no està podent fer-ho a causa dels seus hàbits alimentaris, a continuació, beure llet. La llet pot proporcionar calories i mantenir un bon equilibri d’altres nutrients.

Precaucions a tenir en compte al consum de llet

Assegureu-vos de prendre les següents precaucions abans de consumir llet.

1. Anar per Plant-Based

Si vostè és vegetarià o intolerant a la lactosa, aquí hi ha la bona notícia – hi ha opcions a base de plantes que hi ha. Es pot optar per la llet d’ametlles, llet de soja, llet de coco i llet d’anacard.

2. Límit seu consum

El fet que la llet és saludable i reuneix una gran quantitat de nutrients no vol dir que vostè ha de beure massa llet. La moderació és la clau, ja que fa les maletes contingut de greix i si vostè està tractant de perdre pes i enfortir els músculs, realitzar un seguiment de la quantitat que consumeix en base a la informació nutricional.

3. Mantenir la seva salut digestiva d’entrada Data

En els vells temps, la llet de vaca li ha proporcionat una gran quantitat de bones bacteris intestinals saludables. No obstant això, amb l’adveniment de les pràctiques de pasteurització, totes aquestes coses bones s’elimina el que significa que no obté els beneficis digestius reportats. També, major contingut en greix en la llet a triar fa que sigui difícil per al seu cos per processar-lo.

La llet ofereix diversos beneficis i ajuda a mantenir-se en forma i actiu. Se li dóna la seva dosi diària d’energia i subministra al seu cos amb els nutrients essencials que necessita. L’addició d’un got de llet als seus àpats no només et farà fort i saludable, sinó que també millorarà el seu estat d’ànim i mantenir-lo en bon estat de salut. Per tant, prendre un got de llet al dia i mantenir-se en forma.