Els beneficis de muntar en bicicleta cada dia i per les quals ha de fer

El ciclisme és una activitat que combina la diversió sense fi amb un munt d’exercici per al cos. Li aconsegueix des del punt A al punt B, mentre que la crema de calories i que li dóna una bona sessió de cardio. Si vostè està considerant prendre fins ciclisme, aquí hi ha algunes coses interessants que vostè ha de saber sobre ell.

10 avantatges sorprenents de ciclisme que cada un ha Reap

Aquí hi ha alguns beneficis per a la salut d’exercici en bicicleta que ha d’obligar a fer servir la seva bicicleta més.

1. promou la salut i desenvolupa els músculs

Un dels avantatges de tots els dies en bicicleta és que és un entrenament complet del cos, ja que implica l’ús de tots els músculs a partir dels braços als peus. Ajuda a cremar greix, promou la sudoració i dóna un bon treball de cardio a terme cicles per a qualsevol persona que durant més de 20 minuts. Atès que no hi ha resistència variable que participen en el ciclisme, sinó que també promou la construcció dels músculs que enforteixen les cames, l’esquena i les espatlles. L’augment de la massa muscular també ajuda a cremar més greix fins i tot en repòs.

2. Promou el benestar mental

Està ben establert que les persones que fan exercici regularment tenen generalment bona benestar mental. Un estudi va demostrar que les persones que tenien un estil de vida actiu que implica exercicis de diferents tipus, com ciclisme va obtenir un 32 per cent més alta que les persones sedentàries. L’exercici té l’efecte d’augmentar l’estat d’ànim a través de l’alliberament d’endorfines, que són analgèsics naturals que el cos necessita per curar. Aquests productes químics augmentar el nostre estat d’ànim i ens ajuden a sentir bé durant tot el dia. Ciclisme a l’aire lliure també és útil per a les persones que pateixen de depressió.

3. ajuda a perdre pes

Quan es tracta de perdre pes, la matemàtica és molt simple. Si vostè crema més calories de les que consumeix, vostè perdrà el pes. Quan va en bicicleta per la pèrdua de pes que vostè ha de saber que el més intens del ciclisme és, més es va a cremar. Ciclisme al camp l’ajudarà a cremar en qualsevol lloc entre 400 a 1000 calories depenent de quant temps vostè està en ell i la dificultat del terreny. Anar en bicicleta en diferents llocs cada dia per a un nou desafiament al seu cos i cremar més calories.

4. Redueix l’estrès

L’estrès és la causa d’una sèrie de malalties entre les persones. Això condueix a un augment de pes, diabetis, asma, ansietat, problemes de digestió, pressió arterial alta, malalties cardiovasculars, depressió i molts més. El ciclisme és una bona feina que l’ajuda a combatre l’estrès, mentre que la millora del seu benestar físic. L’anar per passejades en bicicleta al camp amb el canvi de paisatges i belles nous punts de vista té un efecte positiu en el seu estat d’ànim i redueix l’estrès.

5. millora la funció cerebral

Ciclisme en l’aire lliure implica la coordinació de la ment i el cos amb capacitat de prendre decisions en fraccions de segon. Muntant així requereix a mantenir enfocat i prestar atenció a tot el que se li presenti i per tant arrenca la funció cerebral. Aquesta activitat sembla exigir a l’exterior, però en realitat és molt eficaç en la neteja de la ment per ajudar a relaxar-se. També promou el creixement de noves cèl·lules en la part del cervell anomenada hipocamp, que el protegeix més lluny de les malalties neuro-degeneratives.

6. Millora l’aptitud

ciclisme regular ajuda a mantenir la condició física en general. El muntar en terrenys de muntanya o planes treball Tots els músculs per cremar el greix circumdant. El millor exercici en bicicleta per reduir la panxa és anar fora de la carretera en un camí de terra, de manera que treballa els músculs abdominals i la crema de greix. Cycling també millora la resistència, la flexibilitat, la capacitat pulmonar, la resistència òssia i la massa muscular. A diferència d’altres formes d’entrenament, el ciclisme no se sent com vostè està posant esforç en l’exercici com a tots els grups de músculs en el cos tendeixen a treballar en coordinació.

7. Ajuda a millorar el son

Que vostè no ha de sorprendre que després d’una bona sessió d’entrenament, es pot dormir millor. L’aptitud física està directament relacionada amb la qualitat del son, i un cicle cada dia promou el bon dormir. És especialment eficaç entre els que tenen insomni i porten una vida sedentària. Tot i que el millor moment per anar a fer una passejada és a la tarda, el ciclisme en qualsevol moment durant el dia, és ideal per ajudar a agafar el son.

8. És un excel·lent mitjà per commutar

Hi ha una sèrie de beneficis de la bicicleta per treballar. Per començar, amb bicicleta a la feina és saludable. Tens un munt d’exercici en el camí a la feina, que també té l’avantatge afegit de mantenir la seva ment aguda i alerta durant tot el dia. viatge cada dia en un vehicle de motor pot consumir una part dels seus diners en forma de despeses de combustible i per no parlar; contamina el medi ambient. Finalment, si vostè està en una ciutat plena de gent, els desplaçaments a través de la bicicleta pot ser més ràpid que el transport públic o un cotxe, ja que no serà retingut pel trànsit.

9. Construeix el teu cercle social

Si sovint es commuta a les bicicletes, els theres una bona probabilitat que s’executarà en persones d’idees afins. clubs ciclistes són un gran lloc per conèixer gent nova i fer créixer el seu cercle social. Anar en bicicleta amb vells amics és també una bona manera de tenir un gran temps amb persones properes a vostè.

10. Millora de la productivitat global

El anar amb bicicleta refresca la seva ment cada dia i manté el cos sa. Tots dos aporten una millor sensació de benestar i una major productivitat ja sigui a la feina o l’escola.

Consells de seguretat a tenir en compte al ciclisme

Igual que en tots els altres exercicis, hi ha consells de seguretat que cal tenir en compte.

  • Invertir en un bon equip protector, com un casc, el colze i genolleres. El necessitarà.
  • Utilitza la roba de fibra d’alta tecnologia dissenyada per al ciclisme. Es dispensa la suor millor, i el material sol ser reflexiu, fent més visible als altres en el camí.
  • Comprar una bicicleta amb una bona suspensió i els pneumàtics amples agafi bé el camí.
  • Utilitzar les cadires de muntar de ferradura per a una millor comoditat i re-distribuir la pressió dels malucs. Ajust l’altura del mànec i seient per a una postura correcta.
  • Evitar escoltar música alta, mentre que a la carretera.
  • Seguiu les normes de trànsit.
  • Tingueu precaució cada vegada que prengui una volta o canviar de carril. Sempre utilitzeu senyals de mà.
  • Sempre portar prou aigua amb vostè.
  • Utilitzeu les etiquetes reflectants o instal·lar una llum estroboscòpica a la part posterior.
  • Compte amb els cotxes que tiren davant teu; que podria obrir les seves portes sense previ avís.

Preguntes freqüents

1. Quant s’ha de cicle diari per obtenir millors resultats?

El temps que es necessita per passar el ciclisme depèn de quant va a cremar a través de l’exercici cada dia i el que la seva ingesta de calories és. De mitjana, d’1 hora de muntar en bicicleta és prou bo per a la majoria de la gent guanyi els beneficis per a la salut de l’exercici. ciclisme constant i regular crema al voltant de 300 calories per hora, i s’estima que la crema d’almenys 2.000 calories per setmana a través de l’exercici és beneficiós per a la salut. Per a aquells que no poden fer una hora, els beneficis de la bicicleta 15 minuts al dia és suficient rigor per mantenir-los sans.

2. Contra Córrer Ciclisme, Quin és millor?

Tant la bicicleta i córrer donen el bon exercici del cos i treballen diferents grups de músculs. No obstant això, córrer és un exercici d’alt impacte i més intens en el cos i no és adequat per a tothom. El ciclisme és una forma més suau per cremar més calories cada dia en comparació a córrer.

El ciclisme és un exercici molt eficaç que és divertit i ajuda a cremar moltes calories. bicicleta regular té nombrosos beneficis per a la salut que fa que sigui un exercici perfecte per a persones de totes les edats.