Els beneficis de l’aplicació d’olis fins al melic

Segons l’Ayurveda, el melic és un botó de gran abast que té la clau per a l’operació apropiada de diverses funcions corporals. Raó per la qual s’ha de prestar atenció a la seva melic tant com ho fa amb la resta de les seves parts del cos. Una gran manera de tenir cura d’ell és aplicar oli al seu melic amb regularitat. Els olis naturals, la qual cosa és inclusiva de tots dos olis del portador essencials, així com, són particularment bons per a aquest propòsit i poden ajudar a curar moltes malalties comunes. Aquí hi ha 7 beneficis innegables de l’aplicació d’oli al seu melic.

 

 

1. Es pot hidratar la pell

El patiment de la pell seca, escamosa que et fa semblar avorrit i sense vida? Passa que la crema hidratant i massatge una mica d’oli en el seu melic. Aquesta senzilla activitat a l’instant fa que la seva pell suau i flexible. L’aplicació d’oli al seu melic i la regió que l’envolta en els hiverns pot reduir la sequedat de la pell en gran mesura. Els olis que es poden utilitzar per a aquest propòsit inclouen l’oli d’oliva i oli de coco. Només cal posar un parell de gotes d’oli en el seu palmell de la mà i el frega en el seu abdomen. La seva pell serà més suau després de sortir de la dutxa.

2. Es pot eliminar la brutícia

En un intent per mantenir-se absolutament net, no és estrany que oblidar-se de la seva melic. De fet, la brutícia que es neteja de la meitat superior del seu cos pot acumular en el seu melic, pel que és una àrea que requereix una neteja especial. Per a això, es necessita un hisop de cotó i olis lleugers, com ara llavors de raïm, de càrtam o de jojoba. Aquests olis poden estovar la brutícia acumulada i ajudar en la seva fàcil extracció amb l’ajuda d’un bastonet de cotó. Tot just sigui tan suau com pot mentre que la neteja del seu melic amb el bastonet o pot lesionar la zona.

3. Es poden curar les infeccions

Ja que és bastant fàcil per al seu melic s’embruti, pot convertir-se en l’estatge perfecta per als gèrmens i bacteris. Aquests per tant poden donar lloc a la infecció si el seu melic es mantingui humit durant un període considerable. Les infeccions en aquesta àrea també poden sorgir si es lesionen, i no es cura de la manera correcta.

No obstant això, els olis com ara mostassa, coco, i l’arbre de te pot ajudar a protegir-se d’aquestes infeccions amb facilitat. Els tres d’ells tenen propietats antibacterianes i antifúngiques, i vostè ha d’aplicar un d’ells al seu melic dues vegades al dia fins que la infecció es cura.

4. Es pot alleujar el dolor menstrual

El dolor menstrual és probablement una de les pitjors formes de dolor, ja que pot alterar la seva rutina diària i fer que no pot fer una altra cosa a part de prendre descans. La cura per aquesta malaltia comuna rau en l’ús dels olis drets sobre el seu melic. olis essencials diluïts, com ara sàlvia, menta, xiprer, i el gingebre, tenen propietats analgèsiques. Ha de massatge amb qualsevol d’aquests olis suaument al voltant del seu abdomen per curar aquests rampes.

5. Es pot curar el mal de panxa

Si vostè està patint de mal de panxa i no vol prendre medicaments per a això, pot intentar l’aplicació d’oli al seu melic una mica d’alleujament. Aquest tractament és particularment adequat per dolors causats per malalties de l’estómac comuns, com ara la intoxicació alimentària, la indigestió i la diarrea. Gingebre i menta olis són les seves millors opcions aquí. Però, abans d’usar-los, assegureu-vos que vostè els dilueix amb un oli portador com l’oli d’ametlles o oli d’oliva.

6. Es pot equilibrar els seus Swadhisthana (melic) Chakra

Segons l’Ayurveda, el melic Chakra és una font vital de la imaginació i l’energia i és també la llar dels seus desitjos i objectius més profunds. Per tant, cal mantenir l’equilibri del seu melic Chakra de manera que vostè pot fer els seus somnis realitat i romandre connectat amb el seu costat creatiu. Els millors olis que es poden utilitzar per a aquest són de pal de rosa, sàndal i ylang-ylang. Fer això serà suficient un cop cada setmana.

7. Es pot fer més fèrtil

Com ja saben, el melic està directament relacionat amb la seva fertilitat. A més, es connecta al seu nadó a l’hora de quedar embarassada. El massatge d’aquest punt amb els olis adequats pot augmentar la seva fertilitat, amb independència del seu sexe. Es pot afegir un oli portador d’olis essencials com ara el ginebre, damiana, sàlvia, o del full de guaiaba per obtenir els resultats desitjats. Aquests olis relaxar el seu cos, mantenir l’esperma saludable en els homes, i curar problemes menstruals en les dones, el que condueix a un augment dels nivells de fecunditat. També ajuden a la regulació de les hormones.

Assegureu-vos que utilitza els olis adequats per als fins adequats perquè pugui assolir els resultats desitjats. A més, tingui en compte per diluir els olis essencials amb olis del portador abans d’usar-los ja que són prou forts i poden causar al·lèrgies.