Els beneficis de l’aigua de coco per a la salut, especialment per la pèrdua de pes

La majoria de nosaltres córrer a la bona aigua de coco quan tenim problemes d’estómac, especialment la diarrea. L’aigua de coco és natures millor solució a la deshidratació i ajuda a restaurar ràpidament l’equilibri d’electròlits del cos. No obstant això, les persones estan descobrint ràpidament que aquest humil beguda té una gran quantitat d’altres beneficis també.

Com ajuda l’aigua de coco a la pèrdua de pes?

Hi ha més en l’aigua de coco humil que acaba de publicar la rehidratació un atac de diarrea. Aquestes són algunes de les formes en que pot millorar significativament la seva pèrdua de pes amb aigua de coco.

1. Objectiu de l’aigua i la sacietat Quocient

L’aigua de coco és una gran manera de completar el seu objectiu aigua. Tots sabem que pot ser avorrit a beure tota l’aigua al dia. La substitució d’un dels seus diaris 8 gots d’aigua amb una porció d’aigua de coco pot fer que un món de bé. El bo és: aigua de coco també té un alt quocient de sacietat. Això vol dir que l’ajudarà a mantenir la sensació de sacietat, frenar les ànsies intempestives i afartaments.

2. Millor que les begudes energètiques

L’aigua de coco és ple de minerals, especialment potassi. També té una bona quantitat de sucres naturals i greixos saturats també. Pel que és una de les millors begudes energètiques naturalesa té per oferir. Tots sabem que moltes begudes energètiques, begudes esportives i aigües fortificades també empacar una bona quantitat de sucres i calories innecessàries. Per què no anar natural?

3. No més de Distensió

L’aigua de coco és el perfecte diürètic natural. Un diürètic és una substància que fa pipí …. Així que beure un got d’aigua de coco cada dia pot ajudar a reduir la retenció d’aigua. És un dels millors remeis per a la inflor.

4. La fibra d’alta

La fibra està absent en la majoria de les begudes – incloent aigua, refrescos de cola, refrescos, electròlits, etc Per tant l’aigua de coco pot ajudar en l’embalatge de fibra extra en la seva dieta – i ja sabem els beneficis de la fibra per la pèrdua de pes. No només ajuda a sentir-se ple, esborra les entranyes de manera efectiva, i també manté el nivell de sucre en la sang, ajudant així a la pèrdua de pes.

5. combat el colesterol

L’aigua de coco ajuda a mantenir un perfil lipídic saludable. El colesterol i els seus derivats estan estretament lligats a la pèrdua de pes i molts altres trastorns d’estil de vida (com la diabetis, l’obesitat, problemes cardíacs, etc.) – tots els quals es poden evitar mitjançant la inclusió d’aigua de coco en la seva dieta diària.

6. Millora del metabolisme

L’aigua de coco, a causa del seu contingut en fibra i proteïnes, ajuda a accelerar el metabolisme. Això al seu torn fer que el seu cos a cremar més calories, l’acceleració de la pèrdua de pes.

Benefici nutricional de coco Aigua Potable

Hi ha alguna cosa més que beneficis per baixar de pes que ha de fer considerar l’addició d’aigua de coco a la seva dieta diària.

1. Millor Pell

L’aigua de coco ajuda a eliminar toxines a terme. És per tant un bon remei natural per a l’acne i els barbs. Beure cada dia durant una pell més clara.

2. Els ronyons Better

L’aigua de coco és un aliment diürètic i per tant ajuda als ronyons funcionin millor. És una forma natural per mantenir els càlculs renals de distància també.

3. Immunitat Millor

Els diferents vitamines en l’aigua de coco – com tiamina, riboflavina, niacina, etc ajudar a combatre les infeccions comunes. L’aigua de coco també és anti-viral i anti-bacteriana a la natura. Perfecta per mantenir la temporada de canvi de malalties relacionades distància.

4. Millor la pressió arterial

Aquest benefici d’aigua de coco prové de la seva capacitat per regular la circulació de la sang. El contingut de fibra també manté el sucre en sang sota control, reduint així al mínim les fluctuacions de pressió de la sang.

5. Millor Digestió

L’aigua de coco conté una gran quantitat d’enzims, com la catalasa, fòsfor, i molts més. Regulen l’activitat metabòlica en el cos, mantenint la digestió en pista.

6. Millor electròlits Equilibri

Les sucre, vitamines, minerals i greixos en aigua de coco el converteixen en la solució de rehidratació oral natural perfecte.

7. No es radicals lliures Més

L’aigua de coco conté una important enzim anomenat peroxidasa. Això ajuda a desfer-se dels radicals lliures en el cos – les coses que fan que l’edat.

8. No més migranyes

El magnesi està estretament lligada a les migranyes. S’ha suggerit que una deficiència de magnesi és responsable de la majoria dels casos de migranyes. L’aigua de coco, que és carregat amb magnesi, podria ajudar a combatre les migranyes.

9. No More Blues

El creguis o no, l’aigua de coco també pot ajudar a combatre la depressió, la raó de ser, de nou, de magnesi.

Consells útils per beure aigua de coco

L’aigua de coco no s’ha d’emmagatzemar una vegada que es retira del coco, i ha de ser consumida fresca. Evitar refrigerar. També és millor no afegir sucre o fins i tot qualsevol tipus d’edulcorant artificial a la beguda. Simplement gaudir del seu sabor natural.

Quan per beure

Mentre que vostè pot tenir aigua de coco gairebé qualsevol moment del dia, pot optimitzar aquest factor per tal de maximitzar els seus beneficis. Beure aigua de coco:

  • immediatament després d’un entrenament
  • com a refresc després d’un dia esgotador
  • després de passar llargues hores sota el sol
  • 20 minuts abans d’un menjar (per controlar les porcions de menjar)

quant beure

En general és millor tenir 1 porció d’aigua de coco al dia. La millor manera de calcular la quantitat d’aigua de coco que estan consumint és tenir aigua de coco directament del coco tendre fresc. El consum d’aigua de coco tendre 1 al dia és ideal. Una de les coses que la gent s’equivoqui sobre l’aigua de coco és la quantitat de la beguda.

És important tenir en compte que l’aigua de coco – mentre que ser molt saludable – també és alta en sucre i greixos tots dos. Una sola tassa d’aigua de coco conté sucre i 6,3 g 3-4% de la dosi diària recomanada diària de greixos saturats. Mentre que el cos necessita aquests nutrients tant, l’excés podria, de fet, revertir la seva pèrdua de pes.

Les preguntes més freqüents sobre l’aigua de coco per baixar de pes

1. Quant coco aigua he de prendre per dia?

Es recomana mantenir el seu consum d’aigua de coco a una porció per dia (1 porció és aigua de coco tendre 1 fresc o 1 tassa).

2. Què passarà si bec l’aigua de coco diari?

Va a collir tots els seus beneficis. Sinó també tenir en compte que, és important per donar suport a la pèrdua de pes amb aigua de coco amb modificacions en la dieta i l’exercici guiades adequades. beure aigua de coco només no l’ajudarà a perdre pes. Sigues llest.

3. Quantes calories hi ha a l’aigua de coco?

Una sola tassa d’aigua de coco té 46 calories. No obstant això, recordeu que 25 d’aquestes calories provenen dels sucres presents.