Els beneficis de la migdiada de l’energia i com fer-ho correctament

De tornada en els seus dies d’escola secundària que pugui haver dormit durant uns minuts a la classe o renyar pel seu professor de la migdiada amb massa freqüència. Potser hi havia bones qualificacions tot i dormisquejar de descans entre classes i va començar a preguntar-se si hi havia una connexió. O potser només se sent massa cansat durant el dia i sembla que no pot mantenir les seves parpelles obertes. Per sort, hi ha un solució als seus problemes cognitius – migdiades . I la sorprenent veritat: que són bons per a vostè. Per què li donen el poder? Els jocs de paraules a una banda, li permet explorar a continuació.

Què és una migdiada?

Una migdiada és un super migdiada curta que dura en qualsevol lloc entre 8 a 30 minuts. no és com els seus migdiades a la tarda en la qual es dormen durant dues o tres hores. Es pot pensar en una migdiada com una mena aperitiu per al seu cervell. Demanar a cada persones d’èxit o empresari i ells li diran que la raó darrere de la seva productivitat i el rendiment màxim és la migdiada energètica – és un dels hàbits d’èxit que sembla enganyosament simple de la primera vista.

Beneficis de migdiades

Aquí hi ha els següents beneficis de migdiades per a principiants i per a aquells amb més experiència en l’art de la migdiada amb èxit:

1. Augmenta humor i vigilància

Si vostè està tenint un mal dia a la feina i desitja colpejar el botó de reinici, prendre una migdiada. Vostè es desperta sentint-se rejovenit i llest per prendre en qualsevol cosa que se li presenti. D’acord amb l’Escola de Medicina de Harvard, migdiades li proporcionen un somni reparador i ajudar a combatre l’insomni.

2. Millora la productivitat

La seva capacitat d’atenció millora quan migdiada. Això es tradueix en major productivitat i el màxim rendiment a la feina. De fet, fins i tot la NASA va fer un estudi sobre aquest tema en els subjectes i ho va provar. Si el seu treball consisteix a fer més coses a l’oficina i alliberar temps per a la relaxació al final del dia, obtenir una migdiada – sense fer preguntes.

3. Millora els nivells d’energia

migdiades són una excel·lent opció abans de prendre part en les tasques que impliquen habilitats motores, com dibuixar una nova peça, tocar el piano, o treballar amb les mans. Des migdiades rejovenir el seu camí o netejar les toxines en el cervell, que ajuda amb la seva memòria de treball i memòria a llarg termini també. Es trobarà la presa de bones decisions durant tot el dia i mantenir les formes quan les coses es posen difícils.

4. Ajuda Obtenir ona lenta del son (SWS)

El somni d’ona lenta té una durada d’uns 30 minuts i migdiades estan compreses en l’etapa 2 del son, que li dóna tota la SWS necessita. El somni d’ona lenta millora les seves habilitats de presa de decisions, en cas que vostè no sabia. I si encaixa en la fase SWS de la tarda, es torna molt més fàcil a la deriva en el somni REM en la nit.

5. Nivells de testosterona augmenta

Si vostè està buscant per millorar el rendiment del seu dormitori o aprimar i esmicolat mentre que l’embalatge en el múscul, migdiades ajuden a augmentar la seva testosterona. Els investigadors han confirmat això fent un estudi sobre els nivells de testosterona en els homes que dormien durant quatre hores davant dels que van dormir durant 8 hores. migdiades d’energia provoca l’alliberament de l’hormona de creixement humà (HGH), que és el que necessita per construir el múscul, aprimar i ser el seu millor condició física.

6. Redueix els marcadors d’estrès i augmenta la immunitat

Fer la migdiada s’ha demostrat que disminueix els marcadors d’estrès i donar-li un pick-em-up per a la seva salut endocrí. Els seus nivells de norepinefrina pugen amb el somni limitat i són responsables de la resposta de lluita i fugida i els sentiments estressants. D’acord amb la revista Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, quan es pren una migdiada, els seus nivells de norepinefrina mantenen normals i no augmenten – el que significa que se senti tranquil i molt més feliç.

7. Fer la migdiada millora el temps de reacció

En els ancians, la migdiada energètica se sap per millorar els temps de reacció i millorar la salut emocional. I no només en la gent gran, els beneficis han estat estudiats amb el personal mèdic, els pilots, soldats, i les persones que no dormen prou. De fet, es pot revertir una nit de privació de son realitzant múltiples migdiades durant el dia.

8. La creativitat Eleva

Heres un secret- Da Vinci s’utilitza per migdiada cada quatre hores. I era realment creatiu. Però no hem de ser Da Vinci a migdiada. migdiades s’han demostrat per impulsar la creativitat, ja que milloren les seves habilitats motores i restaurar la funció mental. D’acord amb un estudi realitzat per investigadors de la Reunió de Neurociència a Nova Orleans de nou en 2012, un mapa en 15 individus va revelar que els participants que dormien migdiada van mostrar un augment en l’activitat de l’hemisferi cerebral dret, que és responsable de la creativitat i el pensament imaginatiu.

Com encendre la migdiada per aprofitar els beneficis?

Pot aprofitar els beneficis de migdiades per fer-les bé. Aquí està la seva guia per a les migdiades d’energia per experimentar els beneficis:

1. Pegar a 30 minuts màxim

tot el seu cicle de son es divideix en 5 etapes – Etapa 1 i 2 està dedicat a ona lenta del son i l’Etapa 3 a 5 en transició a la REM (Rapid Eye Movement), que és quan s’inicia el son. S’ocupa de l’etapa 1 i 2, ja que és l’espectre on es troba la migdiada energètica.

A més, si vas més enllà de la marca de 30 minuts s’arrisca prepara per REM i si li interrompen en aquesta etapa, Vostè es desperta sentint-se atordit i no està ben descansat. El mètode eficaç és mantenir el seu poder longitud migdiada a no més de 30 minuts per collir els beneficis.

2. apagar els llums

Invertir en una màscara per dormir, algunes benes dels ulls o les cortines de la seva habitació, i assegurar-se que no hi ha interrupcions quan s’està preparant a la deriva i aprofitar al màxim la durada de la migdiada de potència. Si no pot prendre una migdiada durant 20 a 30 minuts seguits, dividir-lo en 6 o 10 minuts trossos al llarg del dia.

3. Entre la migdiada 13: 00-15: 00

Aquest és el moment eren atordit o colpejar una depressió de la tarda, de manera que és el moment perfecte per poder migdiada. La seva hora de la migdiada de potència ideal ha d’estar entre 13: 00-15: 00. Per què? A causa de que el nostre ritme circadià ho diu basa en el nostre disseny biològic.

4. No prengui migdiades 3 hores abans de l’hora d’anar a dormir

A causa de que aquest va tirar el seu horari de son en desordre i deixar que se senti amb falta de son, cansament, mal humor i l’endemà. Si ho fa la migdiada, assegureu-vos d’encaixar en el camí abans de la marca de 3 hores abans d’anar a dormir – fins i tot si se li passa la finestra pm 1 pm a 3.

5. Utilitzeu una alarma o un temporitzador

Si tenir ningú que et desperti, establir un temporitzador. Això ajuda i estaven segurs d’això.

6. Ús de soroll blanc o música de la son

Obtenir un bon parell d’auriculars amb cancel·lació de soroll i reproduir música o soroll de la son pistes blanques amb ell. Això ajudarà a crear un ambient de migdiada poder i si la seva casa és massa sorollós, aconseguir un parell de taps per les orelles i demani a algú perquè et desperti després de la marca de 30 minuts (si aquesta persona és fiable). També hi ha dormen aplicacions disponibles per l’Android i el IOS en aquests dies, que li permeten colpejar un botó i li permeten posposar off – que desperta tan aviat com el seu migdiada ha acabat.

migdiades enviaven elements místics o màgics. Theyve estat científicament demostrat que funciona i theres a tota una comunitat dedicada a l’estudi i l’exploració d’aquest concepte també. De fet, migdiades cauen sota el capó de dormir polifàsic i genis del Renaixement eren propietaris d’aquest mètode per dormir. Bé, la bona notícia és – ara vostè sap el que és i com fer que funcioni per a vostè. Tingueu en compte que cada persona és única que significa que els seus horaris de migdiada o el medi ambient seran diferents. La conclusió clau és l’adaptació en un dia que funciona per a vostè.