Els beneficis de beure aigua calenta per a la Salut

Sovint ha d’haver sentit sobre els beneficis per a la salut de l’aigua potable. També sap que beure calenta a primera hora del matí l’aigua o just abans d’anar a dormir és beneficiós, oi? Però amb quina freqüència vostè pren aigua calenta en el matí o abans d’anar-se’n al llit? Regularment beure aigua calenta li pot donar un munt de beneficis, incloent aliment per a la pell i el cabell, i també s’encarrega del seu sistema global.

Com Millorar ¿Beure aigua calenta la seva salut?

Beure aigua tèbia en dejú és una norma que molts de nosaltres segueixen. Els que comencen el seu dia a fer-ho juren pels seus beneficis. Anem a aprofundir una mica més i aprendre més sobre els seus beneficis.

1. desintoxica el cos

L’aigua potable calenta o tèbia desintoxica el cos i neteja el sistema pel rentat dels elements i toxines estrangers. A l’beure aigua tèbia, els augments de la temperatura del cos i fa que el nostre cos a suar. Les toxines en el nostre cos són després expulsades a través de la suor, que neteja el flux de sang també.

2. Millora la digestió

Beure aigua calenta a les ajudes del matí a la digestió. Es cura la inflor, acidesa, i el gas. aigua calenta o tèbia ajuda a descompondre els aliments amb més rapidesa que l’aigua freda. Per tant, el consum d’aigua tèbia o calenta abans o després d’un àpat fa que la digestió fàcil i ràpida.

3. Millora de la defecació

Un got o dos d’aigua calenta en un estómac buit SIDA en moviment intestinal eficaç i evita el restrenyiment. Potable calenta a primera hora del matí l’aigua ajuda a dissoldre les partícules de greix i els aliments. Això ajuda a que el menjar passi fàcilment a través de l’intestí i eliminar tot tipus de problemes de digestió. També es pot beure abans de cada àpat i durant el dia també.

4. Millora de la circulació de la sang

La ingesta d’aigua calenta ajuda a millorar i estimular la circulació sanguínia fàcil en el cos. la correcta circulació sanguínia ajuda a portar nutrients essencials i oxigen a tots els òrgans del cos suaument. El consum regular d’aigua calenta o tèbia ajuda a dissoldre el greix que s’acumula en el sistema nerviós i també purifica la sang de toxines, el que millora la circulació sanguínia. D’altra banda, la calor de l’aigua s’expandeix les artèries i venes que fan més espai perquè la sang flueixi.

5. Cura de la pell

S’alenteix el procés de l’envelliment de la pell i esborra l’acne i taques. Quan l’aigua calenta entra al sistema (és a dir, el nostre cos), que neteja de forma automàtica des de dins. Aquesta neteja a l’interior ajuda a alliberar el cos de toxines. L’aigua potable calenta també posa de manifest la suor que esborra els porus de la pell i prevé l’acne o els problemes relacionats amb la pell.

6. Promou l’aptitud

Consum d’aigua calenta fa que el cos se senti la llum i activa. Es millora la resistència, que al seu torn, fa que en bona forma física. Les toxines són els culpables de mala pell i el cabell; també causen fatiga, que fa que la gent letàrgic. Per tant, quan es beu aigua calenta amb regularitat, bolca a totes les toxines del seu sistema i ajuda al seu cos funcioni bé.

7. ajuda a perdre pes

Regularment beure aigua calenta ajuda a perdre pes. Quan l’aigua calenta entra al nostre cos, es crema calories mitjançant l’augment de la taxa metabòlica. Beure aigua calenta abans d’un menjar també suprimeix la fam i et fa menjar menys. Beure aigua calenta barrejada amb el suc d’una llimona en dejú ajuda a dissoldre el greix, el que resulta en la pèrdua de pes.

8. proporciona alleugeriment del dolor

Igual que prement una compresa calenta contra una lesió o submergir els peus en aigua calenta li dóna l’alleujament de dolors i dolor, de la mateixa manera, el consum d’aigua calenta pot alleujar el dolor d’artritis reumàtica i. Des dolors i molèsties en general es produeixen a causa de la mala circulació de la sang en el cos, el consum d’aigua calenta pot ajudar a superar el problema mitjançant l’eliminació de toxines de la sang, el que millora el flux de sang.

9. proporciona un alleugeriment nasal

Beure aigua calenta ajuda en la neteja del nas i la gola congestió. Si bé el consum d’aigua calenta, es pren en forma de vapor, que aclareix el congestió en el conducte nasal. D’altra banda, l’aigua calenta que beu proporciona calor a les membranes mucoses i cura el mal de coll.

10. Millora la salut del pèl

Beure aigua calenta evita que el cuir cabellut sec, que, al seu torn, millora la salut del cabell. El cuir cabellut es hidratada i hidratada quan es beu regularment aigua calenta, i com a resultat, no hi ha o menor formació de pell morta en el cuir cabellut. També fa que el seu pèl brillant i llustrós, ja que l’aigua calenta estimula els nervis en les arrels dels cabells.

11. Alleuja Dolor Menstrual

L’ús d’una compresa calenta a l’abdomen i també beure aigua calenta a intervals regulars proporciona alleujament durant les rampes menstruals dolorosos. La combinació de l’aigua calenta comprimir contra l’abdomen i la calor de l’aigua que es consumeix dins el cos ajuda a alleujar el dolor mitjançant la relaxació dels músculs abdominals.

12. Facilita la acalàsia Dolor

Ajuda a alleujar els símptomes de la acalàsia, una condició en la qual els aliments no es baixa suaument a l’estómac. Atès que l’aigua calenta ajuda a dissoldre les partícules de menjar i greix, que ajuda a les persones amb acalàsia d’empassar i digerir millor els aliments, especialment menjar greix o carn.

Hi ha algun avantatge relacionats amb la pell d’aigua potable calenta?

Les persones han de beure almenys 2 litres d’aigua cada dia per mantenir la pell hidratada i saludable. Però sabia vostè que pot obtenir millors resultats si es beu aigua calenta en lloc d’aigua corrent a temperatura ambient? El consum d’aigua calenta proporciona els següents beneficis a la pell.

1. cura l’acne

Es cura l’acne i tot tipus d’infeccions de la pell. Beure aigua calenta fa que la suor, el que obre els porus pells. la funció digestiva pobre és també una de les raons principals per problemes de la pell; Per tant, quan es beu aigua calenta, que ajuda bon moviment intestinal i la digestió sana, lliurar el seu cos de toxines.

2. Evita l’envelliment

Beure aigua calenta amb regularitat pot prevenir l’envelliment de la pell i fer que la seva pell es vegi radiant i jove. L’aigua calenta redueix o evita la formació de les cèl·lules mortes. Les cèl·lules mortes fan que la pell es vegi molt aspre i sense brillantor. També, les toxines corporals que resulten perjudicials per a la pell són expulsades per l’aigua calenta a través de la suor, orina o femta.

3. Evita la sequedat de la pell

La pell es torna més saludable i s’il·lumina. També impedeix que la pell de tornejat en sec i sense brillantor. L’aigua calenta manté la pell hidratada. Millora la circulació sanguínia, com a resultat de la qual cosa la pell es torna més suau i radiant.

4. Altres beneficis

Beure la mel amb aigua tèbia per a la pell fa meravelles. Es revitalitza la immunitat i prevé al·lèrgies a la pell. Mel, que té propietats anti-bacterianes quan es barreja amb aigua calenta, evita problemes de la pell mitjançant la lluita contra els radicals lliures. Les persones propenses a l’al·lèrgia al pol·len poden augmentar la seva resistència bodis mitjançant l’adopció de mel de la zona amb aigua tèbia amb regularitat.

Com es beu calenta beneficiós de l’aigua per als cabells?

Beure aigua calenta no només reposa la pell, però el seu pèl també. Anem a aprendre sobre els seus beneficis.

1. Fa sedós pèl

Rejoveneix el cabell i fa que els cabells llisos i suau. Els nervis a la punta de l’arrel del pèl necessiten ser forts per protegir el cabell dels danys. Això es pot fer pel consum d’aigua calenta que alimenta les arrels i fa que el pèl sa, brillant i llustrós.

2. Promou el creixement del pèl

Regularment beure creixement calenta que el cabell ajudes aigua i també preveu la caiguda del cabell. Cada fol·licle pilós es diu que té una certa quantitat d’aigua. Quan això es perd, el cabell es deshidrata i deixa de créixer. Beure aigua tèbia evita aquesta condició mitjançant l’augment de les cèl·lules en el cuir cabellut i també promou el creixement del cabell.

3. Evita la caspa

També prevé la caspa i evita que el cuir cabellut es torni seca i escamosa causa de la deshidratació. Quan l’aigua calenta entra al sistema, es hidrata el cabell i cuir cabellut i ajuda a una millor circulació de la sang. Això, al seu torn, ajuda a la hidratació del cuir cabellut i evita que el cuir cabellut d’aconseguir seca i escamosa. Tot el que ha de fer és beure un mínim de 3 a 4 gots d’aigua calenta cada dia i veure la caspa desapareix del cuir cabellut.

Hi ha alguns efectes secundaris de calenta l’aigua potable?

Com es va discutir en els segments anteriors, el consum d’aigua calenta o tèbia té nombrosos beneficis quan es tracta de la seva salut, la pell i el cabell beneficis. No obstant això, saps que prendre massa que podria resultar perjudicial així? A continuació s’enumeren alguns dels efectes secundaris del consum d’aigua calenta / calent.

  • Si la temperatura de l’aigua està massa calenta, es pot cremar o escaldar els llavis, la llengua i la boca revestiment intern. Això pot causar dolor a causa de les butllofes i úlceres a la boca, que poden impedir que al menjar o beure qualsevol cosa per dia.
  • Quan es beu aigua calenta o tèbia en excés, el treball dels ronyons per eliminar les toxines del seu cos a augmentar. Aquesta sobrecàrrega de treball en els ronyons demostra ser perjudicial.
  • Beure massa aigua calenta pot debilitar els electròlits a la sang. Això pot fer que les cèl·lules del cervell s’infli, i la persona pot experimentar forts mals de cap.
  • L’excés de consum d’aigua calenta pot fer que l’esmalt de les dents erosionar. Això fa que la sensibilitat a les dents en menjar o beure alguna cosa calenta o fred.
  • L’aigua calenta pot ser més contaminada que l’aigua freda des toxines es dissolen més fàcilment en aigua calenta. Per tant, beure aigua calenta que ha estat bullida bé i després es va refredar fins a la temperatura tèbia.
  • La ingesta d’aigua calenta en excés pot provocar que el volum de sang per augmentar i des de les venes que porten la sang estan dins d’un circuit tancat; pot causar pressió, que pot, al seu torn, donar lloc a hipertensió i problemes cardíacs.
  • L’aigua calenta actua com un diürètic. Es pot instar que orinar amb freqüència o pot ser difícil per tu per controlar els seus moviments intestinals, que causen molt malestar.
  • Beure massa d’aigua calenta o tèbia pot fer que vostè sua en excés, com a resultat de la qual cosa és possible que experimenti malestar, marejos i nàusees.

Preguntes freqüents

Algunes preguntes més freqüents relacionades amb el consum d’aigua calenta o tèbia són els següents:

1. El consum d’aigua calenta segura per a dones embarassades?

És segur per a les dones embarassades que beuen aigua tèbia o calenta. S’evita el restrenyiment, que és un problema comú durant l’embaràs i manté la pell hidratada i radiant. Durant l’embaràs, és important per mantenir el seu cos ben hidratat, que el consum d’aigua calenta fa. No obstant això, per evitar complicacions, com butllofes i cremades a la llengua i la boca, les dones embarassades han d’evitar l’aigua molt calenta. L’excés de consum d’aigua calenta també s’ha d’evitar per mantenir lluny dels mals de cap, inflor, marejos, nàusees i micció freqüent.

2. Quan és el millor moment del dia per beure aigua calenta?

No hi ha un temps fix per beure aigua tèbia o calenta. No obstant això, es diu que consumir 2 gots d’aigua calenta a primera hora del matí amb l’estómac buit, preferiblement amb un rajolí de llimona i una cullerada de mel pot fer meravelles. Beure aigua calenta abans d’un menjar i just abans d’anar-se’n al llit a la nit. D’altra banda, el consum d’aigua tèbia (no calenta) després d’un àpat ajuda a descompondre les partícules d’aliments i també ajuda a dissoldre el greix en el cas dels aliments oliosos. Les persones que pateixen acalàsia també han de beure aigua tèbia després d’un àpat per empènyer el menjar cap avall del tub d’alimentació.

3. Quanta aigua he de beure calenta en un dia?

Beure 2 gots d’aigua calenta al matí amb l’estómac buit es diu per evitar una sèrie de problemes de salut com mals de cap, restrenyiment, indigestió, càlculs renals, hipertensió, sucre en la sang, etc. No obstant això, el consum de 6 – 8 gots d’aigua calenta tots els dies són suficient per mantenir el cos, el cabell i la pell hidratada i obtenir els beneficis de salut en general.

Si vostè està bevent aigua calenta per baixar de pes, a continuació, una mica de llimona i mel juntament amb ell poden accelerar la seva taxa metabòlica, el que resulta en la pèrdua de pes ràpida. Beure aigua calenta amb llimona també pot ajudar a una bona digestió. No obstant això, és aconsellable no beure aigua calenta després de l’exercici ja que la temperatura del cos ja és alt llavors.

Com tot, el consum d’aigua calenta té els seus pros i contres. No obstant això, prendre-ho amb moderació és aconsellable per obtenir els beneficis i evitar els seus inconvenients.