Els beneficis científicament comprovats de dormir sense coixí

Els coixins s’han convertit en una part integral dels nostres accessoris de la son. I no és d’estranyar, ja que s’introdueixen a nosaltres des de molt jove. Si una persona s’acostuma a dormir amb el cap sobre un coixí, és difícil per a ells per agafar el son sense coixí. Però la pregunta és, són realment beneficiosos coixins? ¿Ajuden a dormir millor o millorar la nostra salut o seria millor desfer-se’n?

15 increïbles beneficis de dormir sense coixí

Dormir sense coixí pot ser molt beneficiós per a la seva salut. Sabem que si estàs acostumat a dormir amb el cap sobre un coixí, que serà difícil per tu per renunciar-hi, (vostè no pot dormir so per a unes quantes nits) – però una vegada que conegui els beneficis, és possible que vulgueu tornar a pensar . Aquí hi ha diverses maneres en què dormir sense coixí pot ser beneficiós per a vostè:

1. Evita el mal d’esquena

La mala postura és la raó principal per la qual moltes persones pateixen de mal d’esquena, i una de les principals raons de la mala postura és l’elecció de coixins malament. Algunes persones opten per coixins que treballen en contra de la corba natural de la columna vertebral, el que es tradueix en més curvatura de la columna vertebral. Dormir sense coixí és molt millor per a vostè tornar a dormir amb el coixí malament.

2. Prevé el mal de coll

Quan dormim, el nostre coll ha d’estar en alineació paral·lela amb el matalàs. Però quan dormim amb el cap sobre un coixí, el nostre cap està bé empeny el coll cap amunt o cap avall es doblega, que és una de les causes del dolor de coll frustrant. Un coixí equivocada pot empitjorar la seva postura per dormir, pel que vostè ha de tractar de dormir sense coixí. Sense coixí, el cap va a descansar en una posició natural i també evitarà danys en els nervis. A més, també es relaxarà els músculs del coll tensos.

3. Evita l’acne i les arrugues

A l’dormir amb un coixí, moltes persones tenen el costum de dormir en un costat, amb la cara recolzada en el coixí. Una funda de coixí és un brou de cultiu per als bacteris, i si es dorm d’un costat de la cara, es pot obtenir transferirà a la seva cara. Això podria donar lloc a brots d’acne i acne. També pot obtenir les arrugues, ja que són causades per la pressió del seu cap recolzat al coixí durant tota la nit.

4. Millora Bone Alignment

La rutina quotidiana afecta diferents persones de diferents maneres, i també depèn de la seva postura. Dormir sense coixí ajudarà a reduir els efectes d’això i portar la seva postura de l’esquena a la normalitat.

5. Evita l’estrès

Dormir amb un coixí equivocada pot alterar el son ja que pot seguir canviant la seva posició. I si vostè no rep una bona nit de son, és possible que tendeixen a ser més irritable i estressat durant el dia. Però sense coixí, dormirà millor. Amb la millora en la qualitat del seu somni, els seus nivells d’estrès, naturalment, disminuir.

6. Evita l’insomni

Dormir sense coixí pot millorar la qualitat del seu somni. Si es desperta enmig de la nit o està insomne, tracti de dormir sense coixí, Va a quedar-se dormit amb força rapidesa.

7. Es pot millorar els seus nivells d’energia

Sabem que vostè està pensant, com es pot dormir sense coixí millorar els nivells d’energia? Bé, no hi ha una connexió directa, però es pot. En abandonar coixins, ja no experimentar dolor a l’esquena i el coll. El seu cos va a obtenir el descans necessari que necessita i se’n va a dormir millor. I a causa de la qualitat del son i el descans suficient, es despertarà al dia següent descansat i ple d’energia. Una bona nit de son pot tenir un efecte miraculós en el seu cos.

8. millora la creativitat i la memòria

El somni de qualitat pot millorar els creativitat i la memòria. La nostra ment utilitza el temps que estem dormint a ordenar a través de tota la informació que s’emmagatzema durant el dia. Com millor es dorm, millor es fa això, i com millor és la memòria. A l’dormir sense coixí, dormir millor i el seu cos obté suficient descans. I una bona nit de son pot fer meravelles per a la seva salut mental i física.

9. Redueix les al·lèrgies

Moltes persones tenen una al·lèrgia a la pols, i dormint en fundes de coixí i coixins que no es canvien regularment pot empitjorar l’al·lèrgia. Els bacteris, pols, brutícia i altres coses tendeixen a assentar-se sobre i dins del coixí amb el temps, i quan entra en contacte amb la cara i respirar tan a prop, que podrien empitjorar les seves al·lèrgies. No hi ha coixins significaran menys possibilitats d’al·lèrgies a actuar per dalt.

10. millora la seva postura

Quan es dorm en els coixinets que són massa gruixudes, el coll és empès en una corba que es fa permanent en el temps. Això afecta la seva postura. Dormir sense coixí pot millorar la seva postura.

11. prevé la síndrome de cap pla

Quan un cap del nadó es torna llisa d’una banda a causa de la posició no natural de dormir sobre un coixí, es denomina síndrome del cap plana. En no donar un coixí al seu nadó, que ha d’estar a una posició natural i evitar que el seu fill desenvolupi la síndrome del cap plana.

12. prevé la depressió

Dormir sense coixí li dóna un millor somni, de manera que si s’evita l’ús d’un coixí, que reduirà les probabilitats de deprimir-se. No dormir prou pot arruïnar el seu estat d’ànim amb força rapidesa durant el dia, el que podria conduir a la depressió en el llarg termini. En renunciar a les coixins, la qualitat de la son amb la millora i el seu estat d’ànim serà millor, i hi haurà menys possibilitats que et deprimeixen.

13. Ajuda a reparar les cèl·lules danyades

Quan dormim a la nit, els nostres cos es recupera i repara les cèl·lules danyades qualsevol. Amb el somni interromput, el procés de curació i reparació es veu afectat. A l’dormir sense coixí, la seva qualitat del son millora, i el seu cos té l’oportunitat de curar-se a si mateix.

14. Prevé asfíxia en nadons

A vegades, quan un nadó té massa coixins o coixins que estan mal per a ell o ella, poden ocórrer accidents. Un nadó pot asfixiar sota el coixí o pot fer mal el coll si es va instal·lar en una posició estranya. El seu nadó va a millorar el son sense coixí.

15. Redueix el risc de malalties

Aconseguir una bona quantitat de son que assegura que la producció de melatonina i el cortisol en el cos roman constant. El cortisol pot ajudar el cos a lluitar contra les cèl·lules canceroses si estan en bon subministrament i en condicions saludables. Aquesta és la raó per aconseguir un bon dormir sense coixí pot ajudar en la prevenció de moltes malalties i dolències.