Els 7 millors olis essencials per a l’ansietat

Els olis essencials han existit des de fa segles, que es remunta pel que els temps bíblics, quan Jesús va ser ungit amb l’encens i la mirra en el seu naixement. Ells s’han utilitzat des de l’antiguitat en diverses cultures, entre ells la Xina, Egipte, Índia i Europa del Sud. Alguns olis essencials , fins i tot s’han aplicat als morts com a part del procés d’embalsamament. Ho sabem perquè les restes s’han trobat en tombes que daten de més de 2.000 anys! Els olis essencials són també freqüents en l’aromateràpia, que va ser proposada pel cirurgià francès Jean Valnet, que van saber que els olis essencials poden ajudar els soldats a tractar durant la Segona Guerra Mundial – un moment en què els medicaments eren escassos.

La bellesa dels olis essencials és que són naturals, extrets de les flors, fulles, escorça o les arrels de les plantes. Encara que el millor és assegurar-se que utilitza olis essencials purs, és a dir, olis que no han estat diluïdes amb productes químics o additius, poden proporcionar un alleujament molt necessari i la curació d’una varietat de malalties, incloent com un remei natural per a l’ansietat .

Millors Olis Essencials per a l’ansietat

L’ansietat és una dura batalla per enfrontar dia rere dia, el que fa que tingui una solució natural, com per exemple una barreja d’olis essencials, important.En un recent estudi de 2014 pel Col·legi Americà de Ciències de la Salut, 58 pacients de cures pal·liatives se’ls va donar massatges mà un cop al dia durant una setmana amb una barreja d’olis essencials en la dilució de l’1,5 per cent amb oli d’ametlles dolces. La barreja d’olis essencials consistir d’aquests olis essencials en proporcions iguals de bergamota, encens i espígol. Tots els pacients que van rebre el massatge d’aromateràpia mà van reportar menys dolor i la depressió, concloent que el massatge d’aromateràpia amb aquesta barreja d’olis essencials és més eficaç per al dolor i la gestió de la depressió que el massatge sol.

Aquests són alguns dels millors olis essencials per a l’ansietat:

1. Lavanda ( Lavandula angustifolia )

Considerat l’oli essencial més comú, els beneficis de l’oli de lavanda inclouen tenir un efecte calmant, relaxant. Es considera un restaurador del sistema nerviós i ajuda a la pau interior, la son, inquietud, irritabilitat, atacs de pànic, nervis a l’estómac i la tensió nerviosa general.

El Manual dels Olis Essencials: Ciència, Tecnologia i Aplicacions, Segona Edició afirma que hi ha hagut una sèrie d’assajos clínics que impliquen la inhalació d’oli essencial de lavanda que indiquen una reducció en l’estrès i l’ansietat. Un estudi usant oli essencial de lavanda oral mitjançant càpsules trobar que la variació de la freqüència cardíaca va augmentar significativament en comparació amb el placebo mentre veu una pel · lícula que provoca ansietat. Això suggereix que l’espígol té efectes ansiolítics.

La investigació addicional demostra la capacitat de lavanda per disminuir l’ansietat en pacients sotmesos a cirurgia de bypass de l’artèria coronària i en la gent que visita al dentista.

2. Rose ( Rosa damascena )

Un dels beneficis de l’oli essencial de rosa és que és molt dipositar al cor emocional i potser el segon més popular després de lavanda per alleugerir l’ansietat i la depressió, ajudant amb els atacs de pànic, dol i xoc. En l’estudi de les dones que estaven embarassades per primera vegada publicat a la Mitja Lluna Roja de l’Iran Medical Journal , un grup de dones que es va rebre una inhalació de 10 minuts i bany de peus amb oli de rosa, un altre grup va rebre un bany de peus amb aigua calenta 10 minuts, i es van comparar amb un grup control. Els resultats van mostrar aromateràpia i bany de peus redueix l’ansietat en una fase activa a les dones nulípares.

3. Vetiver ( Vetiveria zizanioides )

L’oli de vetiver té un tranquil, posada a terra i l’energia tranquil·litzadora, d’ús freqüent en els traumatismes ajudar amb l’auto-consciència, la tranquil·litat, i l’estabilització. Un tònic del sistema nerviós, disminueix el nerviosisme i la hipersensibilitat i també és útil en atacs de pànic i xoc. Un estudi publicat en Investigació Natural Producte examinar el comportament similar a l’ansietat en rates va concloure que l’oli de vetiver pot ser útil en la reducció dels efectes d’ansietat, encara que es necessita més investigació per confirmar aquesta troballa.

4. Ylang Ylang ( ilang-ilang )

Aquest oli essencial popular pot tractar l’ansietat i la depressió causa dels seus efectes calmants i que eleven. Ylang ylang ajuda amb alegria, coratge, optimisme i alleuja la por. Es pot calmar l’agitació i palpitacions del cor nerviós i és un sedant moderadament fort, que pot ajudar amb l’insomni.

En un estudi de 2006 realitzat per Geochang Col·legi Provincial a Corea, l’ús d’oli de ylang-ylang, juntament amb olis de bergamota i lavanda, una vegada al dia durant quatre setmanes va reduir les respostes psicològiques d’estrès i els nivells de cortisol sèric, així com la pressió arterial de clients essencials hipertensió. Teniu compte amb ylang-ylang, ja que pot ser sensibilitzants o irritants per a la pell; evitar l’ús en condicions de baixa pressió arterial.

5. Bergamota ( Citrus bergamia )

Bergamota es troben normalment en el te Earl Grey i té un sabor i aroma floral. Oli de bergamota és calmant i sovint s’utilitza per tractar la depressió pel subministrament d’energia; No obstant això, també pot ajudar amb l’insomni induir la relaxació i reduir agitation.It s’ha demostrat per reduir la resposta a l’estrès corticosterona en rates, i un altre interessant estudi realitzat en 2011 planteja la hipòtesi que l’aplicació de mescla d’oli essencial de bergamota, que inclou els participants ajuda en el tractament de la depressió o l’ansietat. L’oli essencial es barreja consistia en olis de lavanda i bergamota.

En comparació amb el placebo, barrejat oli essencial va causar significatives formes naturals per reduir la pressió arterial i la freqüència del pols, i els participants en el grup d’oli essencial barrejat classificar-se a si mateixos com més tranquil i més relaxat que el grup de control. La bergamota és generalment segur, però és fotosensibilitzant, el que significa que pot augmentar el risc de cremades solars i erupcions cutànies. El millor és evitar l’ús dins de les 12 hores d’exposició al sol.

6. Camamilla ( Chamaemelum nobile )

Una pacífica, encens, beneficis camamilla harmonia interior i disminueix la irritabilitat, overthinking, l’ansietat i la preocupació. Un estudi exploratori realitzat a la Universitat de Pennsylvania Escola de Medicina de l’activitat antidepressiva a la camamilla va trobar que aquest oli essencial pot proporcionar una activitat antidepressiva clínicament significativa que es produeix, a més de la seva activitat ansiolítica observat anteriorment.

Un altre estudi publicat pel Centre Nacional per a la Salut Integral i Complementària va trobar que les càpsules de camamilla s’ha demostrat per alleujar els símptomes d’ansietat. oli de camamilla és generalment segur, tret d’algun petit risc d’al·lèrgia, especialment amb qualsevol persona que tingui una al·lèrgia a la ambrosia.

7. Encens ( Boswellia carteri o sacra Boswellia )

L’encens és ideal per al tractament de la depressió i l’ansietat, ja que proporciona una energia calmant i tranquil, així com connexió a terra espiritual. En aromateràpia, que ajuda a aprofundir en la meditació i calmar la ment. Barrejat amb olis de bergamota i espígol en una proporció de 1: 1 en un massatge de mans aroma, l’encens es va trobar a tenir un efecte positiu sobre el dolor i la depressió en els pacients de cures pal·liatives amb càncer terminal en un estudi de la Universitat de Keimyung a Corea.