Els 5 millors olis essencials per a una digestió saludable

El seu sistema digestiu treballa dur descompondre els aliments que vostè menja en nutrients que el seu cos necessita. Se’ls absorbeix i ajuda a convertir els nutrients en energia per donar suport al bon funcionament de totes les cèl·lules, òrgans i sistemes del cos. També és responsable d’aproximadament el 80% de la seva immunitat!

Com probablement ja saben, el sistema digestiu és una part molt important de mantenir la seva salut en general, però tenint bona cura d’ella pot ser complicat en el món accelerat en què vivim. A causa de la seva dieta és el # 1 factor que influeix en el manteniment la salut digestiva, que pot ser fàcilment malmès per la dieta americana estàndard, o trist.

El SAD és només això – SAD. Avui dia, la majoria de les persones als EUA consumeixen grans quantitats d’aliments altament processats que inclouen grans refinats (carbohidrats), deserts, envasats i begudes ensucrades i quantitats molt petites d’aliments naturals sencers com fruites, verdures i peix. És per això que moltes persones pateixen d’una varietat de trastorns digestius que van des de molèsties com gasos, distensió abdominal i indigestió als símptomes de la indigestió perillosos més greu, irritabilitat crònica, hemorroides i inflamació de l’intestí.

Els 5 millors olis essencials per a la digestió

Si vostè pateix de trastorns digestius, els olis essencials poden proporcionar algun alleujament! Comenceu amb aquests 5 olis essencials per millorar la salut digestiva:

gingebre

Calent i picant, aquest oli fragant es deriva d’un rizoma (arrel). L’arrel en si s’ha utilitzat a les cuines de tot el món durant segles per la seva capacitat per reduir els símptomes de malestar estomacal comú incloent nàusees, inflor i gas. També se sap que estimula la digestió, calmar i comoditat.

estragó

Les capacitats úniques d’oli d’estragó inclouen la lubricació de les parets intestinals per donar suport al procés digestiu. Capaç de promoure la digestió i absorció de nutrients, sinó que també està implicat en l’eliminació de toxines. També proporciona potents propietats anti-fongs per ajudar a mantenir els paràsits intestinals de distància.

menta

Un dels olis essencials més ben reconeguts i àmpliament utilitzat per a la digestió. La menta és meravellosament aromàtic, estimulant i refrescant. També un potent oli que alleuja eficaçment les nàusees comú, indigestió, i el gas i estimula el procés digestiu.

clau

Calmant i reconfortant per a tot el sistema digestiu, oli de clau és conegut per reduir la inflamació dins de revestiment intestinal. Això pot ajudar a alleujar el malestar estomacal. També alleuja les molèsties mitjançant la relaxació dels teixits del múscul llis del tracte digestiu per alleujar els espasmes, nàusees, gasos i la inflor. Un compost únic anomenat eugenol, trobat en l’oli de clau és conegut per tractar eficaçment les infeccions per llevats i Candida sobrecreixement (paràsit intestinal).

L’oli d’orenga

Un dels més poderosos olis essencials per a la digestió. Aquest oli conté potent antibacterià, la curació anti-fongs i anti-parasitari compostos que rivals over-the-counter remeis per al manteniment d’un tracte digestiu saludable. Capaç de matar als bacteris intestinals patògens que viuen en el sistema digestiu, l’oli d’orenga és millor quan s’utilitza només durant els moments d’angoixa per aconseguir la digestió normal de nou en marxa.

Com funcionen els olis essencials per calmar el malestar digestiu

Els olis essencials contenen components químics d’origen vegetal responsables de les poderoses propietats curatives. Aquells compostos desencadenen una resposta en el sistema nerviós, que envia senyals al seu cervell. Aquests senyals poden incloure calmar i calmar el tracte intestinal, o estimular la digestió mitjançant el foment de l’activitat parasimpàtica. Cada oli és diferent, però només unes poques gotes de qualsevol oli essencial té un impacte gran.

Hi ha 2 maneres d’usar els olis essencials per donar suport a un sistema digestiu saludable:

  1. Aromàticament. Quan s’utilitza en el seu difusor, o simplement inhala fora de l’ampolla, els vapors porten molècules químiques actives en el seu cos a través del nas. Estimulen el nervi olfactiu, situat a la cavitat nasal. Aquest nervi conté fibres que envien senyals directament al seu sistema nerviós central. És el sistema pel qual es regeix la digestió.
  2. Per via tòpica. La seva pell absorbeix tot el que es posa en ella. Quan s’aplica com un massatge, loció o en el massatge dels compostos actius que es troben en els olis essencials entren al torrent sanguini per donar suport al sistema digestiu.

Instruccions de massatge digestius: Començant al melic, s’aplica l’oli i després fer massatges suaument a la pell utilitzant un moviment circular cap amunt (pressioni suaument amb les puntes dels dits, donant voltes a la dreta). Això també pot fer-se a la part posterior, el fetge i l’estómac. Recordeu sempre per diluir els olis essencials de coco o oli d’ametlles dolces.

NOTA: Si us plau, no utilitzi olis essencials per al malestar estomacal o d’altres problemes de salut sense consultar primer amb el metge. I es recomana que mai els utilitza internament.

El que ha de tenir en compte

Quan s’està utilitzant un producte que sap que va a entrar al seu cos, vostè necessita estar segur que no és tòxic. Després de tot, desitja només la més alta qualitat, ingredients purs per a vostè i la seva família. Lamentablement, avui dia hi ha moltes empreses d’olis essencials per aquí que no segueixen les pràctiques regulades sobre com es cultiven, s’extreuen i es processen els seus productes.

En Healing Solutions, la seva salut i la felicitat és la nostra màxima prioritat. És per això que cada lot d’olis essencials que trobarà aquí només conté ingredients 100% purs. Sense farcits, no hi ha productes químics només provats, verificats i certificats olis essencials de grau terapèutic, per a estómacs feliços i saludables!