Els 5 millors olis essencials per a les dents i genives sanes

Prenc la salut oral molt seriosament. Crec que tot es deu a la meva infància, veient al meu avi treure la dentadura postissa. Has de admetre, que és un acte bastant sorprenent i potencialment cicatrius per presenciar si no entenc molt bé el que està passant! Vull dir, aquí era un home que coneixia i estimava, el meu propi avi, i de fet podia treure les seves dents a la nit. Es excitat i em va terroritzar a la vegada. Sobretot aterrit.

Així que quan vaig començar l’adopció d’un estil de vida més natural, el meu pasta de dents i esbandida bucal van ser els últims a ser convertits. Vaig pensar que realment necessitava aquests productes químics per mantenir les dents addicional brillant i els meus genives saludables! Però ja no. De la mateixa manera que vaig saber que tot-natural desodorant es pot mantenir perfectament lliure d’olors, em vaig trobar que tots els naturals-pràctiques per a la cura bucal poden mantenir les seves dents i genives en plena forma sense sotmetre el seu cos a un munt de sorpreses desagradables.

Els olis essencials són una part integral de la meva rutina de cura oral natural. Com sabem, els beneficis dels olis essencials són molt més aromàtic. Tenen terapèutica increïble, qualitats curatives. Jo ús els següents 5 olis essencials en la meva blanquejament natural i remineralitzant pasta de dents i esbandida bucal boca a base d’herbes naturals.

Els 5 millors olis essencials per a les dents i genives sanes

oli essencial de canyella

Oli essencial de canyella s’ha utilitzat per les seves propietats medicinals, específicament el seu antifúngic, propietats antibacterianes. La investigació recent duta a terme a Nova Zelanda va mostrar que l’oli essencial de canyella té la major potència antimicrobiana contra Streptococcus mutans , el bacteri responsable de la càries dental, i Lactobacillus plantarum , un dels bacteris responsables de malalties de les genives. És maleït bastant impressionant.

oli essencial de menta

Els investigadors han trobat que l’oli essencial de menta és molt eficaç en matar els bacteris anaeròbiques, que són un tipus de bacteris que prosperen en un ambient baix en oxigen, com ara la boca, i pot causar malaltia de les genives.

L’oli essencial de menta verda

Menta propietats d’olis essencials són molt similars a la d’Oli Essencial de Lavanda. és un fort antisèptic, eliminant gèrmens i ajudar les ferides es curen més ràpidament. També és calmant per a teixits tous com teixit de les genives.

La mirra oli essencial

La mirra oli essencial actua com un antisèptic i un xumet. Per aquesta raó, ha estat tradicionalment per donar suport a la salut de les genives i per curar úlceres a la boca. La mirra oli essencial també pot ajudar a la salut teixit de les genives al recolzar el flux de sang als teixits.

oli essencial de clau d’olor

L’oli de clau essencial ha estat utilitzada en la medicina tradicional xinesa des de fa centenars d’anys per alleujar el dolor de dents. La investigació clínica ha demostrat que inhibeix dent de molts bacteris patògens. En el passat, els dentistes han utilitzat per a la desinfecció de dent de conductes radiculars pertorbats, ja que compta amb clau d’olor moderadament fortes propietats germicides. Un estudi recent va mostrar que dent d’oli essencial té una habilitat especial per inhibir el creixement de les soques mutants i salvatges de bacteris, que és simplement fascinant.