Elintarvikkeiden välttää selkeästä ja hehkuvan ihon

Meidän iho on heijastus sielumme. Kun olemme onnellisia ja terveitä sisällä, ihomme säteilee että lämpöä. Kuitenkin kun olemme tunne alhainen ja sairas, meidän iho on ensimmäisten joukossa vaikuttaa ja osoittaa varoitusmerkkejä. Syöminen oikeus elintarvikkeisiin ja pysyä poissa haitallisilta elintarvikkeista on yksi tehokas tapa varmistaa ihosi näyttää aina selkeä ja hehkuva. On joitakin yhteisiä elintarvikkeet monet meistä kuluttavat päivittäinen-to-pohjalta ilman ymmärrystä siitä, miten haitallisia ne voivat olla. Vaikka niiden seurauksia ei välttämättä näy heti, he tekevät pitkäjänteistä ja jatkuvaa vahinkoa pitkällä aikavälillä.

Mitä ei syödä varten hehkuva iho

Vältä syövät näitä iho-epäystävällinen elintarvikkeet, niin pitkälle kuin mahdollista ja sisällyttää vaihtoehtoja pitämään ihon kaunis ja nuorekas.

1. Juice

Ei ole ensimmäinen asia, joka iskee, kun se tulee elintarvikkeisiin, jotka ovat huono iho, eikö? Mehu tuntuu terve ja terveellisiä ruoka. Tämä on kuitenkin totta vain silloin, kun olet kuluttavat tuoreita mehua kokonaiset hedelmät. Pakattu mehu voidaan infusoida liian paljon sokeria ja myös puuttuu luonnonkuidut löytyy kokonaiset hedelmät. Kuluttaminen liikaa sokeria suoraan kasvattaa akne riskiä.

Juoda tätä sijaan: banaani, kaurapuuro ja Pellavansiemen Smoothie

2. Lehmät juusto

Juusto lisää oman ainutlaatuisen, namia maku säännöllisesti elintarvikkeita, minkä vuoksi monet meistä ovat heikkona leveästi voileipiä ja leviää. Kuitenkin, juusto lehmänmaidon voi olla myös laukaista iho-ongelmia, kuten akne. Tämä johtuu siitä, että lehmät Juusto luonnollisesti infusoida hormonien imettävien lehmien, mikä voi johtaa hormonien aikaansaamia akne. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on jo akne-altis iho tai aiempi laktoosin allergiaa perheessä.

Syö tämä sijaan: cashew juusto – sillä ei ole laktoosia eikä näin ollen myöskään vaaraa laukaista iho-ongelmia. Lisäksi sitä voidaan käyttää aivan kuin tavallisia juusto.

3. Canned Soup

Pakattu keitto – jauhemuodossa tai tölkeissä – on tehnyt asioita niin paljon helpompaa kiireisille äideille. Vain lämmittää niitä ja sinulla on lämmin, rauhoittava aterian käsillä. Voit kuitenkin varoittaa: purkitettu keitto on täynnä natriumia ja bisfenoli – asioita, jotka tekevät ihon pidättämään vettä ja etsiä paisunut ja kuiva. Purkitettu keittoa voi myös aiheuttaa ongelmia hormoneja, jotka on top syy ihon liittyvistä asioista.

4. Kahvi

Tiedämme tämä tulee olemaan vaikeaa, mutta se saattaa olla parasta rajoittaa kahvia aina kun mahdollista. Kofeiini on diureetti, ja tämä aiheuttaa kehon menettää vettä. Lopputuloksena on, että iho tuntuu kuivattu. Pitkällä aikavälillä, ja yhä suurempi osa kulutuksesta, yleinen rakenne ja terveyden ihoa saa vaikuttaa.

Juoda tätä sijaan: Vihreä tee (tai jokin näistä muista 5 teelaatuja)

5. Korkea-Hiilihydraatteja Chips

Tämä ei ole oikeastaan ​​yllätys – että pussi carb-rikas, rasvainen sirut monet meistä rakastavat heittäytyvät välipalana ei oikeastaan ​​terveellistä. Mutta emme tarkoita pelkästään fyysistä terveyttä tai kolesteroliin liittyvien ongelmien lisäksi myös ihon terveyttä. Hakkeen jalostettujen hiilihydraattien kääntyä sokerin kehossa, ja tämä aiheuttaa piikki insuliinin tasolle. Kuten kohti asiantuntijoiden enemmän insuliinia tarkoittaa olet suurempi akne riski. Ei vain, että tällaiset lastut tehdään yleensä tulehdusta öljyjä, kuten rypsiöljyä tai kasviöljyjä. Nämä öljyt ovat välittömässä yhteydessä laukaisua akne.

Syö tämä sijaan: paistettu bataattiranskalaisia

6. grillattu liha

Jos olet kasvissyöjä, luultavasti rakastan grillattua lihaa. Se maistuu hämmästyttävää ja tekee hyvää muutosta säännönmukaisesti laaditun lihan kadhai tai liesi. Kuitenkin Tämä kannattaa pitää mielessä: kun liha on grillattu liian pitkään, se voi aiheuttaa AGE (Advanced glykaatiolopputuotteiden). Nämä tuotteet voivat olla haitallisia iholle ja jotta se näyttäisi vanhempi. Tiedäthän lihapalan voisi olla AGE jos se on mustattu loppuun.

Syö tämä sijaan: Italian lihapullat

7. kylmiä juomia / Soda

Tule kesä ja meidän saanti virkistäviä virvoitusjuomia menee läpi katon. Mutta jos olet huomannut enemmän iho-ongelmia viime aikoina, vaikka syöt terveellistä, se voisi olla nämä virvoitusjuomien ja kylmiä juomia, jotka ovat syyllisiä. Sooda on täynnä sokeria ja keinotekoisia kemikaaleja – asioita, jotka tuottavat tulehdusta kehossa. Plus, se myös häiritsee terveellisiä bakteereja löytyi suolen. Itse asiassa asiantuntijat sanovat, että jos olet taistelevat iholle muun kuten akne, se on suora todiste epätasapainoa oman suolistobakteerien.

Syö tämä sijaan: Gut sopiva elintarvikkeiden kuten Saffron Jogurtti hedelmät torttu

8. Simpukat

Vaikka Omega 3 esiintyy useimmissa kalat voi tehdä ihmeitä ihollesi, äyriäisten taipumus olla päinvastainen vaikutus. Katkarapuja, ja taskuravut sisältävät runsaasti jodia, joka voi johtaa tukossa huokosiin aiheuttaa akne.

On tämä sijaan: hunaja sinappi Sesame Sole Kalat

9. Alkoholi

Lopuksi, jos nautit ottaa kova juoda ajoittain, ymmärtää, että alkoholi on oikeastaan ​​yksi pahimmista elintarvikkeiden ihoa. Tämä johtuu siitä, alkoholi dehydratoi kehon lopulta kuivumisen ihoa ja tekee siitä näyttää tylsää ja kuluneet. Vaikka lasin viiniä ajoittain tapana olla erittäin kielteisiä seuraus iholla, juominen liikaa vaikuttaa ihon laatua.

Juoda tätä sijaan: Mango ja passion Mocktail

Nämä elintarvikkeet pidetään hyvänä, mutta salaa vahingoittavat Skin

Jokainen on kilpailussa osuma kuntosalilla, syödä ruokavalio ruoka ja saada terveitä. Nämä elintarvikkeet ovat mielestäsi erittäin terveellistä sinulle, voidaan todella aiheuttaa joitakin taustalla vahingoittaa ihoa.

1. Vähärasvainen Foods

Ei kaikki rasva on pahasta tai ihoa. Kun rasva poistetaan mitään ruokaa, valmistajat ovat yleensä lisätä joitakin maku ylös makuun tai valitus tuotteen, ja useimmat kertaa, johon natriumia tai sokeria. Lyhyesti sanottuna, vähärasvainen voi mahdollisesti tarkoittaa korkean sokeria. Sokeri tiedetään vaikuttavan negatiivisesti kollageenisäikeiden ja jättää ne kykene korjaus itse. Aina valita hyvää rasvaa kuten avokadot tai pähkinöitä. Ne ovat maukkaita myös.

2. rasvaton maito

Eräässä tutkimuksessa yli 70000 sairaanhoitajien Yhdysvalloissa, todettiin, että ne naiset, jotka joivat rasvatonta maitoa kuin teini oli korkeampia akne kuin ne, jotka päässyt. Vaikutukset rasvaton maito eivät eroa. Ei ainoastaan ​​rasvatonta maitoa sisältävät laktoosia, mutta myös hormoneja ja bioaktiivisia molekyylejä, jotka yleensä haitallisia ihosairauksia. Kytkin rasvaton maito manteli maitoa sijaan.

3. Terveellinen aamiaismuroja

Vaikka täysjyvätuotteita ovat kaiken kaikkiaan hieman pienempi glykeeminen indeksi (mittaa sitä, kuinka ruoka vaikuttaa yleiseen verensokeritason), monet aamiaismurot, jotka väittävät olevansa terve ovat erittäin hienostunut ja täynnä lisättyä sokeria. Tämä johtaa ryppyjä aiheuttavia glukoosi piikkejä. Valitse munia tai kotitekoisia kaurapuuroa, koska ne ovat suhteellisen terveitä.