Élelmiszer szabályok, amelyeket követni kell az optimális egészség

Hadd kérdezzem meg néhány kérdést:

1. Te érzi túlterheltek, és csalódott igyekszik feltárni az igazságot, amely mögött élelmiszerek és kiegészítők egészséges és hasznos?

2. Te zavarba, amelyek étrend az Ön optimális egészség? Hallod vegán az út, mégis joghurt egészségügyi előnyöket. Azt olvasni, hogy lazac superfood, de aztán a legjobb barátod azt mondja, hogy teljes mértékben a higany. Ön komolyan feltörni ahogy túlterhelődik összes információt és egészségügyi mosás. Akkor marad zavaros és nehezen tapadnak semmit, mert az elméd folyamatosan változik. Ismerős?

3. bedőltök összes superfoods, kiegészítők és egészségügyi crazes, tud segíteni, de kérdezd meg magadtól, nem igazán van erre szükség?

Egyszer voltam az a lány, amelyik megette a magas fehérje, alacsony szénhidráttartalmú, alacsony zsírtartalmú étrend. Aztán belekóstolt az élelmiszer ötvözi, veganizmus, nyers és nagyon sok minden más élelmiszer jelenség, hogy a hit a híreket. Én is egy vagyont költött havonta kiegészítőkre és az úgynevezett superfoods mint Goji, nonilé, halolaj, spirulina, klorofill és kipróbáltam. Aztán egy nap, mint én fogadta a tíz különböző kiegészítők, kortyolgatva én kókusz víz és tervezi a napi étkezés, nem tudtam segíteni, de azt kérdezem magamtól, nem igazán kell csinál mindezt? Együtt lenni nevetségesen drága és időigényes, úgy volt, hogy egy kicsit a mentális. Azt órát töltenek megszállott, amit szeretnék, és nem eszik, pazarlás fontos órával a nap öngyűlölet, mert beszakadt egy kád joghurt újdonsült vegán étrend.

A válasz, hogy eljött hozzám ez volt: az emberek túlélték csak finom ezer évvel ezelőtt minden nélkül, a több milliárd dolláros egészségügyi termékek. Mint sok más ember, én lett elcsábította értő több millió dolláros cégek vásárolni a legújabb élelmiszer-trendeket. És legyünk őszinték, ők csak az aktuális trend.

Azt határozottan hiszek kiegészítők és superfoods, mivel van egy hely és idő mindet, de ne is reális és megfizethető. Kérdezd meg magadtól: Vagyok már kezd ez a tápanyag a szerény brokkoli vagy sárgarépa, hogy eszem minden nap? És ha áttekintése után a diéta, akkor találja, hogy hiányzik a vitaminok, akkor minden eszközzel, vásároljon néhány kiegészítők! Vegyünk egy vérvizsgálat, hogy biztosítsa az összes vitamin szintje normális.

Megtalálni a saját gyógyító diéta egy életre útra. Ahogy felfedezni a különböző lehetőségek odakinn, ne idegeskedj miatta. Csak menjen az útra, és megtanulják, nőnek és fejlődnek. Senki étrend vagy élelmiszer-elv a titka örök egészségre; ez valóban mindenki számára más. Nincs egyetlen diéta, amely küzdött a rák; sok diéta, hogy harcolt a rák. És a közös kapocs, hogy ezek a rákellenes diéta van az, hogy azok zsúfolt tele egész élelmiszerek. Egész élelmiszerek, hogy egy kombinációja a friss gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, dió, húsok, tejtermékek és.

A legjobb diéta lehet menni az egyik, hogy tele van az egész élelmiszerek, és tartsa be a nagyon egyszerű elv a 80/20 szabály . Egyél 80 százalék tökéletes, majd hagyja, hogy a másik 20 százalék legyen az bűnös örömöket. Ez adja meg a tökéletes egyensúlyt harmóniában a test és lélek.

Mikor jön a választás, mit egész ételeket akarsz enni, ne megreked minden új élelmiszer-jelenség. Ragaszkodnak ahhoz, amit úgy érzi, jobb az Ön számára. Emlékezzen mindenki épül más, tehát nincs jó vagy rossz diéta, csak hallgatni a saját szervezetben, akkor megmondja, hogy mit kell enni. Mindent meg kell enni a mérleg, és nem őrült rögeszmék. Csak pihenni, hallgatni a test és hagyjuk, hogy elviszi a saját gyógyító utazás. Ha gyötör túl sokat, hogy mit lehet és mit nem eszik, akkor lesz mentálisan lecsepegtetett és rossz közérzet. Az igazság az, a diétát kell folyamatosan fejlődik; meg kell tanulni, és új dolgokat próbálunk minden alkalommal.

10 dolog, hogy neked az úton, hogy az optimális egészség nem rögeszmés módon:

Legközelebb, ha bűntudatod, mert nem eszik ez, vagy ha már eszik, hogy ne feledje: a vállalatok mindig beváltja a társadalom igényét, és a vágy, hogy egyre egészségesebb, eladásával új egészségügyi crazes, diéta, és kiegészítők. Az igazság az, hogy a szervezet tudja, hogy mit akar, tanulni hallgatni, és táplálja, amire szüksége van.

És amikor az egészségügyi tisztítószerekben, ne nyitott, de soha nem veszíti el a perspektíva. Ismerje meg, edd meg, amit hiszel, hallgatni a saját test, és találja meg a saját gyógyító diéta. És ami a legfontosabb, a test egy csoda önmagában, tanulni bízni, a becsület és tiszteletben tartani.