El que vostè ha de saber sobre l’obesitat i la diabetis

estudi d’investigació recomana que es pot donar la volta problemes de diabetis per sempre si a mantenir el pes adequat. La diabetis mellitus es basa en el consum de sucre, així com el greix guardar el resultat en el pàncrees. Un pàncrees gras es despulla de la seva capacitat per crear suficient quantitat d’insulina que provoca un perfil diabètica. Per eliminar el greix corporal emmagatzemada, vostè ha de tornar a entrenar al seu cos per fer ús dels greixos en lloc de carbohidrats com el combustible corporal recomanat. Se’ns ha demostrat, igual que els nostres professionals de la medicina, que l’augment de pes suggereix diabetis. Ens permeten fer una ullada a la investigació real, però en primer lloc, ens permet fes un cop d’ull a algunes realitats bàsiques relatives a la diabetis mellitus, així com l’excés de pes.

5 fets importants en relació amb la diabetis

  1. La diabetis mellitus no és una malaltia, és un símptoma signes i.
  2. problemes de diabetis poden, de fet, es va girar. No és un procés de tota la vida, costa avall.
  3. Un dels fàrmacs més eficients, amb cada un dels seus perills, es basen en la separació de substàncies d’herbes naturals i la seva fabricació (indústria farmacèutica no pot guanyar diners en el punt d’origen).
  4. La diabetis mellitus tipus 2 no és una sentència de per vida. Un nou estudi ha trobat que és un símptoma que pot ser revertida, i també pot estar desproveït d’ell per la resta de la seva vida si manté el seu pes cap avall.
  5. la diabetis tipus 2 en realitat té una sèrie de raons per la qual cosa la gent més sobrepès no tenen problemes de diabetis.

Què causa la diabetis?

Hi ha una sèrie de raons per compte de la persona diabètica. Alguna vegada vas veure el nombre de persones que tenen diabetis són escasses! La diabetis podria ser provocada per:

  • Diferents tipus d’infeccions o sobrecàrrega suprarenal.
  • Massa sucre en la dieta o menjar massa diversos aliments que ràpidament es converteixen en sucre.
  • Alt consum de sucre (o el consum d’edat) que crea AGEs en el cos. AGEs són productes finals de glicació avançada s’activa quan hi ha excessiu de sucre, així com el sucre comença amb la incorporació de greixos o proteïnes sanes sense un procés químic. Aquests AGEs són molt perjudicials addicional en comparació amb els radicals lliures, ja que connecten a les cèl·lules, per tot el cos, i també causen trastorn, les cèl·lules canceroses o la mort de la cèl·lula.
  • La disfunció hepàtica o problemes del tracte digestiu (és a dir discrepància o esgotament de la microbiota).
  • Un nombre de diferents tipus de desigualtats hormonals.

El pes i la diabetis mellitus

Més del 70% de les persones amb sobrepès no tenen diabetis. La connexió entre el pes, així com la diabetis mellitus operen en el compliment de la moda:

Si el seu pes és principalment a causa de la ingesta de sucre, té una alta possibilitat de desenvolupar diabetis. Quan el seu cos es veu a la utilització de només el sucre de gasos; que s’aturi l’ús de greixos per a combustible. Qualsevol amb un coneixement bàsic del procés de combustible de decisions en les cèl·lules reconeix que hi ha 5 diverses vies que introdueixen la gluconeogènesi o vies de glucòlisi, cicle de Krebs i la ETC (cadena de transport) que produeix ATP (trifosfat d’adenosina).

Quan vostè deixa de fer ús del greix per al gas, s’aferren als greixos. Vostè ha de tornar a entrenar al seu cos per fer ús dels greixos en lloc comparació amb sucres i llest i per tant, que sens dubte va a començar a perdre les cèl·lules de greix. Professor Roy Taylor, professor de Medicina i també Taxa Metabòlica de la Universitat de Newcastle va especificar que “Això dóna suport el nostre concepte d’un llindar de greix personal. Si una persona guanya pes, fins i tot més del que directament poden tolerar, problemes després diabètics es posa en marxa, però, si després que llancen aquesta quantitat de pes, llavors tornen a normal “.

Per què és aquest l’exemple?

S’assembla dependre de fins a quin punt el greix es guarda en el pàncrees. Si vostè té un pàncrees gras, que prohibeix el pàncrees de produir insulina que, naturalment, és només un dels molts problemes que creen un perfil de gamma diabètica persona. De llarg abans del pàncrees, hem de lluitar amb l’intestí, el fetge, així com les glàndules suprarenals. El professor Taylor va reconèixer que també suportant la diabetis mellitus pot ser eliminat.

El component lamentable de l’assumpte és que els individus que prenen metformina (un fàrmac antidiabètic basat en el compost artificial situada en nombroses herbes) disminueixen els seus cossos de CoQ10 (similar a l’estatina drogues fan i la majoria dels antidepressius fer) el que provoca el caos per tot el cos ja que les cèl·lules requereixen per guanyar CoQ10 combustible. No obstant això, el bon component del problema és que qualsevol herbolari, professional mèdic de la medicina natural, naturòpata, etc, reconeix aquesta matèria fonamental i també el que les herbes a renunciar al que la dosi de donar la volta la diabetis mellitus.

D’altra banda, el seu pla de dieta normalment es necessita per operar en combinació amb el procediment tot i que el pla de dieta podria ser molt diferent depenent del que s’acaba de crear problemes diabètics. Per exemple, el règim de dieta podria tenir diversos components, si els problemes de diabetis és el resultat d’una disfunció hepàtica davant de la disfunció adrenal. Una solució simple per això és descobrir un gran professional de la salut que, de fet, fa el seu estudi i es pot reconèixer la causa i resoldre el problema subjacent.