El que vostè ha de considerar abans de decidir que el cafè és bo o dolent

És bo? És dolent? És a dir, és el moment de posar aquest debat cafè, ja que és jugar amb algunes emocions reals aquí. Per a aquells que no poden fer-ho al matí amb una bona tassa de te calent, vostè sap el que volem dir, oi? Mentre que els theres una categoria d’aliments poderosos hamburgueses i frankfurts, les pizzes perfectes i brownies i el requisit previ per a tots els partits menyspreats pels nutricionistes, hi ha un segona categoria aquestes persones intel·ligents han nascut per propagar-se.

Això inclou amanides, sucs de fruites, verdures de fulla verda, llet desnatada, carns magres. Theres una altra categoria que sempre es deixa a la intempèrie i es debat sobre. És la categoria de cafè pobre. Durant anys, moltes persones educades han argumentat a favor o en contra de la tassa de Java insignificant. No obstant això, hi ha ànimes innocents tot esperant les infinites rèpliques per obtenir una conclusió. No ens comprometem buscar és un bon cafè o dolent per a vostè? en els nostres motors de cerca més. Busquem la resposta correcta i comencem aquí.

1. La moderació és la clau

Extrema de tot és dolent. Quan, amb molta freqüència, gaudir d’alguna cosa com la cafeïna, que estan obligats a notar un impuls instantani d’energia, tant física com mentalment. Però l’exageració d’ella només resultarà en què convertir-se en hiperactius al principi, després a poc a poc la sensació de drenar la seva energia com l’efecte s’esvaeix. Però, espera un minut. Existeixen aquestes petites glàndules anomenades glàndules suprarenals que es vegi afectat cada vegada que trontolla per un joe tassa de te.

Els bodis resposta de lluita o de vol s’activa cada vegada que beu una tassa de cafè. Això vol dir que en lloc de l’alliberament d’adrenalina, les glàndules suprarenals comencen a alliberar una hormona en resposta al cafè que vostè està consumint. Amb el temps, les glàndules suprarenals comencen a cremar-se pel ús excessiu. Bàsicament, evitar el cafè o mantenir el consum al mínim.

2. Qüestions Talla de copa

Tenint en compte la quantitat de la ingesta d’un sol cop és tan important com mantenir una fitxa sobre la freqüència amb què consumeix el seu cafè. És possible que comenci a suar més del normal o té un batec cardíac accelerat, a més de sentir-se inquiet i blabbering sobre gairebé qualsevol cosa.

3. Cada cos és diferent

Tots podem nomenar almenys una persona que menja com un porc i encara es veu desnodrit. Metabolisme juga el seu paper aquí. Des de llavors, la tendència del cos per reaccionar a un aliment determinat pot variar molt d’un individu a un altre, d’una determinada quantitat de cafè podria ser la quantitat justa per donar una lluentor a una de les cares, mentre que agreujar els brots per algú el pell és propensa a l’acne. Si el cafè és tan important per a tu (que també assumeixi que és), obtenir un nutricionista per mesurar la quantitat és acceptable per a vostè o si està bé en absolut.

4. Pesar els seus requisits en el moment

El cafè és una benedicció per a algú que està tractant de romandre despert tota la nit per estudiar. D’altra banda, per a una persona que necessita un bon somni per despertar al matí següent, prenent una tassa de cafè tarda a la nit només farà que ell culpa la cafeïna per a l’insomni. Si vostè té una rutina relativament normal, 2 tasses de cafè tingut a través del dia, però restringit a 3 hores abans d’anar a dormir són bé.

5. El temps de tenir-lo o no

Assegut al costat d’una finestra, observant la cursa gotes de pluja cap avall el tauler i prenent una tassa del seu cafè favorit sona com la combinació perfecta; el mateix passa amb la lectura d’un bon llibre amb una tassa de cafè en una mà, mentre que neva a fora. No obstant això, imaginar algú fent el mateix quan és 40 graus fora.

Per descomptat, una bona quantitat de cafè fred seria bo buscar un respir de la calor abrasador, però des de llavors, la tendència natural del cafè és per escalfar el seu cos, seria millor considerar opcions més fresques. Aquest argument es basa purament en el seu malestar / benestar tan bé permeten seleccionar l’opció òbvia.

6. Quan el seu cos necessita desesperadament Es

De ser un gran començament a la seva matí, quan vostè té una presentació o una manera perfecta per evitar el cansament del dia agitat a la feina per alleujar aquests dolors menstruals, aquesta copa sacsejada podria ser el seu salvador en molts dies. Això sí, no deixi que el seu cos acostumat tant a ella, que té un mal moment arrossegar a treballar en els dies quan no ho aconsegueix.

No obstant això, l’addicció al cafè és una cosa real, nois. La molècula de la cafeïna és soluble en aigua i solubles en greix. Això vol dir que pot passar a través de la barrera sang-cervell i directament alterar el nostre cervell. També corre per les nostres venes i afecta la sang i membranes cel·lulars. Aquí és on comença l’addicció.

7. Com t’agrada el cafè, senyor?

Mentre que el debat sobre el bé i el mal de cafè, com pot no tenir en compte la quantitat de sucre o de la crema greix extra que entra en el seu Latte? No s’atreveixen a culpar cafè pobre per la gruixuda capa de greix al voltant del seu ventre. Si està massa preocupat per guanyar aquestes polzades, optar pel cafè negre. Sí, grans quantitats de cafè negre també són dolents per a vostè, però es pot beure amb seguretat una tassa al dia.

És que serà Ara, Im educat i pot seguir bevent el meu cafè de nou. o Amic, vaig a deixar aquest hàbit? Sembla que mentre que el cafè s’ha relacionat amb la pèrdua de pes, una vida més llarga i menys depressió, és fàcilment addictiu i pot ser perillós en excés. Quin és l’excés? Fins a 400 mg de cafeïna és segura per a un adult completament crescut en un dia. Aquesta quantitat és aproximadament 4 tasses de cafè. Estaven d’acord amb això. Qualsevol cosa és millor que perdre el cafè sempre.