El que ha de fer si vostè vol despertar d’hora al matí

Bé d’hora, s’ha demostrat que no només ser productiu, però bo per emocional i benestar físic. Hi ha alguna cosa de místic ascendent en l’hora del matí i començar el dia just. S’arriba a encaixar molt més temps, fer més, i de moment 08:00 vagues, li escalfin i llest per enfrontar el dia. I la ciència que diu que la forma de començar el dia retalla la forma en què la resta del seu dia es sembla. Anem a explorar més sobre per què vostè ha de despertar d’hora a continuació.

Per què és bo per aixecar d’hora?

S’ha trobat vostè curt de temps o sempre corrent pel rellotge? Potser vostè sempre ha volgut treballar i posar-se en forma però no troben temps des que es desperta fins tard i es dirigeixen directament a treballar. Amb les nostres vides més ocupats pels dies, és una bona idea per despertar d’hora, ja que li permet obtenir un temps personal.

Penseu en això com un temps tot sol amb un mateix per a la reflexió, el pensament creatiu, i cada vegada més productiu. Per desgràcia, la creació de nous hàbits no és fàcil. Es necessita treball i compromís. Però nosaltres el podem ajudar amb consells i tècniques que faran la seva transició a un matiner més fàcil.

Les millors formes de despertar d’hora al matí

Aquestes són algunes de les millors maneres de despertar d’hora al matí;

1. Desfer-se de les cortines i Blindfolds

Si vostè dorm amb una finestra propera que a la seva habitació, o que està a prop del seu cap, la millor manera de despertar d’hora és començar a desfer-se de les cortines. Això pot sonar clixé, però funciona cada vegada. Tan aviat com la llum del dia colpeja el seu cos als matins, que doni un senyal de despertar. Aixecar-se i sortir tan aviat com s’obri els ulls, no hi ha excuses.

2. pràctica de qigong

Qi Gong és l’art de conrear i fer circular Chi en el seu cos. Si es fa una ullada als exercicis del matí Qi Gong, Vostè s’adonarà que el renoven i refresquen. és molt millor que la cafeïna i es desfà del mal humor al matí. no anar al gimnàs la propera vegada que es desperta. Feu una mica de Qi Gong, i Vostè es trobarà tement menys i despertar d’hora cada dia.

3. Comenceu amb una cosa divertida

Si vols que despertar d’hora i no sentir-se cansat, cal començar el dia amb una mica divertit. Això podria ser en diari en un quadern, fer art, escoltar música, o que abraça amb la seva nòvia al llit. Els nous hàbits es construeixen sobre la base de la felicitat i el gaudi. Al capdavall, ¿per què seguir amb alguna cosa si no fos agradable al llarg termini? El mateix val per a despertar-hora.

4. ajustar dos alarmes

Establir una alarma del seu Fitbit o prop del seu llit abast de la mà i l’altra una mica lluny. Assegureu-vos que els theres una bretxa de 15 minuts entre els dos d’ells. El que això fa és que ajuda a despertar suaument i no s’enfronten al dia somnolència. Quan es desperta a la primera alarma, començar per fer alguna cosa agradable com llegir o estirament al llit. Quan la segona alarma s’activa, desperta, rentar-se la cara, i estar a punt per començar el dia. No se sent culpable, ja sigui, i és fàcil de complir. Amb la pràctica, es desperta abans d’hora sense una alarma.

5. Per què Have A

La seva què és la raó més important per despertar d’hora i sense una alarma. Tenir una raó de per què vostè està fent això. És perquè vol passar més temps amb la família o aprendre una nova habilitat? O perquè vols desenvolupar-te i créixer en la seva carrera per aprendre més? Un vaixell sense destinació va enlloc. El mateix va per al domini de com despertar d’hora i sentir-se renovat.

6. Pla de La teva Temps Lliure

Alguns de vostès poden ja ser productius en els dies laborables i es pot preguntar: ¿Quin és el punt de despertar-hora els caps de setmana? Bé, aquí és on ve el temps de lleure a. Penseu sobre les seves aficions favorites o el que desitja millorar en. Això és el que els caps de setmana estan dissenyats per. Penseu en això per un minut i planificar les seves caps de setmana fins al punt que està ocupat i no queda pensant.

7. El treball de Down Els detalls

Quan vostè es desperta d’hora i es queden amb tant de temps lliure, es pot aconseguir enormes proporcions. Vostè pot fins i tot aconseguir la temptació de colpejar el botó de repetició. És per això que hem parlat de la seva gran què. Però en aquest context, es parla dels seus petits perquès. Comenceu per pensar en el que vol fer després de despertar-se.

Va a raspallar-se les dents, fer exercici uns minuts i dirigiu-vos a l’oficina? O passar el temps per llegir i uns moments amb la família i després treballar. Programar l’interval de temps o quant de temps li agradaria que gastar en aquests micro-tasques i arribar-hi fins que se sent cada dia més fàcil.

8. No emmagatzemar juntament amb l’electrònica

no utilitzar els seus telèfons intel·ligents, ordinadors portàtils o tauletes una hora abans d’anar al llit. Donar a les escombraries a una altra persona i no es molesten a la recerca d’ells. no encendre’ls i mantenir-los lluny, fora de l’abast del seu dormitori.

9. També és mental

Despertar d’hora és el nostre disseny natural com a éssers humans, però amb tots els rumors en el món, una cosa tan intuïtiu pot sentir poc natural. Recordeu a si mateix dels beneficis de despertar d’hora i com és el seu estat natural. Reconfiguren la seva ment amb pensaments positius, actuar sobre ells, i seguir repetint aquest pas per canviar la seva vida.

10. confiar en les seves mascotes

Si t’agrada portar la seva mascota a passejar, és el moment de prendre la seva ajuda amb el despertar d’hora. Alimentar la seva mascota al matí d’hora i recordar-los que tots els dies. Si se li passa un sol dia o no es desperta d’hora, vostè pot estar segur que estaran en vostè com les violacions de seguretat activa.

11. Obtenir un soci de la responsabilitat

Trobar nous amics que es desperten d’hora o mantenir-se prop de casa és una excel·lent manera d’aconseguir el balanceig de la bola. Sortir a principis dels entrenaments o passejades amb aquest amic i demanar-li / a per colpejar a la seva porta si és que s’assembla al que vas a perdre un dia. Això funciona com un encant.

12. Tractar de dormir polifàsic

Això és per a aquells que volen despertar d’hora, més dormir menys, sense sacrificar la qualitat és clar. En general, el món dorm durant 8 hores al dia. Té quatre etapes de la son i dos termes conegudes com ones lentes de la son (SWS) i de moviments oculars ràpids (REM). El seu somni de qualitat resideix en la fase REM. Vostè pot tractar de fragmentar o dividir el seu somni seu cicle de 8 hores en tres parts. Sis hores a la nit, i quatre migdiades de 30 minuts durant tot el dia. Cerca només termes com els cicles de son bifàsics o Everyman, i obtindrà la idea.

13. No anar Cold Turkey

Tenir expectatives realistes, on el canvi d’horari del mateix es refereix. no anar de cop a partir del dia 1. En general pren un total de 4 a 5 dies per acostumar-se a la seva nova rutina, però passant per que el canvi és una història totalment diferent. Dóna’t temps, ser pacient, i canviar el seu horari empenyent cap enrere la seva crida de temps en increments de 10 minuts cada pocs dies (fins que arribi al seu objectiu de despertar el temps).

14. Optimitzar el que menges

Les seves dieta influeix en com se sent abans d’anar a dormir i després de despertar-se. Saltar la cafeïna i anar a per te d’herbes. Coma més fruites, verdures, fruits secs i llavors, i obtenir el seu proteïna de carns magres. Els aliments orgànics són bons també. El netejador es menja, més disciplinat que serà. I el més disciplina i força de voluntat cultives, més fàcil serà la creació de nous hàbits – com despertar d’hora. es tracta d’una reacció en cadena positiva de tipus.

15. Sigui consistent

Quan comenci a despertar d’hora, ser constant i s’adhereixen a ella. Sense excuses. No importa si és un dia de festa, vacances, o un esdeveniment especial. Vostè va treballar per a ell, i ara vostè no desitja netejar que pel vàter. Recordeu per què va començar a despertar-se d’hora en el primer lloc i romandre compromesos amb les seves raons. La seva ment i el seu cos l’hi agrairà en el llarg termini. Vostè pot apostar a això.

Despertar d’hora és com construir un nou hàbit. es tracta de mantenir-se fidel a si mateix i ser honest i compromès. Tot i els consells i tècniques anteriors l’ajudarà, ha de tenir un desig de canviar. O la voluntat de seguir endavant. Una vegada que tingui el desig ardent dins teu, aquestes eines i tècniques estan a continuació, posar a millor ús. I recorda – es necessita temps. No ho puc succeeix durant la nit així que es fa una mica de marge i es gentil quan és el primer començar. I no us oblideu de fer-nos saber com va.