El que el seu instructor de fitness vol que sàpigues, però no li pot dir

Cada instructor o entrenador personal de fitness té una història sobre alguna cosa que desitgen un client o participant classe farien diferent, com l’ús de desodorant, raspall de dents, o utilitzar un suport més de suport.

la higiene personal i el mal funcionament del guarda-roba una banda, una perspectiva privilegiada professional de la salut i la forma física podria ajudar a obtenir millors resultats i obtenir més resultats i gaudi dels seus entrenaments. Aquí hi ha quatre revelacions que el seu entrenador personal o instructor de fitness vol que sàpigues, però podrien no venir a la dreta i dir.

No arribi tard si pot evitar-ho

Es podria pensar que fer esclatar en una classe de gimnàstica de 10 o 15 minuts després que s’ha iniciat, o arribar a una sessió d’entrenament molt per darrere del previst, no és gran cosa, perquè només se li passa, oi? No és només sobre tu, però.

La seva tardança en exercici de grup és perjudicial per a les altres persones a la classe i una distracció per l’instructor. A més de que no s’arriba a escalfar adequadament, el que pot obstaculitzar el seu rendiment i augmentar el risc de lesió. Això és el que està passant per la seva ment com a instructor té una relliscada a la tarda.

Tot i que segueix arribant a escalfar quan s’arriba tard a una sessió d’entrenament personal, que no és l’ideal. El seu entrenador probablement tenia un programa traçat perquè sigui assignat el temps que se suposa que estar junts. En mostrar de forma inesperada fins tard, el seu entrenador ha d’esbrinar bé sobre la marxa com cobrir el programa en menys temps o scramble mentalment per arribar a un pla modificat.

La seva expressió facial diu tot

Exigir més del seu cos del que està acostumat a fer pot sentir-se incòmode però és la forma en que avanci amb l’aptitud. No obstant això, de vegades els clients i participants de fitness tracten d’evitar la incomoditat d’exercici vigorós passant a través dels moviments d’un moviment sense realment empenyent a si mateixos. Endevina què? Entrenadors i instructors són molt conscients.

Per sort, molts clients / participants mostren un dir clara i immediata sobre la seva veritable treball: les expressions facials. Quan les persones treballen dur i se centren en un exercici, es pot veure en els seus rostres: que sembla que s’estan concentrant, i que podria fer ganyotes o el cruixir de dents. Formadors / instructors de la recerca de senyals d’aquest tipus per ajudar a determinar si es va per ella, fingint o simplement necessita més d’un desafiament.

Si no se sent bé, parlar

Amb això, ha dit, cap entrenador o instructor vol que aguantar-quan alguna cosa no se sent bé o és simplement dolorós. Hi ha una diferència entre el repte a tu mateix i fer-se mal. Si un entrenador li demana que faci un exercici que se sent malament pel seu cos o com si es va a fer mal, per dir alguna cosa. En una classe de gimnàstica, modificar, segons sigui necessari i després deixar que l’instructor sap després de classe perquè pugui discutir alternatives per a la propera vegada.

L’energia flueix en tots dos sentits

Com a client o participant de classe, és probable apreciar un entrenador personal o instructor de fitness amb bona energia – l’ajuda a obtenir motivat per a l’entrenament! Però el flux d’energia en els dos sentits, i això és el que els professionals de la salut i de l’aptitud volen que se sàpiga.

Un client que es queixa constantment o sempre deprimeix al voltant del gimnàs amb el temps zap una energia entrenador. Participants de la classe de fitness que es veuen completament unenthused fer el mateix amb un instructor. Si bé és un treball professional de la salut i l’aptitud per establir un to optimista per a l’entrenament, una actitud client pot ja sigui realçar o obstaculitzar l’experiència en general.