El millor moment per hidratar durant el dia

No hi ha res com l’aigua per ajudar a mantenir-se actiu i renovat després d’un entrenament pesat o corrent darrere dels nens. Si es pregunten com i quan per hidratar, alguns consells pràctics poden ajudar a treure el màxim profit de la seva ingesta diària d’aigua. Quan s’hidraten en el moment adequat, es posa dret per collir alguns dels millors beneficis per a la salut associats amb l’aigua potable. Vostè pot gaudir en qualsevol moment del dia, és clar, però omplir-se d’aquesta essència de la vida durant certes activitats realment li dóna al seu cos que el combustible addicional.

Com hidratar durant Benefici màxim

1. Després de despertar

Tractant de reunir l’energia per aconseguir que els nens vestits, alimentats i es va deixar caure a l’escola? Mentre que tot el que pot desitjar és la seva dosi de cafeïna, és essencial per beure dos gots d’aigua després de despertar-se. No només hidratar el seu cos després d’una bona nit de son, però també desencadena els seus òrgans interns per començar les seves funcions de neteja. Vostè es sentirà més despert i refrescat també.

2. Abans d’un entrenament

Hidratant abans d’una bona sessió d’exercicis el mantindrà de la dessecació i la sensació de set. Sip al voltant de 12 unces abans de començar la sessió i mantenir bevent durant l’exercici segons la intensitat de l’activitat. Si es decideix per córrer en clima fred, consumir una ampolla de 16 unces per hora. I si la temperatura s’eleva, beure al voltant de dos i quatre ampolles. Si vostè no beu suficient aigua, se li entén el que és la hidratació (i fins a quin punt el seu cos ho necessita) de la manera difícil.

3. abans d’un menjar

Després de cuinar un deliciós menjar per a la seva família, prendre un respir i prendre un got d’aigua 30 minuts abans de començar a menjar. Això ajuda a la digestió i que se senti una mica plena – una gran idea si vostè té una tendència a menjar en excés. Intenta que el seu marit i els seus fills a fer el mateix. Com més aviat es fiquen en l’hàbit de beure aigua, millor. El que és més, aquesta és una punta d’hidratació que és súper fàcil de seguir.

4. Abans de dormir

Els experts en salut sovint discuteixen si l’aigua potable a l’hora d’anar a dormir en realitat ajuda a la seva salut. Bé, si tens set o no ha complert amb la seva quota d’aigua per al dia, segur que podrà dur-lo a terme a la nit. A més, el seu cos pot començar la desintoxicació en si. Un efecte secundari incòmode pot despertar-se per anar al bany. Si es vol evitar que, tracti de beure aigua al voltant d’una o dues hores abans d’anar-se’n al llit.

5. Medicaments hora de prendre

Aquest és un consell d’hidratació que molts saltar a causa de no sentir-se prou set. Si bé pot semblar freda per fer esclatar les píndoles sense aigua, no és saludable. L’aigua ajuda als ronyons espantar els medicaments de manera que anar cap avall suaument. No assegurar-se que mai pren medicaments amb líquids diferents de l’aigua. Només l’aigua és segura amb medicaments, ja que no conté res que pugui afectar negativament a com es absorbeixen els medicaments.

Els nostres cossos es componen d’al voltant del 60 per cent d’aigua. Sense aquesta substància que dóna la vida, els nostres òrgans, teixits i cèl·lules no serien capaços de funcionar. Esbrinar quan s’hidrati i segueixi un patró establert per reduir visites al metge i les instàncies de cridar a malalt a la feina.