Egyszerű gyakorlatok erősebb mentális

Ez a kor a fitness és a fizikai erő. A nők a világ minden táján egyre inkább felismerve annak fontosságát kondíciódról, anyukák is. De a találkozó egyik célja minden fajta, ez egy előfeltétele, hogy van egy éles, koncentrált elme. Csakúgy, mint erősítő edzés és kardió a test, van is egy módja, hogy építsük a mentális erő?

Lehet, hogy olvassa el a végtelen könyvek címmel 10 dolog mentálisan erős emberek, vagy szokások, amely a vonat az agyad. De a meghatározott feladatokat gyakran lehetetlennek tűnik, és nagyon nehéz. Mint anya, aligha időbe telik el magunkat, nemhogy részt vesznek egy alapos testmozgást. De aztán megint, akkor valószínűleg szüksége mentális erő, mint bárki más. Nos, itt van a jó hírt. Van néhány nagyon egyszerű gyakorlatok, hogy javítsa az akaraterő és megállapítjuk, hogy nem igényel túl sok időt és energiát. Meg tudod csinálni őket minden nap, és ígérjük, látni fogja a különbséget nagyon hamar.

A legegyszerűbb módja, hogy építsünk mentális erő

1. Bővebben

Ez egy tudományos igazság -, akik élvezni olvasás kedves és figyelmes mások iránt, és van egy nagy lelki erőt. A nagyon olvasás aktusa arra kényszerít bennünket, hogy összpontosítson az érzékeit, lelassul, és lazítson. Próbáld ezt minden nap, reggel vagy lefekvés előtt, és ígérjük, hogy nem marad el a digitális időt.

2. Meditációból

Ez a tanács valószínűleg egyidős a hegyek, de hé, ez tényleg működik. A szerepe a meditáció növeli az akaraterő nem lehet tagadni. Mi a fontos, hogy nem kell, hogy legyen egy profi ebben. Minden van szüksége 10 percnyi időt napi ülni egyenes, összpontosítson a légzés, és irányítsd a gondolatait. Ez a gyakorlat frissíti fel az elme és a lélek, és hagyja átitatva az erőt, hogy szembenézzen a nap.

3. Zenehallgatás

Ha ez nem gyakorolja. Nos, ez az. Kutatások bizonyítják, hogy a képzés a fülét, és a fejében, hogy koncentrálni zene (és értünk jó, nyugtató zene itt) lehet egy óriási hatást gyakorolnak a szellemi erőt. Fókuszban a dallamok és magukba szívják őket magadban. Azt is játszani zene a háttérben, miközben Ön dolgozik.

4. Gyakorlat jóga

Azt tudta, hogy ez fog jönni, ugye? Jóga megnyugtató hatással van a szervezetben, és tartja a létfontosságú szervek működését is. Kickstart ez a gyakorlat alapvető jelent, mint a Surya Namaskar és mély légzés, és akkor lépni a bonyolultabb jelent az Ön ideje és kedve. Nem számít, hogy az alap, jóga van kötve, hogy úgy érzi, pozitív és hajtott.

5. Stretch

Ezt megteheti, amikor felkel reggel, és ígérjük, ez lesz a szokás. A törvény a nyújtás biztosítja a tested feltöltődik, és a keringési rendszer jól működik. Ez viszont azt is átjárja az elméd a pozitív energia és új lendülettel.

6. Walk

A fő oka a mentális sérülékenység a mozgásszegény életmód. Ahhoz, hogy tartsa szem előtt az aktív és egészséges, gyalog néhány lépést minden nap. Akkor beruházni egy lépésszámláló vagy fitness tracker, hogy tartsa meg ihletett. Gyaloglás is lehetővé teszi, eltűnődöm a gondolatait, és kiutasítja a negativitás fekvő benned – a jelek egy mentálisan erős ember.

7. gyakorlat mély légzés

A légzés természetesen jön hozzánk, és mi észre sem veszik, mi csináljuk. De tudtad, hogy a cselekmény szándékos belégzés és a kilégzés segít erősebb mentálisan? Mély légzés egy fantasztikus módja annak, hogy tiszta az elméd, hogy megértsék a gondolatait, és javítja a fókuszt. Gyakorlatban ez 10 percig minden nap, lehetőleg reggel, és nem fogja szavazni ezt az egyik legjobb tippek, hogy javítsa akaraterő.

8. Laugh gyakrabban

Semmi sem tetszik az elme több, mint egy kiadós nevetés. Ha az elme érzi lemerült, a művészet nevet szándékosan ténylegesen segít jobban érzi magát. Nézzen meg egy vígjáték, olvasni egy vicces könyv, vagy beszélgetni egy barátom, aki repedések vicces viccek. Nevet egyike azoknak szokások mentálisan erős emberek, hogy szuper könnyű és szórakoztató versenyez.

9. Írja

Nem kell, hogy egy természetes érzéke az íráshoz, annak érdekében, hogy ezt a gyakorlatot. Minden amire szüksége van egy notebook és egy tollat ​​és a hajlandóság, hogy javítsa a mentális erő. Pen le a céljait (megbizonyosodjon arról, hogy a kis- és valósítható meg először), a napi haladás és a kihívásokat. Azt is irkál és firkál, vagy toll történeteket. Az írás egy csodálatos módja annak, hogy a belső channelize pozitivitás és öblítse magát a negatív gondolatok.