Eenvoudige oefeningen om sterker mentale hebben

Dit is het tijdperk van fitness en fysieke kracht. Vrouwen over de hele wereld steeds meer bewust van het belang van fit te blijven, moeders inbegrepen. Maar om te voldoen aan een doelstelling van welke aard ook, het is een voorwaarde voor een scherpe, gerichte geest. Net zoals krachttraining en cardio voor het lichaam, is er ook een manier om onze mentale kracht op te bouwen?

U kunt oneindig boeken met de titel 10 dingen die mentaal sterk mensen doen, of gewoonten die je geest kan trainen hebt gelezen. Maar de vaak genoemde taken onmogelijk lijken en zeer uitdagend. Als moeders, kunnen we nauwelijks tijd nemen voor onszelf, laat staan ​​deel te nemen aan een grondige oefening regime. Maar nogmaals, waarschijnlijk moeten we mentale kracht meer dan iemand anders. Nou, heres het goede nieuws. Er zijn enkele zeer eenvoudige oefeningen om je wilskracht en vastberadenheid die niet te veel tijd en energie nodig hebben te verbeteren. Je kunt ze doen elke dag en we beloven dat je het verschil zien zeer binnenkort.

De makkelijkste manieren om geestelijke kracht op te bouwen

1. Lees verder

Het is een wetenschappelijke waarheid – mensen die lezing genieten zijn vriendelijk en attent ten opzichte van anderen en hebben een groot deel van de mentale kracht. De daad van het lezen dwingt u om uw zintuigen te richten, vertragen, en te ontspannen. Probeer dit te doen elke dag, in de ochtend of voor het slapen gaan, en wij beloven u gewoon uw digitale tijd missen.

2. Mediteer

Dit advies is waarschijnlijk zo oud als de heuvels, maar hey, het echt werkt. De rol van meditatie om wilskracht te verhogen kan niet worden ontkend. Wat belangrijk is, is dat je niet nodig om een ​​pro te worden bij dit. Alles wat u nodig heeft is 10 minuten van uw tijd per dag om rechtop zitten, focus op je ademhaling, en de controle van uw gedachten. Deze oefening frist je geest en ziel en laat je doordrenkt met de kracht om de dag onder ogen zien.

3. Luisteren naar muziek

Ha, dit is het niet uitoefenen. Wel het is. Onderzoek heeft uitgewezen dat het trainen van je oren en je geest te concentreren op muziek (en we bedoelen goed, rustgevende muziek hier) kan een enorm effect op de mentale kracht hebben. Focus op de tunes en indrinken ze binnen jezelf. U kunt ook muziek afspelen op de achtergrond terwijl u werkt.

4. Praktijk Yoga

Je wist dat dit zou komen, toch? Yoga heeft een kalmerend effect op je lichaam en houdt ook je vitale organen goed functioneren. Kickstart deze oefening met basishoudingen zoals de Surya Namaskar en diepe ademhaling, en u kunt gaan naar meer gecompliceerde poses op basis van uw tijd en zin. Het maakt niet uit hoe basic, is yoga gebonden aan je positieve en gedreven voelen.

5. Stretch

U kunt dit doen bij het opstaan ​​in de ochtend, en we beloven dit zal een gewoonte geworden. De handeling van stretching zorgt ervoor dat uw lichaam wordt opgeladen, en uw bloedsomloop goed werkt. Dit, op zijn beurt, giet uw geest met positieve energie en nieuwe kracht.

6. Walk

Een van de belangrijkste oorzaak van onze mentale kwetsbaarheid is een sedentaire levensstijl. Om je geest actief te houden en gezond, een paar stappen lopen elke dag. U kunt investeren in een stappenteller of geschiktheid tracker om je geïnspireerd te houden. Walking laat je ook broeden over je gedachten en verdrijven de negativiteit die ligt binnen u – de tekenen van een mentaal sterk persoon.

7. praktijk diepe ademhaling

Ademhaling komt van nature voor ons en we niet eens beseffen we het doen. Maar wist u dat de handeling van het opzettelijk en uitademen helpt je sterker mentaal te worden? Diep ademhalen is een fantastische manier om uw geest helder inzicht in uw gedachten, en het verbeteren van uw focus. De praktijk is dit gedurende 10 minuten per dag, bij voorkeur in de ochtend, en U zult deze stemming als een van de beste tips om wilskracht te verbeteren.

8. Laugh Vaker

Niets behaagt de geest meer dan een hartelijke lach. Als je geest gevoel afgevoerd, kan de kunst van bewust lachen eigenlijk helpen zich beter voelt. Bekijk een komedie, lees een grappig boek, of praten met een vriend die scheuren leuke grappen. Lachen is een van die gewoonten van mentaal sterke mensen, dat is super eenvoudig en leuk om te emuleren.

9. Write

Je hoeft niet te zijn een natuurlijke flair voor het schrijven van om deze oefening te doen. Het enige wat je nodig hebt is een notebook en een pen en de bereidheid om je mentale kracht te verbeteren. Pen je doelen (zorg ervoor dat ze zijn klein en haalbaar in het begin), uw dagelijkse voortgang en uw uitdagingen. U kunt ook krabbelen en krabbel of pen verhalen. Schrijven is een prachtige manier om je innerlijke positiviteit channelize en spoel jezelf van negatieve gedachten.