Edut ratsastus polkupyörällä päivittäin ja miksi sinun pitäisi tehdä se

Pyöräily on yksi toimintaa, joka yhdistää loputonta hauskaa paljon liikuntaa keholle. Se saa sinut pisteestä A pisteeseen B, kun polttaa kaloreita ja antaa sinulle hyvän cardio workout. Jos harkitset ryhtymistä pyöräily, tässä on muutamia mielenkiintoisia asioita sinun tulisi tietää siitä.

10 Amazing Edut Pyöräily, jotka kaikkien pitäisi Reap

Tässä muutamia terveyshyötyjä pyöräily liikuntaa pitäisi pakottaa voit käyttää polkupyörän enemmän.

1. edistää terveyttä ja rakentaa Lihas

Yksi eduista pyöräily päivittäin on, että se on koko kehon harjoitus, koska se edellyttää käytön kaikki lihakset alkaen aseiden jalkoihin. Se auttaa polttamaan rasvaa, edistää hikoilu ja antaa hyvän sydän treenata kaikille, jotka syklit yli 20 minuuttia. Koska on vaihteleva vastus mukana pyöräilyssä, se edistää myös lihasten rakennukseen, jotka vahvistavat jalat, selkä ja hartiat. Kasvu lihasmassaa auttaa myös polttaa enemmän rasvaa vaikka levossa.

2. Edistää henkistä hyvinvointia

Se on vakiintunut, että ihmiset, jotka säännöllisesti käyttävät yleensä hyvä henkiseen hyvinvointiin. Eräs tutkimus osoitti, että ihmiset, jotka olivat aktiivisen elämäntavan mukana harjoituksissa erilaisia ​​kuten pyöräily sai 32 prosenttia korkeampi kuin istumista yksilöiden. Liikunta on tehostamisvaikutus tunnelman kautta vapauttaa endorfiineja, jotka ovat luonnollisia särkylääkkeitä keho tarvitsee parantua. Nämä kemikaalit parantaa mielialaa ja auttaa meitä tuntuu hyvältä koko päivän. Pyöräily auki on myös hyödyllistä ihmisille, jotka kärsivät masennuksesta.

3. Auttaa Painonpudotus

Kun se tulee laihdutus, matematiikka on hyvin yksinkertainen. Jos poltat enemmän kaloreita kuin kuluttaa, sinun laihtua. Kun olet pyöräily laihtuminen sinun pitäisi tietää, että mitä enemmän rasittava pyöräily on, sitä enemmän voit polttaa. Pyöräily maaseudulla auttaa polttamaan tahansa välillä 400-1000 kaloria riippuen siitä, kuinka kauan olet sitä ja vaikeus maastossa. Kokeile pyöräily eri paikoissa joka päivä uusia haasteita kehon ja polttaa enemmän kaloreita.

4. vähentää stressiä

Stressi on syynä useisiin sairauksiin ihmisten keskuudessa. Se johtaa painonnousuun, diabetes, astma, ahdistuneisuus, ruoansulatus ongelmia, korkea verenpaine, sydän- ja verisuonisairaudet, masennus ja paljon muuta. Pyöräily on hyvä treenata joka auttaa voittamaan stressiä ja parantaa fyysistä hyvinvointia. Menee pyöräily maaseudulla muuttuvat maisemat ja kaunis uusi näkymät on positiivinen vaikutus mielentilaan ja vähentää stressiä.

5. Parantaa aivotoimintaa

Pyöräily ulkona liittyy koordinointia mielen ja kehon sekunnin murto-päätöksenteon taitoja. Ratsastus hyvin edellyttää voit pysyä keskittyneenä ja kiinnittää huomiota kaikkeen mikä liikkuu ja siten saappaat aivotoimintaa. Tämä toiminta näyttää vaativa ulkopuolella, mutta todellisuudessa se on erittäin tehokas clearing mieli auttaa sinua rentoutumaan. Se myös edistää kasvua uusien solujen hippokampuksessa osa aivoja, joka edelleen suojaa sinua hermoja rappeuttavien sairauksien.

6. fyysistä kuntoa

Säännöllinen pyöräily auttaa ylläpitämään yleistä fyysistä kuntoa. Ajaminen vuori maastoissa tai tasangoilla toimivat kaikki lihakset polttaa ympäröivään rasvaa. Paras pyöräily liikuntaa vähentää maha on mennä off-road likaa trail, joten se toimii vatsalihakset ja polttaa rasvaa. Pyöräily myös parantaa kestävyyttä, joustavuutta, keuhkojen tilavuus, luun lujuus ja lihasmassaa. Toisin kuin muut workout, pyöräily ei tunnu laitat vaivaa liikuntaa kaikille lihasryhmiä elimistössä pyrkivät toimimaan koordinoidusti.

7. Auttaa parantaa unen

Se ei pitäisi yllättää, että kun hyvä harjoituksen, voit nukkua paremmin. Fyysinen kunto on suoraan verrannollinen unen laatua, ja pyöräily päivittäin edistää hyvää unta. Se on erityisen tehokas niiden joukossa, jotka ovat unettomuus ja johtaa istumista elämää. Vaikka paras aika mennä kyydin on illalla, pyöräily tahansa päivän aikana on mainio tapa nukahtaa.

8. On erinomainen keino Commute

On olemassa useita etuja pyöräily töihin. Aluksi, pyöräily töihin on terve. Saat paljon liikuntaa matkalla töihin, joka on myös lisäetu pitää mielen terävänä ja valpas koko päivän. Everyday työmatkan moottoriajoneuvon voi kuluttaa kimpale rahaa muodossa polttoainekulujen ja puhumattakaan; se saastuttaa ympäristöä. Lopuksi, jos olet täpötäydessä kaupungissa, commuting kautta polkupyörä voi olla nopeampi kuin julkista liikennettä tai auton kun tapana jarruttaa liikennettä.

9. Rakentaa tuttavapiiriäsi

Jos usein matkustaa polkupyörien, Theres hyvä mahdollisuus voit törmätä samanhenkisiä ihmisiä. Pyöräily seurat ovat hyvä paikka tavata uusia ihmisiä ja kasvattaa tuttavapiiriäsi. Polkupyörä vanhoja ystäviä on myös hyvä tapa on hauskaa ihmisten kanssa lähellä sinua.

10. parantaa yleistä Tuottavuus

Polkupyörä virkistää mieltäsi joka päivä ja pitää kehon terveenä. Nämä molemmat osaltaan paremman hyvänolon tunnetta ja lisää tuottavuutta onko töissä tai koulussa.

Turvallisuus Vinkkejä Harkitse Vaikka Pyöräily

Samanlaisia ​​kaikkia muita harjoituksia, on turvavinkkejä sinun täytyy pitää mielessä.

  • Invest in hyvä suojavarusteita, kuten kypärä, kyynärpää ja polvi suojukset. Tarvitset sitä.
  • Kulumista korkean teknologian kuitua vaatteita suunniteltu pyöräilyyn. Pumpusta tulee hiki paremmin, ja materiaali on yleensä heijastava, mikä sinusta enemmän näy muille tiellä.
  • Ostaa polkupyörän hyvän jousitus ja leveät pyörät, jotka tarttuvat tien hyvin.
  • Käytä hevosenkengän satulat parantaa mukavuutta ja jaella painostuksen lonkat. Säädä kahva ja istuinkorkeus asianmukaisen asennon.
  • Vältä kuuntelu kovaa musiikkia tien päällä.
  • Noudata liikennesääntöjä.
  • Ole varovainen aina, kun otat käännöksestä tai vaihtaa kaistaa. Aina käyttää käsi signaaleja.
  • Pidä aina tarpeeksi vettä mukanasi.
  • Käytä heijastava tarrat tai asentaa vilkkuvalo takana.
  • Varo autoja, jotka vetää yli edessäsi; he avaavat ovensa ilman varoitusta.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Kuinka paljon sinun pitäisi Cycle Daily parhaan tuloksen?

Aikaa, että joudut viettämään pyöräily riippuu siitä, kuinka paljon aiot polttaa läpi liikuntaa päivässä ja mitä kalorien saanti on. Keskimäärin 1 tunti pyöräily on hyvä tarpeeksi useimmille ihmisille saada terveyshyötyjä harjoituksen. Vakaa ja säännöllinen pyöräily polttaa noin 300 kaloria tunnissa, ja on arvioitu, että palava vähintään 2000 kaloria viikossa liikunnan avulla on myönteisiä terveysvaikutuksia. Niille, jotka eivät voi tehdä tunnissa, terveyshyödyt pyöräily 15 minuuttia päivässä tiukasti riittää pitämään ne terveinä.

2. Pyöräily Versus juoksu, joka on parempi?

Sekä pyöräily ja juoksu antaa kehon hyvää liikuntaa ja työskentelevät erilaista lihaksia. Kuitenkin käynnissä on suuri vaikutus käyttää enemmän rasittava kehoon eikä sovi kaikille. Pyöräily on hellävaraisempi tapa polttaa enemmän kaloreita päivittäin verrattuna käynnissä.

Pyöräily on erittäin tehokas harjoitus, joka on sekä hauskaa ja auttaa polttamaan paljon kaloreita. Säännöllinen pyöräily on lukuisia terveyshyötyjä, joka tekee siitä täydellisen liikuntaa kaikenikäisille.