Edut pikanokoset ja miten se oikein

Takaisin lukion päivää ehkä nukkunut muutaman minuutin luokassa tai sai moitti opettajasi napping liian usein. Ehkä sinulla on ollut hyviä arvosanoja huolimatta torkkumistapahtuman pois oppituntien välillä ja alkoi ihmetellä, oliko yhteys. Tai ehkä vain tuntuu liian väsynyt päivisin ja en pysty pitämään silmät auki. Onneksi Theres ratkaisu kognitiivinen suru – teho päiväunet . Ja yllättävää truth- ne ovat hyviä teitä. Miksi he antavat sinulle voimaa? Sanaleikkejä syrjään, antaa tutkia niitä alla.

Mikä on valtaa torkut?

Valtaa torkut on erittäin lyhyet nokoset, joka kestää missä tahansa välillä 8-30 minuuttia. se ei ole kuin iltapäivällä siestas missä torkahtaa kaksi tai kolme tuntia. Voit ajatella valtaa torkut kuin eräänlainen kuten nopea välipala aivoille. Kysy aina menestyneet ihmiset tai yrittäjä, ja he kertovat teille, että syy niiden tuottavuutta ja huippukunnossa on valtaa napping – se on yksi tapoja menestyä joka näyttää petollisen yksinkertaisesti ensisilmäyksellä.

Edut Teho Naps

Tässä ovat seuraavat edut vallan päiväunet aloittelijoille ja niille, joilla on enemmän kokemusta taiteen menestyksekkään napping:

1. Tehostaa Mieliala ja tarkkaavaisuutta

Jos sinulla on huono päivä töissä ja haluat lyödä nollauspainiketta, ota valtaa torkut. Heräätte tunne nuorennusleikkauksen ja valmis ottamaan mitä vastaan ​​tulee omalla tavalla. Mukaan Harvard Medical School, teho päiväunet antaa sinulle virkistävän unen ja auttaa voittamaan unettomuus.

2. parantaa tuottavuutta

Oman keskittymiskyky paranee kun pikanokoset. Tämä tarkoittaa kohonnut tuottavuutta ja huippukunnossa työssä. Itse asiassa jopa NASA teki tutkimuksen tästä aiheista ja todisti sen. Jos työ on saada enemmän asioita tehdään toimistossa ja vapauttaa aikaa rentoutumiseen lopussa päivän, saada valtaa torkut – ei kysymyksiin.

3. Parantaa energiatasot

Virta päiväunet ovat erinomainen valinta ennen nauttimalla tehtäviin, joihin motorisia taitoja, kuten piirsi uuden osan, pianon soittaminen, tai työskentelevät kädet. Koska teho päiväunet nuorentaa tavalla tai siivota myrkkyjä aivoissa, se auttaa oman työmuisti ja pitkäaikaisia ​​muistaa liikaa. Löydät itsesi hyviin päätöksiin koko päivän ja ylläpitämällä malttia kun asiat koville.

4. auttaa saamaan Hidas dasaaltounta (SWS)

Hidas dasaaltounta kestää noin 30 minuuttia ja teho päiväunet kuuluvat vaiheessa 2 nukkua, antaa sinulle kaikki SWS tarvitset. Hidas dasaaltounta parantaa päätöksenteon taitoja, jos et tiennyt. Ja jos sopii SWS vaiheessa iltapäivällä, se saa paljon helpompi ajelehtia pois REM nukkua öisin.

5. kärjistää testosteronitasoja

Etsitpä parantaa makuuhuoneeseen suorituskykyä tai saada laiha ja silputtu samalla pakattavaksi lihas, teho päiväunet auttaa lisätä testosteronin. Tutkijat ovat vahvistaneet tämän tekemällä tutkimuksen testosteronitasoja miehillä, jotka nukkuivat neljä tuntia verrattuna niihin, jotka nukkuivat 8 tuntia. Virta napping laukaisee oman ihmisen kasvuhormonia (HGH), joka on mitä sinun täytyy rakentaa lihaksen, saada laiha, ja olla hyvin fyysinen paras.

6. alentaa korostaa Merkit ja Tehostaa immuniteetti

Napping on osoitettu alentavan stressiin markkereita ja antaa pick-me-up teidän hormonitoimintaa terveydelle. Oman noradrenaliinin tasot nousevat rajoitettu unen ja ovat vastuussa taistele ja lennon vasteen ja stressaavaa tunteita. Mukaan Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, kun otat valtaa torkut, sinun norepinefriinitasojen pysyä normaaleja eivätkä lisätä – mikä tarkoittaa tuntuu rauhallinen ja paljon onnellisempi.

7. Napping parantaa reaktioaika

Vanhuksilla teho napping tiedetään parantavan vasteajat ja parantaa henkistä terveyttä. Eikä vain vanhuksia, hyödyt on tutkittu hoitohenkilökunta, pilotteja, sotilaat, ja ihmisiä, jotka eivät saa tarpeeksi unta. Itse voit kääntää yön unenpuute ottamalla lähetysteho päiväunet koko päivän.

8. nostaa Luovuus

Harhaoppi Secret Da Vinci käytetään päiväunet neljän tunnin välein. Hän oli todella luovia. Mutta meidän ei tarvitse olla Da Vinci valtaa torkut. Virta päiväunet on osoitettu tehostavan luovuutta, koska ne parantavat motorisia taitoja ja palauttaa henkistä toimintaa. Tutkimuksen mukaan tutkijat Neurotieteen kokouksessa New Orleansissa vuonna 2012, polkua 15. yksilöitä paljasti, että osallistujat, jotka harjattu osoitti kasvua oikean aivopuoliskon toimintaa, joka vastaa luovuutta ja kekseliäitä ajattelua.

Miten valtaa torkut hyötyä?

Voit hyötyä vallan päiväunet tekemällä niitä oikein. Tässäpä Opas valtaan napping kokea etuja:

1. Kiinni 30 minuuttia korkeintaan

Koko oma uni sykli on jaettu 5 vaiheisiin – Vaihe 1 ja 2 on omistettu hidasaaltounen Sleep ja Vaihe 3-5 siirtymään REM (Rapid Eye Movement), joka on, kun unelmoida. Koskivat vaiheen 1 ja 2, koska Se on spektri, jossa teho napping sijaitsee.

Lisäksi, jos ylitetään 30 minuutin kohdalla olet vaarassa readying REM ja jos keskeytettiin tässä vaiheessa, Heräätte tunne pökerryksissä eikä hyvin levänneenä. Efektiivinen tapa on pitää valtaa torkut pituus on enintään 30 minuuttia hyödyntämiseksi.

2. Sammuta valot

Investoida nukkumaan maski, jotkut umpimähkään tai verhot huoneeseen, ja varmista, että ei ole keskeytyksiä, kun valmistat ajelehtia pois ja tehdä irti pikanokoset kesto. Jos et voi torkut 20 30 minuuttia suoraa, jakaa sen ylös 6 tai 10 minuutin paloina koko päivän.

3. Nap Välillä kolmetoista-viisitoista

Tämä on aika oli pökerryksissä tai osuma iltapäivällä lama, joten se on täydellinen aika valtaa torkut. Ihanteellinen pikanokoset tulisi olla välillä kolmetoista-viisitoista. Miksi? Koska meidän vuorokausirytmin sanoo niin perustuvat biologisiin suunnitteluun.

4. Älä torkut 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa

Koska se heittää uni aikataulun sekasorrossa ja olosi nukkua riistetty, väsynyt ja kiukkuinen seuraavana päivänä. Jos et torkut, varmista mahdu tieltä 3 tunnin kohdalla ennen nukkumaanmenoa – vaikka unohdat kolmetoista-viisitoista ikkunaan.

5. Käytä hälytyksen tai ajastin

Jos Theres kukaan herättää sinut, asettaa ajastimen. Se auttaa ja olivat varmoja siitä.

6. Käytä White Noise tai Sleep Musiikki

Saada mukava pari Vastamelukuuloke ja pelata valkoista kohinaa tai nukkua musiikkikappaleita kanssa. Tämä auttaa luomaan teho napping ympäristö ja jos kotona on liian meluisa, saada pari korvatulppia ja pyytää joku herättää sinut jälkeen 30 minuutin kohdalla (jos kyseinen henkilö on luotettava). On myös nukkua sovelluksia saatavilla Android ja iOS näinä päivinä jonka avulla voit lyödä painiketta ja torkuttamisessa pois – herättävät sinut heti, kun torkut on ohi.

Virta päiväunet areena mystinen tai maaginen elementtejä. Theyve tieteellisesti todistettu toimivan ja Theres koko yhteisö omistettu opiskelun ja tutkia tätä käsitettä liian. Itse asiassa teho päiväunet kuuluvat konepellin polyphasic nukkuminen ja neroja renessanssin olivat mestareita tämän nukkuvan menetelmän. No, hyvä uutinen on – nyt tiedät mitä se on ja miten se toimii sinulle. Muista, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen mikä tarkoittaa pikanokoset ajoitukset tai ympäristölle vaihtelevat. Avain takeaway on mukauttaa se päivä, että se toimii sinulle.