Edut kookosmehu terveydelle erityisesti laihtuminen

Useimmat meistä juosta hyvän kookosmehu kun meillä on masu ongelmia, erityisesti ripuli. Kookosmehu on luonnon paras ratkaisu nestehukka ja tukia nopeasti palauttaa elektrolyyttitasapainon kehon. Kuitenkin ihmiset ovat nopeasti huomaavat, että tämä nöyrä juoma on paljon muita etuja liian.

Miten kookosmehu Ohje Painonpudotus?

On enemmän nöyrä kookosmehu kuin nesteytys lähettää bout ripulia. Tässä muutamia tapoja, joilla voit merkittävästi parantaa laihtuminen kookosmehu.

1. Vesi Tavoite ja Satiety osamäärä

Kookos vesi on hyvä tapa täydentää veden tavoite. Me kaikki tiedämme, se voi saada tylsää juomaan kaiken vettä päivällä. Korvaamalla yksi päivittäinen 8 lasillista vettä tarjoilu kookosmehu voi tehdä teille oikein hyvää. Bonus on: kookosmehu myös korkea kylläisyyden osamäärä. Tämä tarkoittaa, että se auttaa pitämään tunnetta täynnä, hillitä ennenaikainen mielihalut ja ahmimissyömis-.

2. Better Than Energiajuomat

Kookosmehu on täynnä mineraaleja, erityisesti kaliumia. Se on myös hyvä määrä luonnon sokerit ja tyydyttyneitä rasvoja liikaa. Joten se on yksi parhaista energiajuomat luonto on tarjota. Me kaikki tiedämme, että monet energiajuomat, urheilujuomat, ja väkeviä vesiä myös pakata hyvä määrä turhaa sokeria ja kaloreita. Joten miksi ei mennä luonnollista?

3. No More Turvotus

Kookosmehu on täydellinen luonnollinen diureetti. Diureetti on aine, joka saa sinut … pissalle. Joten juominen lasin kookos vettä päivittäin auttaa vähentämään sitoa vettä. Se on yksi parhaista korjaustoimenpiteitä varten turvotus.

4. runsaskuituinen

Kuitu on puuttuu useimmista juomia – esimerkiksi veden, kolajuomat, virvoitusjuomien, elektrolyyttejä, jne Joten kookos vettä voi auttaa sinua pakkauskulut kuitua osaksi ruokavaliota – ja tiedämme jo edut kuidun painonlasku. Ei vain se auttaa sinua tuntemaan täynnä, se tyhjentää suoliston tehokkaasti, ja myös ylläpitää verensokerin taso, mikä auttaminen laihtuminen.

5. Taistelee Kolesteroli

Kookosmehu auttaa ylläpitämään tervettä lipidiprofiili. Kolesteroli ja sen johdannaiset liittyvät läheisesti laihtuminen ja monia muita elämäntapa sairaudet (kuten diabetes, liikalihavuus, sydämen ongelmia, jne.) – jotka kaikki voidaan välttää sisällyttämällä kookosmehu päivittäistä ruokavaliota.

6. Parannettu Aineenvaihdunta

Kookosmehu, johtuen sen kuidun ja proteiinipitoisuus, auttaa nopeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä puolestaan ​​tekee kehosta polttaa enemmän kaloreita, nopeuttaa laihtumista.

Ravitsemuksellista hyötyä juomisen kookosmehu

On enemmän kuin vain painonlasku etuja, jotka pitäisi saada teidät harkitse kookosmehu päivittäiseen ruokavalioon.

1. Parempi Skin

Kookosmehu auttaa huuhtele myrkkyjä pois. On siis hyvä luonnollinen korjaamiseksi akne ja näppylöitä. Juoda päivittäin selkeämmät ihoa.

2. Parempi Munuaiset

Kookosmehu on diureetti elintarvikkeita ja siten auttaa munuaiset toimivat paremmin. Se on luonnollinen tapa pitää munuaiskiviä päässä liikaa.

3. Parempi Immunity

Eri vitamiineja kookosmehu – kuten tiamiinia, riboflaviini, niasiini, jne auttaa taistelemaan tavallisimpien infektioiden. Kookosmehu on myös anti-virus ja anti-bakteeri luonteeltaan. Täydellinen pitää kauden muutokseen vaivoja pois.

4. Parempi verenpaine

Tämä etu kookosmehu tulee sen kykyä säädellä verenkiertoa. Kuitupitoisuus myös pitää verensokerin kurissa, mikä minimoi verenpaineen vaihtelua.

5. Parempi Ruoansulatus

Kookosmehu sisältää paljon entsyymejä, kuten katalaasi, fosforia, ja paljon muuta. Ne säännellä aineenvaihduntaa toimintaa elimistössä, pitää ruoansulatusta radalla.

6. Parempi elektrolyyttitasapainon

Sokeri, vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvoja kookosmehu tehdä täydellinen luonnollista suullisen rehydration ratkaisu.

7. No More vapaat radikaalit

Kookosmehu sisältää tärkeän entsyymin nimeltä peroksidaasilla. Se auttaa pääsemään eroon vapaiden radikaalien elimistöön – tavaraa, joka saa sinut ikä.

8. No More Migreeni

Magnesium liittyy läheisesti migreenin. On esitetty, että magnesiumin puutos vastaa useimmiten migreenin. Kookosmehu, ladataan magnesiumia, voisi auttaa torjumaan migreeni.

9. No More Blues

Uskokaa tai älkää, kookos vettä voi myös auttaa torjumaan masennusta, Syynä on, jälleen, magnesiumia.

Hyödyllisiä Vinkkejä Drinking kookosmehu

Kookosmehu ei tule säilyttää, kun se poistetaan kookos, ja tulisi nauttia tuoreena. Vältä jäähdytys sitä. On myös hyvä lisätä sokeria tai edes minkäänlaista keinotekoinen makeutusaine juomaa. Vain nauttia sen luonnollisen maun.

Milloin Drink

Vaikka voit olla kookosmehu juuri mitään aikaan päivästä, voit optimoida tämän tekijän, jotta voidaan maksimoida sen hyödyt. Juoda kookosmehu:

  • välittömästi sen jälkeen, harjoitus
  • Juomarasteilla jälkeen väsyttävä päivä
  • vietettyään pitkiä aikoja auringossa
  • 20 minuuttia ennen ateriaa (hallita ateria osia)

Kuinka paljon juoda

On yleensä parasta käyttää 1 tarjoilu kookos vettä päivässä. Paras tapa laskea määrän kookosmehu olet vievää on saada kookosmehu suoraan ulos tuoreen tarjouksen kookos. Kuluttaa vettä 1 tarjouksen kookos päivässä on ihanteellinen. Yksi niistä asioista ihmiset väärässä kookosmehu on kuinka paljon juoda.

On tärkeää huomata, että kookosmehu – samalla erittäin terveellistä – on myös korkealla sokeria ja rasvoja molempia. Yksi kupillinen kookosmehu sisältää 6,3 g sokeria ja 3-4% päivittäisestä RDA tyydyttyneitä rasvoja. Vaikka keho tarvitsee sekä näitä ravintoaineita, liikaa voisi itse asiassa kääntää laihtuminen.

FAQ on kookosmehu painonpudotus

1. Kuinka paljon kookosmehu Pitäisikö Drink päivässä?

On suositeltavaa pitää kookosmehu saanti yksi annos päivässä (1 annos on vettä 1 tuoretta tarjouksen kookos tai 1 kuppi).

2. Mitä tapahtuu, jos Drink kookos vettä päivässä?

Te sato kaiken sen eduista. Mutta myös pitää mielessä, että on tärkeää tukea laihtuminen kookosmehu kunnon ohjaavat ruokavalion muutokset ja liikunta. Vain juo kookos vesi ei auta painonpudotuksessa. Ole fiksu.

3. Kuinka monta kaloria kookosmehu?

Yksi kuppi kookos-vesi on 46 kaloria. Muista kuitenkin, että 25 näistä kaloreita peräisin olevista sokereista sitä.