Edut juo kuumaa vettä Terveys-

Sinulla on usein kuullut terveyshyödyt juomavettä. Tiedätte myös, että juo kuumaa vettä ensimmäinen asia aamulla tai juuri ennen nukkumaanmenoa on hyödyllistä, eikö niin? Mutta kuinka usein juot kuumaa vettä aamulla tai ennen nukkumaanmenoa? Säännöllisesti juo kuumaa vettä voi antaa sinulle paljon etuja, kuten ravintoa ihoa ja hiuksia, ja se myös pitää huolta koko järjestelmän.

Miten juo kuumaa vettä parantaa terveyttä?

Juominen lämmintä vettä tyhjään vatsaan on normi paljon meitä seuraamaan. Ne, jotka aloittavat päivänsä tekemällä niin vannon sen edut. Olkaamme kaivaa hieman ja lisätietoja sen eduista.

1. Detoxes Body

Juo kuumaa tai lämmintä vettä puhdistavat kehon ja puhdistaa järjestelmä huuhtelemalla pois ulkomaiset elementit ja myrkkyjä. Juomalla lämmintä vettä, kehomme lämpötila nousee ja aiheuttaa kehomme hikoilla. Toksiinien kehomme sitten huuhdotaan kautta hiki, joka puhdistaa verenkiertoa liikaa.

2. parantaa ruoansulatusta

Juo kuumaa vettä aamulla aids ruuansulatuksessa. Se kovettuu turvotus, happamuus, ja kaasua. Kuumaa tai lämmintä vettä auttaa murtamaan ruokaa nopeammin kuin kylmä vesi. Siksi juominen lämmintä tai kuumaa vettä ennen ateriaa tai sen jälkeen tekee ruoansulatusta helppoa ja nopeaa.

3. Parempi suolen

Lasi tai kaksi kuumaa vettä tyhjään vatsaan tuet tehokas suolen ja estää ummetusta. Juo kuumaa vettä ensimmäinen asia aamulla auttaa liuottaa rasvaa ja ruuan. Tämä auttaa ruokaa kulkea helposti läpi suolistossa ja poistaa kaikenlaiset ruoansulatusta. Voit myös juoda sitä ennen jokaista ateriaa ja koko päivä samoin.

4. Parannettu verenkiertoa

Saanti kuumaa vettä auttaa parantamaan ja stimuloivat helppo verenkiertoa kehossa. Kunnollinen verenkierto auttaa kuljettaa välttämättömiä ravintoaineita ja happea kaikki elimissä sujuvasti. Säännöllinen saanti kuumaa tai lämmintä vettä auttaa liuottamalla rasvaa kertyy hermoston ja myös puhdistaa verta toksiineja, mikä parantaa verenkiertoa. Lisäksi, lämpöä vesi laajenee valtimoiden ja laskimoiden tehdä enemmän tilaa veren virtauksen.

5. Ihonhoito

Se hidastaa prosessia ihon vanhenemista ja poistaa akne ja viat. Kun kuumaa vettä pääse järjestelmään (eli kehon), se automaattisesti puhdistaa sen sisällä. Tämä puhdistus sisäpuolella auttaa eroon kehon myrkkyjä. Juo kuumaa vettä myös tuo hikeä joka tyhjentää huokoset ihon ja estää aknea tai nahat liittyviä ongelmia.

6. Edistää Fitness

Käyttöveden kulutus tekee laitoksen tuntuu kevyt ja aktiivinen. Se parantaa kestävyyttä, mikä puolestaan ​​tekee sinusta terveydelliset. Toksiinit ovat syypää huono iho ja hiukset; ne myös aiheuttaa väsymystä, joka tekee ihmiset unelias. Niinpä, kun juoda kuumaa vettä säännöllisesti, se huuhtoo pois kaikki myrkkyjä järjestelmästä ja auttaa elimistöä toimi hyvin.

7. Auttaa Painonpudotus

Säännöllisesti juo kuumaa vettä auttaa laihtumaan. Kun kuumaa vettä menee meidän elin, se polttaa kaloreita lisäämällä aineenvaihduntaa. Juo kuumaa vettä ennen ateriaa myös tukahduttaa nälkä ja tekee syöt vähemmän. Juo kuumaa vettä sekoitetaan sitruunan mehu tyhjään vatsaan auttaa liuottamaan rasvaa, mikä laihtuminen.

8. lievittää kipua

Aivan kuten painamalla lämpöpuristusside vastaan ​​vamman tai kastamalla jalkasi lämpimässä vedessä antaa helpotusta särkyjä ja kipuja, samalla tavalla, juo kuumaa vettä voi helpottaa reuma- ja niveltulehdukset kipua. Koska kivut ja säryt ilmaantuvat yleensä heikon verenkiertoa kehossa, juo kuumaa vettä voidaan voittaa ongelman poistamalla myrkkyjä verestä, joka parantaa verenkiertoa.

9. Tarjoaa Nenän Relief

Juo kuumaa vettä auttaa selvitystyössä nenän ja kurkun tukkoisuus. Juoden kuumaa vettä, otat höyryä, joka tyhjentää ruuhkia nenäkäytävä. Lisäksi lämmin vesi juot lämmittää limakalvoja ja kovettuu kurkkukipu.

10. Parantaa hiusten terveydelle

Juo kuumaa vettä estää kuiva päänahka, mikä puolestaan ​​parantaa hiusten terveydelle. Päänahan saa sammutettua ja kosteutettu kun säännöllisesti juoda kuumaa vettä, ja sen seurauksena, ei ole olemassa tai vähemmän muodostumista kuollutta ihoa päänahan. Se myös tekee hiukset kiiltävät ja kiiltävä, koska kuuma vesi stimuloi hermoja hiusten juuria.

11. lievittää kuukautiskipuja

Käyttämällä lämpöpuristusside vatsan ja juo kuumaa vettä säännöllisin väliajoin tarjoaa helpotusta aikana tuskallisen kuukautiskipuja. Yhdistelmä kuuman veden puristamiseksi vasten vatsan ja lämpöä kulutetusta vedestä kehossa auttaa helpottaa kipua lieventämällä vatsalihaksia.

12. Helpottaa akalasia Pain

Se auttaa lievittämään oireita ruokatorvessa, tila, jossa ruoka ei mene alas sujuvasti vatsaan. Koska kuuma vesi auttaa liuottamalla ruuan ja rasvaa, se auttaa ihmisiä akalasia niellä ja sulavaa ruokaa parempi, varsinkin rasvainen ruoka tai lihaa.

Onko ihoon liittyviä Edut Drinking Lämmin vesi?

Ihmisten pitäisi juoda vähintään 2 litraa vettä päivittäin pitämään ihon sammutettua ja terve. Mutta tiesitkö, että voit saada parempia tuloksia, jos juoda kuumaa vettä sijaan normaalissa huoneen lämpötilassa vettä? Kuluttaminen kuuma vesi tarjoaa seuraavat edut iholle.

1. parannuskeinoja Akne

Se kovettuu akne ja kaikenlaisia ​​ihotulehduksia. Juo kuumaa vettä hikoilet, mikä avaa nahat huokosiin. Huono ruoansulatus toiminto on myös merkittävä syy iho-ongelmia; Kun siis juoda kuumaa vettä, se auttaa hyvä suolen ja ruoansulatusta, kynsistä kehon myrkkyjä.

2. Estää Ikääntyminen

Juo kuumaa vettä säännöllisesti voi estää ihon vanhenemista ja ihosi näyttää säteilevä ja nuoria. Kuuma vesi vähentää tai estää sen muodostumisen kuolleita soluja. Kuolleita soluja tehdä ihon näyttämään hyvin karkea ja tylsä. Myös kehon myrkkyjä, jotka osoittautuvat haitallisia iholle huuhdotaan kuumalla vedellä läpi hikeä, virtsasta tai ulosteista.

3. Estää ihon kuivumista

Iho terveitä ja hehkuu. Se estää myös ihon kääntymästä kuiva ja tylsä. Kuuma vesi pitää ihon sammutettua. Verenkiertoa paranee, koska seurauksena iho pehmenee ja säteilevä.

4. Muut edut

Juominen hunajaa lämpimällä vedellä ihon tekee ihmeitä. Se virkistää koskemattomuuden ja ehkäisee ihon allergiat. Hunaja, joka on antibakteerinen ominaisuuksia, kun sekoittaa lämmintä vettä, ehkäisee ihon ongelmia torjumalla vapaita radikaaleja. Ihmiset altis siitepölylle allergiset voivat lisätä bodys vastus ottamalla paikallista hunajaa lämpimällä vedellä säännöllisesti.

Miten Drinking Lämmin vesi Hyödylliset hiukset?

Juominen lämmintä vettä paitsi täydentää ihoa, mutta hiukset liikaa. Olkaamme oppia sen eduista.

1. Tekee Hair Silky

Se nuorentaa hiukset ja tekee hiukset sileä ja pehmeä. Hermot kärjessä hiusjuuressa täytyy olla vahva suojaavat hiuksia vaurioilta. Tämä voidaan tehdä juomalla lämmintä vettä, joka ruokkii juuret ja tekee hiukset terveen, kiiltävä ja kiiltävä.

2. Edistää hiusten kasvua

Säännöllisesti juomaveden lämmintä vettä apuvälineitä hiusten kasvua ja estää myös hiukset kuuluvat. Kukin karvatupen sanotaan jonkin verran vettä. Kun tämä häviää, hiukset tulee kuivattu ja kasvu pysähtyy. Juomaveden lämmin vesi estää tämän ehdon lisäämällä solujen päänahan ja myös edistää hiusten kasvua.

3. Estää Hilse

Se myös estää hilseen ja estää päänahan kuivumista ja hilseilevä dehydraation takia. Kun lämmintä vettä pääsee järjestelmään, se kosteuttaa hiuksia ja päänahan ja auttaa paremmin verenkiertoa. Tämä puolestaan ​​auttaa kosteuttava päänahan ja estää päänahan saamasta kuiva ja hilseilevä. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on juoda vähintään 3-4 lasillista lämmintä vettä päivittäin ja nähdä hilsettä kadota päänahan.

Onko sivuvaikutuksia juo kuumaa vettä?

Kuten yllä olevissa segmenteissä, juo kuumaa tai lämmintä vettä on monia etuja, kun se tulee omalle terveydelle, iho ja hiukset etuja. Kuitenkin, tiedätkö, että liian paljon sitä voi osoittautua haitallista samoin? Alla on lueteltu joitakin sivuvaikutuksia juominen lämmintä / kuumaa vettä.

  • Jos veden lämpötila on liian kuuma, se voi polttaa tai polttaa huulten, kielen ja suut sisävuori. Tämä voi aiheuttaa kipua, koska rakkuloita ja suun haavaumat, jotka voivat estää sinua syö tai juo mitään päiviä.
  • Kun juot kuumaa tai lämmintä vettä ylimäärin, työ munuaisten huuhtele pois myrkkyjä kehosta kasvusta. Tämä työ ylikuormitus munuaisiin osoittautuu haitallisia.
  • Juot liikaa kuumaa vettä voi heikentää elektrolyyttejä veressä. Tämä voi aiheuttaa aivosolujen turvota, ja henkilö voi kokea kova päänsärky.
  • Ylimääräinen kuuman veden kulutusta voidaan tehdä hampaan kiilteen heikentää. Tämä aiheuttaa herkkyys hampaiden kun syö tai juo jotain kuumaa tai kylmää.
  • Kuuma vesi voi olla saastunutta kuin kylmää vettä, koska myrkkyjä liukenee helpommin kuumaan veteen. Näin ollen, juoda lämmintä vettä, joka on keitetty hyvin ja jäähdytettiin sitten haaleaa lämpötilaan.
  • Saanti ylimääräinen kuuman veden voi aiheuttaa veren äänenvoimakkuus kasvaa ja koska laskimot, jotka kuljettavat verta ovat suljetun piirin; se voi aiheuttaa painetta, joka voi puolestaan ​​johtaa verenpaineen ja sydämen ongelmia.
  • Kuuma vesi toimii diureetti. Se voi vaatia teitä virtsata usein tai voi olla vaikea voit hallita suolen, aiheuttaa sinulle paljon epämukavuutta.
  • Juot liikaa kuumaa tai lämmintä vettä voi aiheuttaa voit hiki liikaa, seurauksena, joka voi esiintyä levottomuutta, huimausta ja pahoinvointia.

Usein Kysytyt Kysymykset

Yleisimmät kysymykset liittyvät juo kuumaa tai lämmintä vettä, ovat seuraavat:

1. juo Lämmin vesi turvallinen raskaana oleville naisille?

Se on turvallinen raskaana oleville naisille juoda lämmintä tai kuumaa vettä. Se ehkäisee ummetusta, joka on yleinen ongelma raskauden aikana ja pitää ihosi kosteutettu ja säteilevä. Raskauden aikana on tärkeää pitää kehon hyvin sammutettua, jonka kulutus lämmintä vettä ei. Kuitenkin välttää komplikaatioita, kuten rakkuloita ja palovammoja oman kielen ja suun, raskaana olevien naisten tulisi välttää hyvin kuumalla vedellä. Liikakulutusta kuumaa vettä tulee välttää pitää pois päänsärkyä, turvotus, huimaus, pahoinvointi ja usein virtsaaminen.

2. Kun on paras aika Päivän juomaan kuumaa vettä?

Ei ole kiinteää aikaa juoda lämmintä tai kuumaa vettä. Kuitenkin sanotaan, että juominen 2 lasillista lämmintä vettä ensimmäinen asia aamulla tyhjään mahaan, mieluiten ripauksen sitruunaa ja ruokalusikallinen hunajaa voi tehdä ihmeitä. Juoda lämmintä vettä ennen ateriaa ja juuri ennen nukkumaan menoa yöllä. Lisäksi juominen haaleaa vettä (ei kuuma) aterian jälkeen auttaa hajottamaan ruuan ja auttaa myös liuottaa rasvan tapauksessa rasvainen ruoka. Ihmiset kärsivät akalasia tulisi juoda lämmintä vettä aterian jälkeen työntää ruokaa alas ruokatorvessa.

3. Kuinka paljon Lämmin vesi Pitäisikö Drink päivässä?

Juominen 2 lasia kuumaa vettä aamulla tyhjään vatsaan sanotaan estämään useita terveyteen liittyviä kysymyksiä, kuten päänsärkyä, ummetus, ruoansulatushäiriöt, munuaiskivet, verenpainetauti, veren sokeri jne kuitenkin kuluttaa 6-8 lasillista lämmintä vettä päivässä ovat riittäviä pitämään kehon, hiusten ja ihon sammutettua ja saada yleistä terveyshyötyjä.

Jos juot kuumaa vettä laihtua, sitten joitakin sitruunan ja hunajan kanssa se voi nopeuttaa aineenvaihduntaa, mikä nopea painonpudotus. Juominen lämmintä vettä sitruunan voi myös auttaa hyvää ruuansulatusta. On kuitenkin suositeltavaa olla juoda kuumaa vettä harjoituksen jälkeen, koska kehon lämpötila on jo korkea jälkeen.

Kuten kaikki, juo kuumaa vettä on omat hyvät ja huonot puolensa. Ottaen kuitenkin se kohtuullisesti kannattaa nauttia hyödyistä ja välttää sen haitoista.