Den utrolige helsemessige fordeler av å gå barbent som du bør vite

Visste du at å gå barbent kan ha en positiv innvirkning på helsen din? Dette er fordi de negative ioner tilstede i jorden balansere ut de positive ioner tilstede inne i deg selv, og skaper en balanse som vil gi deg bedre helse. Når gåing barbeint, får trykkpunkter på føttene aktiveres og gi kroppen din energi.

Amazing Fordeler av Barefoot Walking

Det er mange helsemessige fordeler for kroppen din hvis du går barbeint. Her er noen under:

1. Det kan kontrollere Insomnia

Hvis du har problemer med å sove om natten, og ofte finne deg selv søvnløs selv til de små timer på morgenen, kan du bli lider av søvnløshet eller søvnløshet som er en type søvnforstyrrelse. Det antas at en av fordelene med å gå barbent på gress er at søvnløshet kan bli kurert.

2. Forbedret syn

Det er et trykkpunkt på føttene som antas å være koblet til nerver av øyet. Gå barbent kan stimulere dette trykkpunkt og bidra til å forbedre din generelle syn.

3. nervesystemet kan forbedres

Gå barbent hjemme kan stimulere spesifikke akupunkturpunkter i foten, og dette vil i sin tur stimulerer nervene og blodårene, og dermed bedre nervesystemet. Diabetiker mennesker som opplever smerte fra åreknuter kan avlaste det hvis de går barbent på en jevnlig basis.

4. Immunitet kan økes

Barn elsker å leke rundt barbeint. Siden gå barbent stimulerer nervesystemet, det hjelper også i å øke de immunitet ved å lage en sterkere og mindre utsatt for sykdom.

5. Øker Energy

En av fordelene med å gå barbent på sand er at det gir deg motstand og dette stimulerer trykkpunkter på føttene. Du kan finne det vanskelig å gå på sand i noen dager, men som føttene blir vant til det, vil du utvikle mer styrke i beina og kroppen. Din energi nivå vil øke og holde deg aktiv i løpet av dagen. Du får de samme fordelene ved å gå barbent på småstein eller barbent på steiner.

6. Hjelper Menstrual og hormonelle problemer

Når hormonene dine ikke er i balanse, vil du oppleve fysiske og psykiske problemer. Kvinner som har premenstruelt syndrom har ofte humørsvingninger, hodepine, magesmerter, en vektøkning, akne, forstoppelse, og andre problemer. Gå barbent på bakken kan bidra til å lette mange av disse symptomene.

7. Reduserer Betennelse

Betennelse er forårsaket av skade på kroppens celler, som kan føre til komplikasjoner som kreft, aldring, hjerteproblemer og andre problemer. Gå barbent hjelper elektronene i bakken fungerer som antioksidanter og redusere betennelser i kroppen din.

8. kardiovaskulær aktivitet forbedres

Som vi snakket om, gå barbent bidrar til å forbedre nervesystemet. Dette i sin tur bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i kroppen din. Mer blodsirkulasjon betyr en sunnere kardiovaskulære systemet.

9. Beholder Blodtrykk

Stressnivået automatisk komme ned når du går barbeint så nervene i føttene blir stimulert, slippe stress. Dette ligner på når du får en fotsoneterapi massasje. Siden stress kommer ned, blodtrykket blir også stabil.

10. Det Fjerner Your Mind og forbedrer humøret

Hvis du har mye intern skravling skjer i hodet ditt og lider av humørsvingninger, gå barbent i snøen eller på gresset kan hjelpe deg å slappe av og fokusere på nåtiden. Kroppen absorberer negative elektroner gjennom jorden som bidrar til å skape innenfor det en balansert bioelektriske miljø.

ofte stilte spørsmål

Du kan fortsatt ha noen spørsmål om nytten av å gå barbent. Nedenfor er noen spørsmål og svar:

1. Kan du få sykdommer fra Walking Barefoot?

Så lenge du går på en ren overflate og ikke på skadelige stoffer som kjemikalier eller slam, er det ingen grunn til å tro at å gå barbent vil gi deg sykdommer. Du bør også sørge for at du ikke har noen åpne kutt på føttene når du går barbeint for å unngå infeksjoner.

2. Har Walking Barefoot føre til ryggsmerter?

Gå barbent ikke forårsaker ryggsmerter, men i stedet reduserer eventuelle smerter at kroppen kan oppleve. Siden gå barbent grunnlag kroppen og reduserer frie radikaler, kan det bidra til å helbrede ryggen din smerte og løsne eventuelle stramme muskler.

3. Er det trygt å gå barbent på stranden?

Hvis du er klar over hva som er foran deg mens du går og unngå å tråkke på skarpe steiner eller glass, er det ganske trygt og sunt å gå barbent på stranden.

4. Har Walking On Grass Forbedrer synet?

Det er et trykkpunkt på føttene som kobles til nerver av øyet. Gå barbent stimulerer dette punktet som igjen bidrar til bedre synet ditt.

Gå barbent i gresset, på stranden, eller jord bidrar til å forbedre både din mentale og fysiske helse ved å styrke føttene, forbedre nervesystemet, og redusere stress. Så fjerne disse skoene og ta en spasertur.