Den beste tiden å hydrat i løpet av dagen

Det er ingenting som vann for å holde deg aktiv og uthvilt etter en tung treningsøkt eller kjører etter barna. Hvis du lurer på hvordan og når til hydrat, kan noen praktiske tips hjelpe deg å få mest mulig ut av ditt daglige vanninntaket. Når du hydrat til rett tid, står du å høste noen av de beste helsemessige fordeler forbundet med å drikke vann. Du kan nippe til når som helst på dagen, selvfølgelig, men laste opp på dette essensen av livet under visse aktiviteter virkelig gir kroppen din som ekstra drivstoff.

Hvordan Hydrate for maksimal nytte

1. Etter å våkne opp

Prøver å samle energi til å få barna kledd, matet og falt til skolen? Mens alt du kan ønske er din dose koffein, er det viktig å drikke to glass vann etter å ha våknet opp. Ikke bare gjør det hydrat kroppen din etter en god natts søvn, men det utløser også dine indre organer til å begynne sine rensing funksjoner. Du vil føle deg mer våken og uthvilt også.

2. Før en Workout

Hydra før en god treningsøkt vil holde deg fra å tørke ut og tørste. Nipp til rundt 12 unser før du starter økten og holde sipping under øvelsen som per intensiteten på aktiviteten. Hvis du bestemmer deg for å kjøre i kjølig vær, forbruker en 16-unse flaske per time. Og hvis temperaturen stiger, drikke rundt to til fire flasker. Hvis du ikke drikker nok vann, vil du forstå hva hydrering er (og hvor mye kroppen din trenger det) på den harde måten.

3. før et måltid

Etter at du lage en deilig måltid for familien din, ta en pust i bakken og drikke et glass vann 30 minutter før du begynner å spise. Dette vil hjelpe fordøyelsen og holde deg følelsen litt fullt – en fantastisk idé hvis du har en tendens til å overspise. Prøv å få din mann og barn for å gjøre det samme. Jo før de får inn i vanen med å drikke vann, jo bedre. Hva er mer, er dette en hydration spiss som er super-enkel å følge.

4. Før Sleeping

Helseeksperter ofte debatt om drikkevann ved sengetid faktisk bidrar til helsen din. Vel, hvis du er tørst eller ikke har oppfylt kvoten vann for dagen, du sikkert kan fullføre det om natten. Plus, kan kroppen begynne å avgifte seg selv. En ubehagelig bivirkning kan våkne opp å gå på do. Hvis du vil unngå dette, kan du prøve å drikke vann rundt en eller to timer før du går til sengs.

5. Når tar medisiner

Dette er en hydration råd som mange hopper på grunn av ikke tørste nok. Mens det kan virke kult å pop piller uten vann, er det usunt. Vann hjelper nyrene skylle ut medisiner slik at de går ned jevnt. Har sikre at du aldri ta medisiner med andre væsker enn vann. Bare vannet er trygt med medisiner som det ikke inneholder noe som kan negativt påvirke hvordan medisiner blir absorbert.

Kroppen vår består av 60 prosent vann. Uten denne livgivende stoff, våre organer, vev og celler ikke være i stand til å fungere skikkelig. Finne ut når du skal fukte og følger et fast mønster for å kutte ned turer til legen og forekomster for å ringe inn syk på jobb.