Den bästa tiden att återfukta under dagen

Det finns inget som vatten för att hjälpa dig att hålla aktiv och uppdateras efter en tung träning eller kör efter barnen. Om du undrar hur och när att återfukta, kan några praktiska tips hjälpa dig att få ut det mesta av din dagliga vattenintag. När du återfukta vid rätt tidpunkt, du står att skörda några av de bästa hälsofördelar som är förknippade med dricksvatten. Du kan smutta när som helst på dagen, naturligtvis, men laddar upp denna väsentliga i livet under vissa aktiviteter ger verkligen din kropp som extra bränsle.

Hur att återfukta för maximal nytta

1. Efter att vakna upp

Att försöka uppbåda energi för att få barnen klädd, utfodras och sjönk till skolan? Även om alla kanske du vill är din dos av koffein, är det viktigt att dricka två glas vatten efter uppvaknandet. Inte bara återfukta din kropp efter en god natts sömn, men det triggar också dina inre organ för att börja sin rensning funktioner. Du kommer att känna sig mer vaken och uppdateras också.

2. Innan ett träningspass

Hydrating innan ett bra träningspass kommer att hålla dig från att torka ut och törst. Sip runt 12 uns innan du börjar din session och hålla läppja under övningen enligt intensiteten av verksamheten. Om du bestämmer dig för att köra i kallt väder, konsumera en 16-ounce flaska per timme. Och om temperaturen stiger, dricka runt två-fyra flaskor. Om du inte dricker tillräckligt med vatten, kommer du att förstå vad hydrering är (och hur mycket din kropp behöver det) den hårda vägen.

3. Innan en måltid

När du laga en läcker måltid för din familj, ta en paus och dricka ett glas vatten 30 minuter innan du börjar äta. Detta kommer att hjälpa matsmältningen och hålla dig lite fullt – en fantastisk idé om du har en tendens att äta för mycket. Försök att få din man och barn att göra detsamma. Ju förr de komma in i vanan att dricka vatten, desto bättre. Vad mera är, är detta en hydrering tips som är superenkelt att följa.

4. Innan Sleeping

Hälsoexperter debatterar ofta om dricksvatten vid sänggåendet faktiskt hjälper din hälsa. Tja, om du är törstig eller har inte uppfyllt din kvot av vatten för dagen, du säker kan fylla den på natten. Dessutom kan kroppen börja avgifta sig själv. En obekväm biverkan kan vakna upp för att gå till loo. Om du vill undvika att försöka dricka vatten runt en eller två timmar före sänggåendet.

5. När tar läkemedel

Detta är en hydrering råd som många hoppa på grund av att inte känna tillräckligt törstig. Även om det kan verka coolt att poppa piller utan vatten, är det ohälsosamt. Vatten hjälper njurarna spola ut läkemedel så att de går ner smidigt. Säkerställ att du aldrig tar läkemedel med andra vätskor än vatten. Endast vatten är säkert med läkemedel eftersom den inte innehåller något som negativt kan påverka hur läkemedel absorberas.

Våra kroppar består av cirka 60 procent av vatten. Utan denna livgivande substans skulle våra organ, vävnader och celler inte kunna fungera korrekt. Räkna ut när man ska återfukta och följa en uppsättning mönster för att minska resor till läkare och instanser för att ringa i sjuk på jobbet.