De voordelen van het rijden fiets elke dag en waarom je het zou moeten doen

Fietsen is het een activiteit die eindeloos plezier combineert met veel oefening voor het lichaam. Het krijgt u van punt A naar punt B, terwijl het verbranden van calorieën en geven u een goede cardio workout. Als u overweegt toegang tot fietsen, hier zijn enkele interessante dingen die je moet weten.

10 geweldige voordelen van het fietsen die iedereen zou moeten Reap

Hier zijn een aantal voordelen voor de gezondheid van het fietsen oefening die moet dwingen om uw fiets meer te gebruiken.

1. bevordert de gezondheid en bouwt spieren

Een van de voordelen van de fiets dagelijks is dat het een full body workout als het gaat om het gebruik van alle spieren vanaf de armen naar de voeten. Het helpt vet te verbranden, bevordert het zweten en geeft een goede cardio work out voor iedereen die cycli voor meer dan 20 minuten. Aangezien er variërende weerstand die betrokken zijn in de wielersport, het bevordert ook de opbouw van spieren die de benen te versterken, rug en schouders. De toename van spiermassa helpt ook meer vet verbranden, zelfs in rust.

2. Bevordert geestelijk welzijn

Het is bekend dat mensen die regelmatig sporten hebben over het algemeen een goede geestelijke welzijn. Een studie toonde aan dat mensen die een actieve levensstijl met oefeningen van verschillende soorten zoals fietsen hadden scoorde 32 procent hoger dan sedentaire individuen. Oefening heeft het effect van het stimuleren van de stemming door het vrijkomen van endorfines die de natuurlijke pijnstillers het lichaam nodig heeft om te genezen zijn. Deze stoffen stimuleren onze stemming en ons helpen goed gedurende de dag voelen. Fietsen in de open lucht is ook nuttig voor mensen die lijden aan depressie.

3. helpt bij het afvallen

Als het gaat om het verliezen van gewicht, de wiskunde is heel simpel. Als u meer calorieën verbranden dan je verbruikt, zul je gewicht te verliezen. Tijdens het fietsen om gewicht te verliezen moet je weten dat de meer inspannende de fietsen is, hoe meer je zal branden. Fietsen in de natuur helpt je verbrandt ergens tussen de 400-1000 calorieën, afhankelijk van hoe lang u kijkt en de moeilijkheid van het terrein. Probeer het fietsen op verschillende plaatsen elke dag voor een nieuwe uitdaging om uw lichaam en meer calorieën verbranden.

4. vermindert stress

Stress is de oorzaak van een aantal ziekten bij mensen. Het leidt tot gewichtstoename, diabetes, astma, angst, spijsverteringsproblemen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, depressie en nog veel meer. Fietsen is een goede training die je helpt om te verslaan van stress, terwijl het verbeteren van uw fysieke welzijn. Gaan voor fietstochten op het platteland met veranderende landschap en de prachtige nieuwe inzichten heeft een positief effect op je humeur en vermindert stress.

5. Verbetert de hersenfunctie

Fietsen in de buitenlucht heeft betrekking op de coördinatie van lichaam en geest met een split-second besluitvorming vaardigheden. Rijden goed moet u gefocust blijven en aandacht besteden aan alles wat er op je pad komt en dus laarzen de hersenfunctie. Deze activiteit lijkt te eisen aan de buitenkant, maar in werkelijkheid is het zeer effectief in het opruimen van de geest om u te helpen ontspannen. Het bevordert ook de groei van nieuwe cellen in de hippocampus deel van de hersenen die verder beschermt u tegen neuro-degeneratieve ziekten.

6. Verbetert Fitness

Regelmatig fietsen helpt het behoud van de algehele lichamelijke conditie. Rijden op de berg terreinen of vlakten werken al je spieren naar de omliggende vet te verbranden. De beste fietsen oefening voor het verminderen van de buik is om off-road te gaan op een zandpad, dus het werkt de buikspieren en verbrandt vet. Fietsen verbetert ook het uithoudingsvermogen, flexibiliteit, longinhoud, botsterkte, en spiermassa. In tegenstelling tot andere vormen van training, is fietsen niet het gevoel dat U zetten inspanning in oefening als alle spiergroepen in het lichaam de neiging om te werken in coördinatie.

7. helpt bij het verbeteren van de Slaap

Het zou niet moeten verbazen dat na een goede training sessie, kun je beter slapen. Lichamelijke conditie is direct gerelateerd aan de kwaliteit van de slaap, en fietsen elke dag bevordert een goede nachtrust. Het is vooral effectief bij mensen die slapeloosheid en leiden sedentaire leven. Hoewel de beste tijd om te gaan voor een ritje in de avond, fietsen op elk moment tijdens de dag is geweldig voor het helpen je in slaap valt.

8. Het is een uitstekend middel van woon-werkverkeer

Er zijn een aantal voordelen van fietsen naar het werk. Om te beginnen, fietsen naar het werk is gezond. Je krijgt veel oefening op de weg naar het werk, die heeft ook het extra voordeel van het houden van je geest scherp en alert gedurende de dag. Elke dag pendelen op een motorvoertuig kan een deel van uw geld te consumeren in de vorm van brandstof kosten en niet te vergeten; Het vervuilt het milieu. Tot slot, als je in een drukke stad, woon-werkverkeer via fiets kan sneller dan het openbaar vervoer of een auto als je zeker niet terug door het verkeer worden gesteld zijn.

9. bouwt uw Social Circle

Als u vaak woon-werkverkeer op de fiets, er is een goede kans dat je zult tegenkomen gelijkgestemde mensen. Fietsen clubs zijn een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te groeien uw sociale kring. Fietsen met oude vrienden is ook een goede manier om een ​​geweldige tijd met mensen die dicht bij je hebt.

10. verbetert de algehele productiviteit

Bicycling verfrist je geest elke dag en houdt het lichaam gezond. Beide dragen een beter gevoel van welzijn en een hogere productiviteit of het nu op het werk of school.

Veiligheid Tips om te overwegen tijdens het fietsen

Net als bij alle andere oefeningen, zijn er de veiligheid tips die u nodig hebt om in gedachten te houden.

  • Investeren in goede beschermende kleding zoals een helm, elleboog- en kniebeschermers. Je zult het nodig hebben.
  • Draag de high-tech vezel kleding ontworpen om te fietsen. Het verdeelt het zweet beter, en het materiaal is meestal reflecterend, waardoor je meer zichtbaar voor anderen op de weg.
  • Koop een fiets met goede vering en brede banden die grip van de weg ook.
  • Gebruik hoefijzer zadels voor een beter comfort en de druk herverdelen van de heupen. Stel de handgreep en zithoogte voor een juiste lichaamshouding.
  • Vermijd het luisteren naar luide muziek, terwijl op de weg.
  • Volg de verkeersregels.
  • Wees voorzichtig met elke keer dat je een bocht te nemen of te schakelen rijstroken. Gebruik altijd handsignalen.
  • Neem altijd voldoende water mee.
  • Gebruik reflecterende stickers of installeer een stroboscoop in de rug.
  • Kijk uit voor auto’s die meer dan vooruit te trekken van je; ze zouden hun deuren openen zonder waarschuwing.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoeveel moet je Cycle Daily voor de beste resultaten?

De tijd die je nodig hebt om fietsen te besteden, hangt af van hoeveel je van plan bent om te branden door middel van de oefening elke dag en wat je calorie-inname is. Op een gemiddelde, 1 uur fietsen is goed genoeg voor de meeste mensen om de voordelen voor de gezondheid van de oefening te krijgen. Steady en regelmatig fietsen verbrandt ongeveer 300 calorieën per uur, en er wordt geschat dat het verbranden van minstens 2000 calorieën per week door middel van oefening is gunstig voor de gezondheid. Voor degenen die niet een uur kan doen, de gezondheidsvoordelen van fietsen 15 minuten per dag rigoureus is genoeg om ze gezond te houden.

2. Fietsen Versus Running, welke is beter?

Zowel de fietsen en hardlopen geven het lichaam een ​​goede oefening en werken verschillende sets van de spieren. Echter, hardlopen is een hoge impact uit te oefenen en meer inspannende op het lichaam en is niet geschikt voor iedereen. Fietsen is een zachtere manier om meer calorieën te verbranden elke dag in vergelijking met hardlopen.

Fietsen is een zeer effectieve oefening die is leuk en helpt verbrandt veel calorieën. Regelmatig fietsen heeft tal van voordelen voor de gezondheid waardoor het een perfecte oefening voor mensen van alle leeftijden maakt.