De voordelen van het drinken van warm water voor de gezondheid

Je moet vaak hebben gehoord over de voordelen voor de gezondheid van het drinken van water. U weet ook dat het drinken van warm water eerste ding in de ochtend of vlak voor het slapen gaan is gunstig, nietwaar? Maar hoe vaak drink je warm water in de ochtend of voor het slapen gaan? Regelmatig drinken van hete water kun je een heleboel voordelen, waaronder voeding voor uw huid en haar te geven, en het zorgt ook voor uw totale systeem.

Hoe werkt heet water te drinken uw gezondheid te verbeteren?

Het drinken van warm water op een lege maag is een norm veel van ons te volgen. Degenen die beginnen hun dag door dit te doen zweren bij de voordelen ervan. Laten we een beetje verdiepen en meer informatie over de voordelen ervan.

1. detoxes het Lichaam

Het drinken van heet of warm water ontgift het lichaam en reinigt het systeem door het verwijderen van vreemde elementen en toxines. Door het drinken van warm water, onze lichaamstemperatuur stijgt en zorgt ervoor dat ons lichaam te zweten. De toxinen in het lichaam worden vervolgens gespoeld door het zweet dat de bloedstroom ook reinigt.

2. Verbeterde Spijsvertering

Heet water te drinken in de ochtend de spijsvertering. Het geneest een opgeblazen gevoel, zuurgraad, en gas. Heet of warm water helpt voedsel sneller af te breken dan koud water. Daarom is het drinken van warm of heet water voor of na de maaltijd maakt de spijsvertering makkelijk en snel.

3. Verbeterde stoelgang

Een of twee glazen warme water op een lege maag helpt bij het effectief stoelgang en voorkomt verstopping. Heet water te drinken eerste ding in de ochtend helpt bij het oplossen van vet en etensresten. Dit helpt het voedsel te gemakkelijk door de darm en elimineren alle soorten spijsverteringsproblemen. U kunt ook drinken voor elke maaltijd en gedurende de dag ook.

4. Verbeterde bloedcirculatie

De inname van warm water helpt bij het verbeteren en stimuleren gemakkelijk de bloedcirculatie in het lichaam. Een goede bloedcirculatie helpt bij het uitvoeren essentiële voedingsstoffen en zuurstof naar de organen van het lichaam soepel. Regelmatige inname van warm of warm water helpt bij het oplossen van het vet dat zich ophoopt in het zenuwstelsel en zuivert ook het bloed van gifstoffen, waardoor de bloedcirculatie verbeteren. Bovendien kan de warmte van het water vergroot de slagaders en aders waardoor meer ruimte voor het bloed stroomt.

5. Skin Care

Het vertraagt ​​het proces van de veroudering van de huid en wist acne en puistjes. Wanneer warm water in het systeem (dwz ons lichaam), het reinigt automatisch van binnenuit. Deze reiniging aan de binnenkant helpt het lichaam ontdoen van gifstoffen. Heet water te drinken brengt ook zweet, die de poriën van de huid verwijdert en voorkomt acne of huid-gerelateerde problemen.

6. Bevordert Fitness

Warm water verbruik maakt het lichaam licht en actief te voelen. Het verhoogt uithoudingsvermogen, die op zijn beurt, maakt je fysiek fit. Gifstoffen worden verantwoordelijk gehouden voor een slechte huid en het haar; ze ook leiden tot vermoeidheid waardoor mensen lusteloos maakt. Dus, als je warm water regelmatig drinken, spoelt alle giftige stoffen uit uw systeem en helpt je lichaam goed functioneren.

7. Helpt bij Weight Loss

Regelmatig heet water te drinken helpt je gewicht te verliezen. Wanneer warm water gaat in ons lichaam, het brandt calorieën door het verhogen van de stofwisseling. Heet water te drinken voor de maaltijd onderdrukt ook honger en maakt je minder eten. Drinken van hete water vermengd met citroensap op een lege maag helpt bij het oplossen van vet, wat resulteert in gewichtsverlies.

8. Biedt Pain Relief

Net als bij het indrukken van een warm kompres tegen een verwonding of dompelen je voeten in warm water geeft u verlichting van pijn en pijn, op dezelfde manier, het drinken van hete water kan reuma en artritis pijn te verlichten. Sinds pijnen treden meestal op als gevolg van een slechte bloedcirculatie in het lichaam, het drinken van hete water kan helpen het probleem op te lossen door het verwijderen van giftige stoffen uit het bloed, waardoor de doorbloeding verbetert.

9. Biedt nasale Relief

Heet water te drinken helpt bij het opruimen van neus en keel congestie. Terwijl het drinken van warm water, neem je in damp die de congestie in de nasale passage verdwijnt. Bovendien is het warm water dat je drinkt zorgt voor warmte voor de slijmvliezen en geneest een zere keel.

10. Verbetert Hair Health

Heet water te drinken voorkomt droge hoofdhuid, die op hun beurt, verbetert haar gezondheid. De hoofdhuid wordt gehydrateerd en gehydrateerd wanneer u regelmatig warm water te drinken, en als gevolg daarvan, is er geen of minder vorming van dode huidcellen op de hoofdhuid. Het maakt ook je haar glanzend en glanzend, omdat warm water stimuleert de zenuwen bij de haarwortels.

11. Verlicht menstruatiepijn

Met behulp van een warm kompres in de buik en ook heet water te drinken op regelmatige tijdstippen zorgt voor verlichting bij pijnlijke menstruele krampen. De combinatie van het warme water te comprimeren tegen de buik en de warmte van het water wordt verbruikt in het lichaam helpt de pijn verzachten door het ontspannen van de buikspieren.

12. Verlicht Achalasie Pain

Het helpt om de symptomen van achalasia, een aandoening waar voedsel niet naar beneden vloeiend over in de maag gaan verlichten. Omdat warm water helpt bij het oplossen van het voedsel deeltjes en vet, het helpt mensen met achalasie te slikken en verteren van voedsel beter, vooral vette voedsel of vlees.

Zijn er huid-gerelateerde voordelen van het drinken Warm Water?

Mensen moeten drinken minstens 2 liter water per dag om hun huid gehydrateerd en gezond te houden. Maar wist u dat u betere resultaten kunt krijgen als je warm water in plaats van de normale water op kamertemperatuur te drinken? Het consumeren van warm water biedt de volgende voordelen voor de huid.

1. Cures Acne

Het geneest acne en alle soorten huid infecties. Heet water te drinken maakt je zweet, die uitkomt op de huiden poriën. Slechte spijsvertering is ook een belangrijke reden voor huidproblemen; Daarom, als je warm water te drinken, het helpt een goede stoelgang en een gezonde spijsvertering, bevrijden je lichaam van gifstoffen.

2. Voorkomt Aging

Heet water te drinken regelmatig kan veroudering van de huid te voorkomen en uw huid er stralend en jong. Warm water vermindert of voorkomt de vorming van dode cellen. Dode cellen maken de huid zien er erg ruw en dof. Ook zijn de lichamelijke giftige stoffen die schadelijk blijken voor de huid weggespoeld door heet water via zweet, urine of ontlasting.

3. Voorkomt droge huid

De huid wordt gezond en gloeit. Het voorkomt ook dat de huid uit te draaien droog en saai. Warm water houdt de huid gehydrateerd. Uw bloedcirculatie verbetert, als gevolg waarvan de huid glad en stralend.

4. Andere voordelen

Het drinken van honing met warm water voor de huid doet wonderen. Het revitaliseert immuniteit en voorkomt huidallergieën. Honing, die anti-bacteriële eigenschappen heeft wanneer het wordt gemengd met warm water, voorkomt huidproblemen door te vechten tegen vrije radicalen. Mensen die gevoelig zijn pollenallergie kunnen hun lichaamseigen weerstand te verhogen door het nemen van lokale honing met warm water regelmatig.

Hoe wordt Drinken Warm water Heilzaam voor haar?

Het drinken van warm water niet vult alleen uw huid, maar je haar ook. Laten we leren over de voordelen ervan.

1. Maakt Hair Silky

Het verjongt het haar en maakt het haar glad en zacht. De zenuwen op het puntje van de haarwortel moet sterk zijn om het haar te beschermen tegen schade te zijn. Dit kan gedaan worden door het drinken van warm water dat de wortels voedt en maakt het haar gezond, glanzend en glanzend.

2. stimuleert de haargroei

Regelmatig drinken van warm water helpt de haargroei en voorkomt ook haaruitval. Elke haarfollikel wordt gezegd dat het een bepaalde hoeveelheid water te hebben. Wanneer deze is verloren, het haar uitgedroogd raakt en stopt met groeien. Kopje warm water voorkomt deze toestand door verhoging van de cellen in de hoofdhuid en bevordert ook de haargroei.

3. Voorkomt Roos

Het voorkomt ook roos en voorkomt dat de hoofdhuid van steeds droog en schilferig als gevolg van uitdroging. Wanneer warm water in het systeem komt, het hydrateert het haar en de hoofdhuid en bevordert een betere doorbloeding. Dit op zijn beurt, helpt bij het hydrateren de hoofdhuid en voorkomt dat de hoofdhuid van het krijgen van droog en schilferig. Het enige wat je hoeft te doen is drinken een minimum van 3 tot 4 glazen warm water elke dag en zie roos verdwijnen uit de hoofdhuid.

Zijn er bijwerkingen van heet water te drinken?

Zoals besproken in de bovengenoemde segmenten, het drinken van hete of warm water heeft tal van voordelen als het gaat om uw gezondheid, huid en haar voordelen. Echter, weet u dat het nemen van te veel van zou kunnen blijken ook nadelig te zijn? Hieronder zijn enkele van de bijwerkingen van het drinken van warm / heet water.

  • Als de temperatuur van het water te warm is, kan het branden of verbranden van uw lippen, tong en mond binnenvoering. Dit kan pijn veroorzaken als gevolg van blaren en zweren in de mond, die u kunt voorkomen dat het eten of drinken iets voor dagen.
  • Wanneer u heet of warm water te drinken in overmaat, het werk van de nieren te spoelen de giftige stoffen uit het lichaam te verhogen. Dit werk overbelasting van de nieren blijkt schadelijk te zijn.
  • Het drinken van te veel warm water kan de elektrolyten in het bloed te verzwakken. Dit kan ertoe leiden dat de hersencellen te zwellen, en de persoon kan ernstige hoofdpijn ervaren.
  • Overtollig warm water verbruik kan het tandglazuur aantasten. Dit zorgt ervoor dat de gevoeligheid voor de tanden tijdens het eten of iets warm of koud drinken.
  • Warm water kan meer verontreinigd dan koud water, omdat gifstoffen gemakkelijker in warm water op te lossen. Daarom drink warm water die goed is gekookt en daarna afgekoeld tot lauwe temperatuur.
  • Inname van overtollig warm water kan het bloedvolume te verhogen en omdat de aders die bloed binnen een gesloten circuit; kan het druk, die op zijn beurt kan leiden tot hoge bloeddruk en hartproblemen veroorzaken.
  • Warm water fungeert als een diureticum. Het kan u drang om te urineren of kan het moeilijk zijn voor u om uw stoelgang te controleren, waardoor u veel ongemak.
  • Het drinken van te veel van warm of warm water kan ertoe leiden dat u overmatig zweten, als gevolg van die u kunt onbehagen, duizeligheid en misselijkheid.

Veel Gestelde Vragen

Een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot het drinken van hete of warm water zijn als volgt:

1. Is het heet water te drinken veilig voor zwangere vrouwen?

Het is veilig voor zwangere vrouwen om warm of heet water te drinken. Het voorkomt verstopping, wat een veel voorkomend probleem is tijdens de zwangerschap en houdt uw huid gehydrateerd en stralend. Tijdens de zwangerschap, is het belangrijk om je lichaam goed gehydrateerd te houden, die het verbruik van warm water doet. Echter, om complicaties te vermijden, zoals blaren en brandwonden in je tong en mond, moeten zwangere vrouwen zeer heet water te vermijden. Overconsumptie van warm water moet ook worden vermeden om weg te komen van hoofdpijn, opgeblazen gevoel, duizeligheid, misselijkheid en frequent urineren te houden.

2. Wanneer is de beste tijd van de dag te drinken Hot Water?

Er is geen vaste tijd om warm of heet water te drinken. Echter, er wordt gezegd dat het drinken van 2 glazen warm water eerste ding in de ochtend op een lege maag, bij voorkeur met een vleugje citroen en een eetlepel honing kan wonderen doen. Drink warm water voor de maaltijd en net voor het naar bed gaan ‘s nachts. Bovendien, het drinken van lauw water (niet heet) na een maaltijd helpt de etensresten af ​​te breken en ook helpt oplossen van het vet in het geval van een vette voedsel. Mensen die lijden aan Achalasie moet ook drinken warm water na een maaltijd om het voedsel duw de slokdarm.

3. Hoeveel Hot Water moet ik drinken in een dag?

Het drinken van 2 glazen van warm water in de ochtend op een lege maag wordt gezegd dat een aantal gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, constipatie, indigestie, nierstenen, hoge bloeddruk, bloedsuiker etc. Echter voorkomen, consumeren 6-8 glazen warm water per dag zijn voldoende om het lichaam, haar en huid gehydrateerd te houden en krijgen de algemene voordelen voor de gezondheid.

Als u heet water te drinken om gewicht te verliezen, dan wat citroen en honing met zich mee kan je stofwisseling versnellen, wat resulteert in een snelle gewichtsverlies. Het drinken van warm water met citroen kan ook helpen een goede spijsvertering. Echter, is het raadzaam niet heet water te drinken na het sporten, omdat de lichaamstemperatuur al hoog dan.

Zoals alles, het drinken van hete water heeft zijn voors en tegens. Echter, het nemen van het met mate is het raadzaam om de voordelen te verkrijgen en te voorkomen dat de nadelen.