De voordelen van de kokosnoot water voor de gezondheid met name voor gewichtsverlies

De meesten van ons zijn met de goede kokoswater toen we hebben buik problemen, met name diarree. Coconut water is naturen beste oplossing om uitdroging en hulpmiddelen om snel te herstellen van de elektrolyt balans van het lichaam. Echter, zijn mensen snel ontdekken dat deze nederige drank heeft een heleboel andere voordelen.

Hoe werkt Coconut Water Hulp bij Weight Loss?

Er is meer aan de nederige kokoswater dan alleen rehydratie post een aanval van diarree. Hier zijn enkele van de manieren waarop u aanzienlijk uw gewichtsverlies met kokos water kan verbeteren.

1. Water Doel en Satiety Quotient

Coconut water is een geweldige manier om uw water doel te voltooien. We weten allemaal dat het kan vervelend om al dat water te drinken in de dag. Substitueren van één van je dagelijkse 8 glazen water met een portie van coconut water kunt u een wereld van goed doen. De bonus is: kokoswater heeft ook een hoge verzadiging quotiënt. Dit betekent dat het zal helpen houden voel je je vol, het terugdringen van voortijdige hunkeren en eetbuien.

2. Beter dan Energy Drinks

Coconut water zit vol met mineralen, vooral kalium. Het heeft ook een goede hoeveelheid natuurlijke suikers en verzadigde vetten ook. Het is dus een van de beste energy drinks natuur te bieden heeft. We weten allemaal dat veel energie, sportdranken, en versterkte wateren ook een goede hoeveelheid onnodige suikers en calorieën te pakken. Dus waarom niet natuurlijk gaan?

3. No More Bloating

Coconut water is de perfecte all-natuurlijke diureticum. Een diureticum is een stof die je maakt … plassen. Dus het drinken van een glas van de kokosnoot water per dag kan u helpen bij het vasthouden van water te verminderen. Het is een van de beste remedies voor opgeblazen gevoel.

4. Vezelrijk

Fiber afwezig is in de meeste drankjes – met inbegrip van water, cola, frisdrank, elektrolyten, etc. Dus kokoswater u kunnen helpen bij het verpakken van extra vezels in uw dieet – en die we al kennen van de voordelen van vezel voor gewichtsverlies. Niet alleen helpt het je een vol gevoel, maar wist de darmen effectief, en ook onderhoudt bloedsuikerspiegel, wat helpt bij gewichtsverlies.

5. Fights Cholesterol

Coconut water helpt u een gezond lipidenprofiel te behouden. Cholesterol en zijn derivaten zijn nauw verbonden met gewichtsverlies en vele andere lifestyle aandoeningen (zoals diabetes, obesitas, cardiale problemen, enz.) – die allemaal kunnen worden vermeden door het opnemen van coconut water in uw dagelijkse voeding.

6. Verbeterde Metabolisme

Kokosnoot water, op grond van zijn vezels en eiwitgehalte, helpt versnellen de stofwisseling. Dit zal op zijn beurt te maken je lichaam meer calorieën verbranden, versnellen gewichtsverlies.

Voedingswaarde van het drinken Coconut Water

Er is meer dan alleen gewichtsverlies voordelen die moet zorgen dat u deze toe te voegen coconut water aan uw dagelijkse voeding.

1. Better Skin

Coconut water helpt spoelen gifstoffen uit. Het is dus een goede natuurlijke remedie voor acne en puistjes. Drink elke dag voor duidelijkere huid.

2. Betere Nieren

Coconut water is een diureticum voedsel en daarmee helpt de nieren beter functioneren. Het is een natuurlijke manier om nierstenen weg te houden.

3. Betere Immuniteit

De verschillende vitaminen in coconut water – zoals thiamine, riboflavine, niacine, etc. helpen bestrijden voorkomende infecties. Coconut water is ook antivirale en antibacteriële aard. Perfect om het seizoen-change gerelateerde aandoeningen weg te houden.

4. Betere Blood Pressure

Dit voordeel van de kokosnoot water komt uit het vermogen om de bloedcirculatie te reguleren. Het vezelgehalte houdt ook de bloedsuikerspiegel onder controle, waardoor geminimaliseerd bloeddrukschommelingen.

5. betere spijsvertering

Kokosnoot water bevat veel enzymen, zoals catalase, fosfor, en nog veel meer. Zij regelen metabolische activiteit in het lichaam, waardoor de spijsvertering op het goede spoor.

6. Beter Elektrolytenbalans

De suiker, vitaminen, mineralen en vetten in coconut water maken het de perfecte natuurlijke orale rehydratie oplossing.

7. No More Free Radicals

Kokosnoot water bevat een belangrijk enzym peroxidase. Het helpt bij het wegwerken van vrije radicalen in het lichaam – het spul dat je ouder wordt.

8. No More Migraine

Magnesium is nauw verbonden met migraine. Er is gesuggereerd dat een magnesiumtekort is verantwoordelijk voor de meeste gevallen van migraine. Coconut water, worden geladen met magnesium, ertoe kunnen bijdragen dat migraine.

9. No More Blues

Geloof het of niet, kan kokoswater ook helpen bij het bestrijden depressie, de reden hiervoor is, nogmaals, magnesium.

Nuttige tips voor het drinken van Coconut Water

Coconut water mag niet worden opgeslagen als het eenmaal uit de kokosnoot wordt verwijderd en vers moet worden geconsumeerd. Vermijd het koelen van het. Het is ook best om niet suiker of zelfs maar enige vorm van kunstmatige zoetstof aan de drank toe te voegen. Gewoon genieten van de natuurlijke smaak.

Wanneer Drink

Terwijl u coconut water kunt hebben zowat elk moment van de dag, kunt u deze factor optimaliseren om de voordelen te maximaliseren. Drink kokosnoot water:

  • onmiddellijk na een training
  • als verfrissing na een vermoeiende dag
  • Na urenlang in de zon
  • 20 minuten voor de maaltijd (tot meel gedeelten controle)

Hoe veel te drinken

Het is meestal het beste om 1 portie van de kokosnoot water per dag te hebben. De beste manier om de hoeveelheid kokoswater u verbruikt te berekenen is om coconut water direct uit de verse tender kokosnoot. Het consumeren van het water van 1 tender kokosnoot per dag is ideaal. Een van de dingen die mensen verkeerd over coconut water is hoeveel de drank.

Het is belangrijk op te merken dat kokoswater – terwijl ze zeer gezond – staat ook hoog op suiker en vetten beide. Een enkele kopje kokoswater bevat 6,3 g suiker en 3-4% van je dagelijkse aanbevolen dagelijkse hoeveelheid verzadigd vet. Terwijl het lichaam nodig heeft beide voedingsstoffen, te veel zou kunnen, in feite, keren uw gewichtsverlies.

De FAQ over Coconut Water voor Weight Loss

1. Hoeveel Coconut Water moet ik drinken per dag?

Het wordt aanbevolen om uw kokosnoot inname van water te houden aan een portie per dag (1 portie water is van 1 verse tender kokosnoot of 1 kop).

2. Wat gebeurt er als ik drink kokoswater Daily?

U vindt er alle van de voordelen ervan te oogsten. Maar ook in gedachten houden dat, is het belangrijk om gewicht te verliezen met coconut water te ondersteunen met de juiste begeleiding van aangepaste voeding en lichaamsbeweging. Net drinken kokoswater zal je niet helpen gewicht te verliezen. Wees slim.

3. Hoeveel calorieën zijn er in Coconut Water?

Een enkele kopje kokoswater heeft 46 calorieën. Vergeet echter niet dat 25 van deze calorieën afkomstig zijn van de daarin aanwezige suikers.