De videnskabeligt dokumenterede fordele ved at sove uden en pude

Puder er blevet en integreret del af vores søvn tilbehør. Og det er ikke overraskende, fordi de bliver introduceret til os lige fra en ung alder. Hvis en person bliver vant til at sove med hovedet på en pude, er det vanskeligt for dem at falde i søvn uden en pude. Men spørgsmålet er, er puder virkelig gavnligt? Har de hjælpe os med at sove bedre eller forbedre vores sundhed eller ville det være bedre at slippe af med dem?

15 Incredible Fordele ved Sleeping Uden pude

Sove uden en pude kan være meget gavnligt for dit helbred. Vi ved, hvis du er vant til at sove med hovedet på en pude, vil det være svært for dig at give det op, (du kan ikke sove lyd for et par nætter) – men når du kender fordelene, kan du ønsker at genoverveje . Her er flere måder, hvorpå sove uden en pude kan være til gavn for dig:

1. Forhindrer rygsmerter

Dårlig kropsholdning er hovedårsagen til, at så mange mennesker lider af rygsmerter, og en af ​​de vigtigste årsager til dårlig kropsholdning er det forkert pude valg. Nogle mennesker vælger puder, der arbejder imod den naturlige kurve af deres ryg, hvilket resulterer i mere krumning af rygsøjlen. Sove uden en pude er meget bedre for dig tilbage end at sove med den forkerte pude.

2. Forhindrer Neck Pain

Når vi sover, bør vores hals være parallelt linie med madrassen. Men når vi sover med vores hoved på en pude, vores hoved er enten skubber halsen opad eller er bøjet ned, hvilket er en af ​​årsagerne til frustrerende nakkesmerter. En forkert pude kan forværre din sovende kropsholdning, hvilket er grunden til du skal prøve at sove uden en pude. Uden en pude, vil dit hoved hvile i en naturlig stilling, og det vil også forhindre nerveskader. Desuden vil det også slappe af dine anstrengte nakkemuskler.

3. Forhindrer Acne og rynker

Når sove med en pude, mange mennesker har en vane med at sove på den ene side, med deres ansigter hvile på puden. Et pudebetræk er en grobund for bakterier, og hvis du sover med din ene side af ansigtet, kan det blive overført til dit ansigt. Dette kan resultere i udbrud og akne. Du kan også få rynker, da de er forårsaget af trykket af dit hoved hviler på din hovedpude hele natten lang.

4. Forbedrer Bone Alignment

Den daglige trummerum påvirker forskellige mennesker på forskellige måder, og også afhænger af deres kropsholdning. Sove uden en pude, vil bidrage til at mindske virkningerne af denne og bringe din kropsholdning tilbage til normal.

5. forebygger stress

Sleeping med en forkert pude kan forstyrre din søvn, da du måske holde ændre din position. Og hvis du ikke får en god nats søvn, kan du tendens til at være mere irritabel og stresset i løbet af dagen. Men uden en pude, vil du sover bedre. Med forbedringen i kvaliteten af ​​din søvn, vil dit stressniveau naturligt falde.

6. Forhindrer Insomnia

Sove uden en pude kan forbedre kvaliteten af ​​din søvn. Hvis du vågner op midt om natten eller er Insomniac, prøv at sove uden en pude, vil du falder i søvn temmelig hurtigt.

7. Det kan forbedre din energi niveauer

Vi ved, at du tænker, hvordan kan sove uden en pude forbedre energi-niveauer? Nå, er der ingen direkte forbindelse, men det kan. Når du giver op puder, vil du ikke længere oplever smerter i ryg og nakke. Din krop vil få den nødvendige hvile den har brug for, og du vil sove bedre. Og på grund af kvalitet søvn og rigelig hvile, vil du vågne op næste dag veludhvilet og energisk. En god nats søvn kan have en mirakuløs virkning på din krop.

8. Forbedrer kreativitet og hukommelse

Kvalitet søvn kan forbedre dem kreativitet og hukommelse. Vores sind bruger den tid, vi sover at gå igennem alle de oplysninger, det gemmer i løbet af dagen. Jo bedre du sover, jo bedre dette er gjort, og jo bedre din hukommelse er. Når sove uden en pude, du sover bedre, og din krop får rigelig hvile. Og en god nætter søvn kan gøre underværker for din mentale og fysiske sundhed.

9. Reducerer Allergier

Mange mennesker har en støv allergi, og sover på pudevår og puder, der ikke ændres regelmæssigt kan forværre allergi. Bakterier, støv, snavs og andre ting har en tendens til at sætte sig på og ned i puden over tid, og når det kommer i kontakt med dit ansigt og indånde så tæt, kan det forværre din allergi. Ingen puder vil betyde færre chancer for allergi handler op.

10. Forbedrer din kropsholdning

Når du sover på puder, der er for tyk, bliver din nakke skubbet ind i en kurve, der bliver permanent over tid. Dette påvirker din kropsholdning. Sove uden en pude kan forbedre din kropsholdning.

11. Forhindrer fladt hoved syndrom

Når en babys hoved bliver flad i den ene side på grund af den unaturlige stilling sover på en pude, kaldes det fladt hoved syndrom. Ved ikke at give en pude til din baby, vil han sove i en naturlig position og forhindre dit barn i at udvikle det flade hoved syndrom.

12. Forhindrer Depression

Sove uden en pude giver dig bedre søvn, så hvis du undgå at bruge en pude, vil du reducere dine chancer for at blive deprimeret. Ikke får nok søvn kan ødelægge dit humør ret hurtigt i løbet af dagen, som kunne føre til depression i det lange løb. Ved at opgive puder, din søvnkvalitet med at forbedre og dit humør bliver bedre, og der vil være færre chancer for at du får deprimeret.

13. Hjælper reparation beskadigede celler

Når vi sover om natten, vores krop heler og reparerer beskadigede celler. Med afbrudt søvn, bliver den helbredende og reparation proces påvirket. Ved at sove uden en pude, din søvn kvalitet forbedres, og din krop får en chance for at helbrede sig selv.

14. Forhindrer Kvælning i babyer

Nogle gange, når en baby har for mange puder eller puder, der er forkert for ham eller hende, kan ske uheld. En baby kan blive kvalt under hovedpuden eller kan skade nakken, hvis det bliver afgjort i en ulige position. Dit barn vil få en bedre søvn uden en pude.

15. Reducerer risikoen for sygdomme

At få en god mængde søvn sikrer, at produktionen af ​​melatonin og kortisol i kroppen forbliver stabil. Cortisol kan hjælpe kroppen kampen mod kræftceller, hvis de er i god levering og i sund tilstand. Dette er grunden til at få god søvn uden en pude kan hjælpe i forebyggelsen af ​​mange sygdomme og lidelser.