De tidlige symptomer på diabetes, du bør vide

Diabetes kan være svært at håndtere. Det er præcis derfor, det er vigtigt at kende de tidlige tegn på diabetes hos kvinder og få det under kontrol. Hold øje med symptomer, så du kan tage de rigtige skridt og forhindre det i at styre dit liv. det er bedre at kvæle problemerne i opløbet, før de kommer ud af hånden. Et sådant potentielt problem er diabetes, som også er kendt som en tavs sygdom på grund af sin meget milde første tegn. Men med ordentlig bevidsthed og årvågenhed, kan du håndtere diabetes og tage ansvaret for dit liv.

I erkendelse Symptomer på diabetes hos kvinder

1. Du har uforklarligt vægttab og gevinst

Du tror måske, at du taber vægt på grund af en succesfuld crash diæt. Men hvad nu, hvis det er på grund af at dyppe blodsukkerniveauet? Hvis du har type 2-diabetes, er dine celler ikke får nok glukose. Din krop er ikke i stand til at bruge kalorier effektivt, selv hvis du spiser en sund kost. Ligeledes kan pludselig vægtøgning også være en advarsel klokke.

2. Du får morgenkvalme og opkastninger

Mens dette er et fælles graviditet symptom, er dette også en tidlig type 1-diabetes symptom hos kvinder. Hvis du planlægger en graviditet, er du nødt til at træffe særlige foranstaltninger for at forhindre problemer såsom fosterskader. Lav en aftale med din gynækolog og gå efter en grundig kontrol.

3. Du tisse lidt for meget

Når din krop er i stand til at gøre nok insulin, der er et overskud af glukose. Nyrerne reagerer derefter at skylle ud af glucose gennem hyppig vandladning. Hvis du nødt til at besøge toilettet en tand for ofte, bør du få dig selv kontrolleres for at udelukke 2 diabetes type.

4. Du føler tørstig

Dette er en type 2-diabetes symptom hos kvinder. Da din krop er at fjerne en masse væske, er du venstre følelse tørstig. Du er også belemret med en tør mund og tør hud på grund af dehydrering.

5. Du føler sulten hele tiden

det er ikke bare tørster, at du slås med. Når du har type 2-diabetes, kan din krop ikke producerer tilstrækkeligt insulin til at bringe glukose til dine celler. Og når kroppen ikke kan omdanne mad til glukose, dine celler modstå insulin, hvilket resulterer i du føler sultne og træt.

6. Du har sløret syn

Når du har højt blodsukker, musklerne i øjet linser arbejde hårdt for at fokusere. Linserne selv kan også blive påvirket negativt, når diabetes ikke håndteres. Dette er en anden tidlige tegn på diabetes og kan findes i både type 1 og type 2-diabetes.

7. Dine sår heler langsommere end normalt

Forbindelsen mellem kvinder og diabetes strækker sig til det vaginale område også. Ophobningen af ​​glucose kan føre til en mangedobling af gær og bakterier. Du kan finde dig selv at udvikle infektioner i skeden, selvom du gør dit bedste for at holde rent. Du kan også bemærke langsommere heling og øget fodproblemer som svampeinfektioner, hård hud og hammertæer.

Diabetes kan være skræmmende, men det behøver ikke at betyde enden på livet som du kender det. Ved at holde øje med dit helbred og være opmærksom mod din krop, kan du identificere og styre det i begyndelsen.