De sundhedsmæssige fordele ved at gå på trapper

Udøver er en væsentlig del af vores liv, og alle bør forsøge at få mindst 25 minutters motion på daglig basis at blive sundere længere. Mennesket blev ikke skabt til en stillesiddende livsstil. Mens der er mange fitnesscentre, der har den bedste professionelle udstyr og plads til at komme i et godt arbejde ud, kan du spare tid og penge og bare arbejde ud derhjemme. Du kan bruge noget så simpelt som en trappe for at få en god træning. Ikke alene er der meget simpelt, men det har også mange fordele.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele af at gå på trapper?

Her er nogle fordele ved at gå på trapper som en øvelse:

1. Vægttab

Der er helt sikkert flere fordele ved at gå på trapper til vægttab. Bare gå op og ned ad trappen i mindst fem minutter hver dag for at komme i en god træning og hjælpe din krop kaste den ekstra vægt og give dig energi.

2. toner kroppen

Din krop og udholdenhed vil forbedre, som du får for vane at gå på trapper. Dine muskler vil begynde at få tonet, og din kropsform vil blive mere fast og forbedret. Når det kommer til at gå på trapper, skal 20 minutter være dit mål hver dag.

3. God til blodtryk

Klatring trappen sikrer en bedre hjerte sundhed og blodtryk, da det hjælper til at rense arterierne. Dette vil i sidste ende forbedre puls og øge din generelle sundhed med bedre blodgennemstrømning.

4. Sænker risiko for mortalitet

Klatring trappen giver sådan en god øvelse for kroppen, at din generelle sundhed tendens til at forbedre. Bare starter ud langsomt vil sikre, at du snart danne vane at gå på trapper, at få din daglige motion og sænke din dødelighed.

5. mental sundhed

Selv sindet bliver opdateret som din krop pumper blod, og du får et adrenalinsus fra den enkle handling at gå på trapper. Risikoen for at udvikle psykiske problemer går ned dramatisk. Stress og angst vil ikke være i stand til at virke så overvældende, når din krop er i bedre form.

6. Bygger Udholdenhed

I første omgang kan du opleve kramper i benene og nogle smerter, men jo mere du holder dig til det, jo bedre din udholdenhed vil blive i det lange løb. Du vil hurtigt finde dig selv energi og er i stand til så meget mere end du troede muligt, når det kommer til fysiske aktiviteter.

7. Diabetes

Klatring trappen forbedrer blodtryk og blodsukker og hjælper med at holde symptomerne på diabetes i skak. Enhver svaghed, at problemet bringer med sig, vil blive annulleret, hvis du holder op for vane at gå på trapper.

8. Fights Hovedpine

Undersøgelser har vist, at gå på trapper vil have gode resultater, når det kommer til at kæmpe imod frygtede hovedpine. Dette er fordi det forbedrer den samlede strøm af blod, hvilket gør det vanskeligt for knob at danne i udbudsmaterialet nerver, der forårsager hovedpine.

9. Ingen ekstra udgifter

Ved at vælge at forcere trapper, får du fordelene ved et organ regne ud, at du kan få på gym – kun, er du ikke betale noget. Klatring trappen er praktisk og kan gøres på dit hus eller lejlighed kompleks uden at brænde nogen huller i dine lommer.

10. Ingen Skill Påkrævet

Nogle mennesker har svært ved at finde ud af, fordi de ikke er sikre på, om de er i stand til at de bevæger sig påkrævet. For at gå på trapper, behøver du ikke sådanne tanker eller frygt. Det er nemt og alle kan få gavn af at gå på trapper dagligt, så længe de ikke lider af problemer med deres ben.

 

Ofte stillede spørgsmål

For dem, der ønsker at vide mere, er her nogle ofte stillede spørgsmål om at gå på trapper som en øvelse.

1. Hvor mange trapper er en god træning?

Selvom at gå på trapper er en glimrende træning, bør du sigte efter så mange som du kan. Må ikke bare klatre en trappe, og forventer, at der en forskel. Start med fire flyvninger på trapper og forsøge at stræbe efter otte flyvninger hver dag. Dette vil sikre, at du vil have en ordentlig arbejde ud af, hvor dine muskler virkelig vil føle arbejdet. Prøv at gå på trapper 2 ad gangen for en endnu mere intens arbejde ud.

2. Er Walking op og ned dårligt for knæene?

Nogle gange kan trapper klatring være svaret på dine knæproblemer, men andre gange kan det gøre det værre. Din læge vil vide, hvor meget du kan håndtere, så sørg for at nævne det for dem. Hvis du ikke har nogen større medicinske problemer med dine knæ, bør der ikke være nogen problemer med at gå på trapper for motion.

Hvis du er en person, der tidligere har haft eller har i øjeblikket en lille problem med dit knæ, kan du ønsker at rådføre sig med din læge, før du beslutter, at du ønsker at inkludere denne form for aktivitet ind i din daglige motion rutine. Selv hvis problemet synes lille, alt for meget vægt på knæene eller for meget aktivitet kan forværre tilstanden, hvilket gør det værre. Hvis din læge siger, at det er i orden, kan du begynde at træne ved at gå på trapper.

3. Er trapper bedre end Running?

Både kører og gå på trapper er store former for motion. De er enkle, og de giver dig mange fordele. Alligevel trapper klatring synes at have et par mere fordele i forhold kører som det udfører bestemte opgaver bedre. Klatring trappen kan hjælpe dig med at tabe flere kalorier end at køre, og det vil også bidrage til at styrke din underkrop.

Klatring trappen stort set styrker din krop til at kæmpe mod tyngdekraften og bevæger sig opad, bære vægten af ​​din krop med det. Denne måde, du forbrænder flere kalorier, end du ville, mens den kører. En anden grund til at gå på trapper er så meget mere fordelagtig end at køre er på grund af tilgængeligheden af ​​området.

Det er ikke så nemt at finde en strækning af jord, hvor du kan køre i fred uden fare for at blive ramt af et køretøj eller nogle andre problemer. Trapper er temmelig meget tilgængelige for alle og enhver, da de er der i boligblokke, arbejdspladser og enhver bygning, der har en elevator. Går så langt som til at vælge at gå på trapper i stedet for at tage elevatoren er en god start på din trappe klatring motion, og gå på trapper bagud kan tilføje en ændring af rutine og gøre det mere udfordrende.

4. Hvem bør undgå at gå på trapper Som en form for motion?

De, der lider af hofte eller knæ problemer og dem, der har akutte hjertelidelser bør afholde sig fra at gå på trapper som en form for motion. Hvis du har gyngende lemmer, skal du også undgå denne form for motion, da der er en øget risiko for at falde og komme til skade. Enhver, der lider af nogen af ​​disse problemer bør altid konsultere deres læge for mere rådgivning om denne form for motion. Det er bedre at undgå at gøre problemerne værre.

5. Er det gavnligt at gå på trapper under graviditet?

Klatring trappen under graviditeten absolut kommer med risici. Den største er, at du kan rejse og falde, hvilket ville være katastrofalt. Klatring trappen for dag-til-dag grunde er rimeligt, men når du forsøger at bruge trappen som en form for motion, bliver det meget risikabelt, når du er gravid.

Når du begynder at vokse større, vil dit tyngdepunkt ændre sig, hvilket gør det vanskeligt for dig at holde går op og ned så let som du måske har en gang været i stand til. Det er bedst at undgå denne form for motion for at undgå risici i forbindelse med at falde, hvilket kan resultere i en abort eller et problem, der kan dukke op senere i graviditeten eller efter fødslen.

Selv om det kan synes rart at gå til gymnastik og træne, er det nogle gange mere praktisk og gavnligt at arbejde med hvad du har. Alle har trapper i en eller anden form, og kan nemt indarbejde trappe klatring motion i deres dagligdag. Kun dem, der har egentlige medicinske årsager til ikke at skulle undgå det. Klatring trappen er endnu mere fordelagtig end at køre, så hvis du ikke er en særlig stor fan af at køre, kan du slå til denne handy måde for motion for at hjælpe med at holde dig fit, tabe sig og tone din krop.