De redenen waarom Drinkwater na het ontwaken is Goed

In Japan is het gebruikelijk om twee volle glazen water te drinken bij het ontwaken. Er wordt gezegd dat de mogelijkheid om volledig te genezen van een aantal ziekten, waaronder kanker, maar ook zorgen voor een groot aantal andere voordelen. En ik denk dat ze misschien iets op het spoor. Als een natie, Japan heeft de algehele grootste levensduur, momenteel hosting meer dan 50.000 honderdjarigen, of meer dan 100 jaar oud. Of het nu het water praktijk of iets in de thee ze drinken, kunnen we leren een paar trucs van de Japanners. Dus ongeacht of deze praktijk zal uw leven redden als ze geloven, hier een kijkje nemen op veel van de andere bewezen voordelen van het drinken van twee volle glazen water bij het ontwaken.

Het hydrateert je uitgedroogd lichaam

Als je wakker wordt na een lange slaap, je lichaam is van nature uitgedroogd. Het maakt niet uit hoeveel water je de dag ervoor dronk, heb je opgebruikt uw winkels en het is tijd om de tank te vullen. Het eerste wat drinkwater na het ontwaken zal doen is uw cellen met broodnodige, levengevende water. Vergelijk dit met de norm; het drinken van een 16 oz. kopje koffie, die verder uw reeds dorstige lichaam zal uitdrogen. Deel te nemen in deze onmiddellijke rehydratie zal grote merkbare voordelen, waaronder:

  • Feeling meer verfrist
  • Het gebruik van meer natuurlijke energie de hele ochtend
  • Gezonder en gelukkiger

Spoelt gifstoffen

Na het voeden van je cellen, het drinken van water na het ontwaken zal ongewenste afvoeren van giftige afvalstoffen uit je lichaam. Terwijl u slaapt je lichaam herstelt zichzelf, vult energie and balances hormonen. Het resultaat is toxines en andere afvalstoffen wordt vrijgegeven en wachten om te worden uitgespoeld. Na het wissen van je lichaam van deze toxines, zul je een goed gevoel en in staat zijn om meer voedingsstoffen uit een evenwichtig ontbijt. Dit leidt ook tot de huid en een betere algehele welzijn te wissen.

Branden van uw stofwisseling

Drinkwater is een cruciale tactiek als het gaat om gewicht te verliezen. Maar het drinken van water na het wakker worden is de meest optimale manier om het te doen. Denk aan het drinken van water na het wakker worden als een wekker voor je stofwisseling. Vanmorgen water kick start uw stofwisseling en is bewezen dat je calorieverbranding potentieel te verhogen gedurende de dag.

Niet alleen dat, maar het water eigenlijk vult u en stoepranden uw eetlust, zodat u slimmere keuzes te maken voor uw ontbijt. Deze slimme keuzes hebben de neiging om over te rollen naar slimmere keuzes gedurende de dag. Als je iets over gezond eten kent, dan weet je dat dit momentum is zo krachtig. Er is geen betere manier om dat momentum te beginnen dan met een groot glas heerlijke water.

Brandstoffen je hersenen

Hier is een leuk feitje; je hersenen is 75% water. Als je hebt gedronken genoeg van, dan weet u dat zonder water je hersenen is niet van plan om te functioneren op een optimaal niveau. Een ochtend glas water zal u scherp en helder gedurende de dag het gevoel, waardoor u een voorsprong op alle uitgedroogd zombies die je tegenkomt.

Houdt u regelmatig en verlicht constipatie

De belangrijkste oorzaak van constipatie is uitdroging. Het drinken van water als je wakker wordt zal niet alleen genezen van uitdroging, maar het zal helpen verlichten van constipatie, helpen om u regelmatig te houden en het bevorderen van een ochtend stoelgang. Dit is een geweldige manier om de dag te beginnen.

Voorkomt en geneest de ziekte

Zoals hierboven vermeld, in Japan is de verwachting dat het drinken van water op deze manier zelfs de zwaarste ziekten kan genezen na verloop van tijd. Ik ben geen wetenschapper of een arts, maar wat ik wel weet is dat dit te doen zal zeker helpen genezen ziekte en kan zeker helpen voorkomen dat ze, zelfs als de effecten zijn subtiel.

Iets dat is zo gezond en goed voor je, zo niet het verrichten van wonderen, zal een positieve invloed hebben op uw gezondheid. Een van mijn grootste overtuigingen is aan wat je kunt controleren, en je geen zorgen over de rest. Iets als het drinken van een glas water als je wakker wordt is zeker onder uw controle, dus waarom niet doen.

Het is volledig verfrissend

Last, but not least, de zevende reden waarom je moet deelnemen aan de praktijk van het drinkwater na het wakker worden is het gevolg van hoe goed en verfrist het zal je voelt. Er is werkelijk niets meer verfrissend dan wakker worden, droge mond, en genieten van het leven zuiverste stof. Het vitaliseert me, en ik voel me fris en schoon daarna.

Dus hoeveel water moet ik drinken?

Als dit klinkt als iets wat je in die grote. Maar hoeveel water moet je drinken om de vruchten te plukken? Het bedrag varieert rond het web. In de Japanse healing protocol wordt opgemerkt dat je moet drinken 4 160 ml glazen water bij het ontwaken. Dit vertaalt zich naar 20 oz. van water. Om u een goed idee te geven, dat is 1/3 van een 2 liter cola of 2,5 kopjes water. Dit is een vrij behoorlijke hoeveelheid water, dus klein beginnen als je wilt.

Warm of koud? Sorry om dit te zeggen, maar warm. Bij voorkeur lichaamstemperatuur! Ik weet dat dit niet altijd mogelijk is om twee 98 graden glazen water te drinken als je wakker wordt dus kiezen voor kamertemperatuur. Koudwater dient tot KT op te warmen door het lichaam energie te besteden. Warm water laat je lichaam om de homeostase te behouden, optimaal verwijderen van giftige stoffen en het aanvullen van de cellen. Een goede manier om te denken van het giet koud water op een hete auto motor, maar misschien een beetje minder extreem.

U moet wachten ten minste 15 minuten na het drinken van het water om te eten. De optimale lengte in de Japanse cultuur is om 45 minuten te wachten tot het eten. De exacte protocol van de Japanse water genezing is als volgt:

  • Als u wakker wordt in de ochtend voor tanden poetsen, drinken 4 x 160 ml glazen water
  • Borstel en de mond schoon te maken maar niet eten of drinken gedurende 45 minuten
  • Na 45 minuten kunt u eten en drinken als normaal
  • Na 15 minuten van het ontbijt, lunch en diner niet eten of drinken gedurende 2 uur.
  • Degenen die oud of ziek zijn en niet in staat zijn tot en met 4 glazen water te drinken bij het begin mag worden begonnen met het nemen van weinig water en geleidelijk verhogen tot 4 glazen per dag.