De øverste 5 æteriske olier til sunde tænder og tandkød

Jeg tager oral sundhed meget alvorligt. Jeg tror, ​​det hele stammer fra min barndom, ser min bedstefar fjerne hans tandproteser. Du er nødt til at indrømme, det er en temmelig chokerende og potentielt ardannelse handling at vidne, hvis du ikke helt forstår, hvad der foregår! Jeg mener, her var en mand, jeg kendte og elskede, min helt egen bedstefar, og han kunne faktisk fjerne hans tænder om natten. Det titillated og fattige mig på samme tid. Overvejende rædselsslagen.

Så da jeg begyndte at vedtage en mere naturlig livsstil, min tandpasta og mundskyl var den sidste, der skal konverteres. Jeg troede, jeg virkelig havde brug for disse kemikalier til at holde mine tænder ekstra sprudlende og mine gummer sundt! Men nej. Ligesom jeg lært, at alle naturlige deodorant kan holde dig perfekt lugtfri, fandt jeg, at alle naturlige mundhygiejne praksis kan holde dine tænder og tandkød i tip-top form uden at udsætte din krop til en hel masse ubehageligheder.

Æteriske olier er en integreret del af min naturlige mundhygiejne rutine. Som vi ved, at fordelene ved æteriske olier er langt mere end aromatisk. De har fantastiske terapeutisk, helende egenskaber. Jeg bruger følgende 5 æteriske olier i min all-naturlige kridtning og remineralizing tandpasta og naturlige plantestoffer mund mundskyl.

De øverste 5 æteriske olier til sunde tænder og tandkød

Kanel æterisk olie

Kanel Essential Oil har længe været anvendt for sine medicinske egenskaber, specielt dens svampedræbende, antibakterielle egenskaber. Nyere forskning udført i New Zealand viste, at kanel Essential Oil har den største antimikrobielle styrke over for Streptococcus mutans , bakterier er ansvarlige for huller i tænderne, og Lactobacillus plantarum , en af de bakterier, der er ansvarlige i tandkødssygdomme. Det er temmelig darn imponerende.

Peppermint æterisk olie

Forskere har fundet, at Peppermint Essential Oil er yderst effektiv til at dræbe anaerobe bakterier, de er en type bakterier, der trives i et lavt ilt miljø såsom munden, og kan forårsage tandkødssygdomme.

Spearmint æteriske olie

Spearmint Essential Oil egenskaber er meget lig den af ​​pebermynte æterisk olie. det er en stærk antiseptisk, fjerne bakterier og hjælpe eventuelle sår heler hurtigere. Det er også beroligende for blødt væv såsom tyggegummi væv.

Myrra æterisk olie

Myrra Essential Oil fungerer som både en antiseptisk og en sut. Af denne grund har det traditionelt været at støtte tyggegummi sundhed og til at helbrede sår i munden. Myrra Essential Oil kan også hjælpe tyggegummi væv sundhed ved at støtte strømmen af ​​blod til vævet.

Fed æteriske olie

Fed Essential Oil har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i hundreder af år til at lindre smerter tand. Klinisk forskning har vist, at fed hæmmer mange sygdomsfremkaldende bakterier. I fortiden, har tandlæger brugt fed til at desinficere forstyrrede rodbehandlinger, da fed har moderat stærke bakteriedræbende egenskaber. En nylig undersøgelse viste, at fed Essential Oil har en særlig evne til at inhibere væksten af ​​mutante og vilde bakteriestammer, som er lige fascinerende.