De helsemessige fordeler av trapper

Trene er en viktig del av våre liv, og alle bør forsøke å få minst 25 minutter med trening på daglig basis for å bli sunnere lenger. Mennesket ble ikke gjort for en stillesittende livsstil. Mens det er mange treningssentre som har best profesjonelt utstyr og plass til å komme i en god treningsøkt, kan du spare tid og penger, og bare trene hjemme. Du kan bruke noe så enkelt som en trapp for å få en god treningsøkt. Ikke bare er det veldig enkelt, men det har også mange fordeler.

Hva er de helsemessige fordelene av å gå i trapper?

Her er noen fordeler med å gå i trapper som en øvelse:

1. Vekttap

Det er definitivt flere fordeler med å gå i trapper for vekttap. Bare gå opp og ned trappene i minst fem minutter hver dag for å komme i en god treningsøkt, og for å hjelpe kroppen din å kaste den ekstra vekten og gir deg energi.

2. toner kroppen

Din kropp og utholdenhet vil forbedre som du får for vane å gå i trapper. Musklene dine vil begynne å få tonet, og din kroppsfasong vil bli mer fast og forbedret. Når det gjelder å gå i trapper, bør 20 minutter være målet ditt hver dag.

3. God for blodtrykk

Trapper sikrer bedre hjerte helse og blodtrykket som det bidrar til å rense arteriene. Dette vil etter hvert øke hjertefrekvensen og øke din generelle helse med bedre blodstrøm.

4. Senker risiko for dødelighet

Trapper gir så god trening for kroppen som din generelle helse tendens til å forbedre. Bare starte sakte vil sikre at du snart danne en vane å gå i trapper, får daglig mosjon og redusere dødelighet.

5. Mental Helse

Selv sinnet blir frisket som kroppen din pumper blod, og du får et adrenalinkick fra den enkle handling å gå i trapper. Risikoen for å utvikle psykiske problemer går ned dramatisk. Stress og angst vil ikke være i stand til å virke så overveldende når kroppen din er i bedre form.

6. Bygger Utholdenhet

I begynnelsen kan du oppleve leggkramper og noen smerte, men jo mer du holder deg til den, jo bedre din utholdenhet vil bli i det lange løp. Du vil snart finne deg energi og i stand til så mye mer enn du trodde var mulig når det kommer til fysiske aktiviteter.

7. Diabetes

Trapper forbedrer blodtrykket og blodsukkeret og bidrar til å holde symptomene på diabetes i sjakk. Enhver svakhet at problemet fører med seg vil bli kansellert ut hvis du holder opp en vane å gå i trapper.

8. Kamper Hodepine

Studier har vist at trapper vil ha gode resultater når det gjelder å kjempe mot fryktede hodepine. Dette er fordi det forbedrer den generelle flyten av blod, noe som gjør det vanskelig for knuter for å danne i konkurranse nerver som forårsaker hodepine.

9. Ingen ekstra utgifter

Ved å velge å gå i trapper, du får fordelene av en kroppen trene som du kan få på treningsstudio – bare, er du ikke betale noe. Trapper er praktisk og kan gjøres i ditt hus eller leilighet kompleks uten å brenne noen hull i lommene.

10. Ingen ferdighet som kreves

Noen mennesker synes det er vanskelig å trene fordi de ikke er sikker på om de er i stand til trekkene som kreves. For å gå i trapper, trenger du ikke har noen slike tanker eller frykt. Det er enkelt og alle kan ha nytte av å gå i trapper daglig så lenge de ikke lider av problemer med sine ben.

 

ofte stilte spørsmål

For de som ønsker å vite mer, her er noen vanlige spørsmål om klatring trapper som en øvelse.

1. Hvor mange fly av trapper er en god treningsøkt?

Selv trapper er en utmerket trening, bør du satse på så mange du kan. Ikke bare klatre en trapp, og forventer at det skal være en forskjell. Begynn med fire trapper og prøve å satse på åtte fly hver dag. Dette vil sikre at du vil ha en skikkelig treningsøkt hvor musklene vil virkelig føle arbeidet. Prøv trapper 2 om gangen for en enda mer intens treningsøkt.

2. Er Walking opp og ned dårlig for knærne?

Noen ganger kan trappetrinn klatring være svaret på dine kneproblemer, men andre ganger kan det gjøre det verre. Legen din vil vite hvor mye du kan håndtere, så sørg for å nevne det til dem. Hvis du ikke har noen store medisinske problemer med knærne, bør det ikke være noen problemer med å gå i trapper for trening.

Hvis du er en person som tidligere har hatt eller for tiden har et lite problem med kneet, kan det være lurt å rådføre seg med legen din før du bestemmer deg for at du ønsker å inkludere denne type aktivitet i din daglige treningsprogram. Selv om problemet synes lite, for mye vekt på knærne eller for mye aktivitet kan forverre tilstanden, noe som gjør det verre. Hvis legen din sier at det er greit, kan du begynne å trene ved å gå i trapper.

3. Er trapper bedre enn å kjøre?

Begge kjører og trapper er gode former for trening. De er enkle, og de gir deg mange fordeler. Likevel synes trapp klatring å ha noen flere fordeler sammenlignet med løping som det utfører visse oppgaver bedre. Trapper kan hjelpe deg å miste mer kalorier enn å kjøre, og det vil også bidra til å styrke underkroppen.

Trapper ganske mye krefter kroppen til å kjempe mot tyngdekraften og bevege seg oppover, bære vekten av kroppen din med det. På denne måten, du brenner mer kalorier enn du mens du kjører. En annen grunn til at er så mye mer gunstig enn å kjøre trapper er på grunn av tilgjengeligheten av området.

Det er ikke så lett å finne en strekning av landet der du kan kjøre i fred uten fare for å bli truffet av et kjøretøy eller noen andre problemer. Trapper er ganske mye tilgjengelig for alle og enhver som de er det i boligblokker, arbeidsplasser og en bygning som har heis. Går så langt som til å velge å gå i trapper istedenfor å ta heisen er en flott start på din trapp klatring trening, og trapper baklengs kan legge til en endring i rutine og gjøre det mer utfordrende.

4. Hvem bør unngå trapper som en form for trening?

De som lider av hofte eller kne problemer og de som har akutte hjertesykdommer bør avstå fra å gå i trapper som en form for mosjon. Hvis du har vaklende ben, må du også unngå denne typen trening som det er en økt risiko for å falle og skade deg selv. Alle som lider av noen av disse problemene bør alltid konsultere sin lege for flere råd om denne formen for trening. Det er bedre å unngå å gjøre problemene verre.

5. Er det gunstig å gå i trapper under svangerskapet?

Trapper under graviditet definitivt kommer med risiko. Den største er at du kan snuble og falle, noe som ville være katastrofalt. Trapper for dag-til-dag grunner er rimelig, men når du prøver å bruke trappene som en form for trening, blir det svært risikabelt når du er gravid.

Når du begynner å vokse seg større, vil tyngdepunktet endres, noe som gjør det vanskelig for deg å holde går opp og ned så lett som du kanskje har en gang vært i stand til. Det er best å unngå denne typen trening for å unngå risiko knyttet til fallende, noe som kan resultere i en spontanabort eller et problem som kan dukke opp senere i svangerskapet eller etter fødselen.

Mens det kan virke fint å gå på treningsstudio og trene, er det noen ganger mer praktisk og fordelaktig å jobbe med det du har. Alle har trapper i noen form og kan lett innlemme trappetrinn klatring øvelse i deres daglige liv. Bare de som har faktiske medisinske grunner til ikke å skulle unngå det. Trapper er enda mer gunstig enn å kjøre, så hvis du ikke er en særlig stor fan av å kjøre, kan du slå til denne praktisk måte for mosjon for å holde deg i form, gå ned i vekt og tone kroppen din.