De gezondheidsvoordelen van traplopen

Het uitoefenen is een essentieel onderdeel van ons leven, en iedereen moet proberen om ten minste 25 minuten van de oefening te krijgen op een dagelijkse basis om gezonder langer te blijven. Menselijke wezens werden niet gemaakt voor een sedentaire levensstijl. Hoewel er veel sportscholen die de beste professionele apparatuur en ruimte in een goede work out te krijgen, kunt u wat tijd en geld besparen en gewoon uit te werken thuis. U kunt iets eenvoudigs als een trap naar een geweldige workout te krijgen. Dat is niet alleen heel eenvoudig, maar het heeft ook vele voordelen.

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van Treden beklimmen?

Hier zijn enkele voordelen van traplopen als een oefening:

1. Weight Loss

Er zijn zeker een aantal voordelen van traplopen om gewicht te verliezen. Gewoon gaan omhoog en omlaag de trap gedurende ten minste vijf minuten per dag in een goede workout te krijgen en om te helpen uw lichaam te werpen het extra gewicht en geeft je energie.

2. Tones de Body

Je lichaam en uithoudingsvermogen zal verbeteren als je in de gewoonte van het traplopen. Uw spieren zullen beginnen te krijgen afgezwakt, en uw lichaam zal meer stevig en verbeterd worden. Als het gaat om traplopen, moet 20 minuten uw doel elke dag.

3. goed voor de bloeddruk

Traplopen zorgt voor een betere gezondheid van het hart en de bloeddruk als het helpt om de slagaders ontstoppen. Dit zal uiteindelijk het verbeteren van de hartslag en het vergroten van uw algehele gezondheid met een betere doorbloeding.

4. Verlaagt risico op sterfte

Traplopen biedt zulke goede oefening voor het lichaam dat uw algehele gezondheid heeft de neiging om te verbeteren. Net wegrijden langzaam zal ervoor zorgen dat je al snel de gewoonte van traplopen, het krijgen van uw dagelijkse lichaamsbeweging en het verlagen van uw sterfte vormen.

5. Mental Health

Zelfs de geest wordt ververst als uw lichaam pompt bloed en je krijgt een adrenaline rush van de eenvoudige handeling van het traplopen. Het risico op het ontwikkelen van psychische problemen gaat drastisch omlaag. Stress en angst zal niet in staat zijn zo overweldigend zodra je lichaam is in een betere vorm te lijken.

6. bouwt uithoudingsvermogen

In het begin kan je kramp in de benen en wat pijn ervaren, maar hoe meer je vasthouden aan het, hoe beter uw uithoudingsvermogen zal op de lange termijn te worden. U zult snel merken dat je energiek en in staat is zo veel meer dan u voor mogelijk had gehouden als het gaat om fysieke activiteiten.

7. Diabetes

Traplopen verbetert de bloeddruk en bloedsuiker en helpt om de symptomen van diabetes op afstand te houden. Elke zwakte dat het probleem met zich meebrengt wordt geannuleerd als je houdt van de gewoonte van traplopen.

8. gevechten Hoofdpijn

Studies hebben aangetoond dat traplopen goede resultaten hebben, zal als het gaat om de strijd tegen gevreesde hoofdpijn. Dit is omdat het de totale doorstroming van het bloed, waardoor het moeilijk maakt om knopen te vormen in de offerte zenuwen die hoofdpijn veroorzaken verbetert.

9. Geen Extra kosten

Door te kiezen om trappen te beklimmen, krijg je de voordelen van een lichaam uit te werken die je kunt krijgen op de sportschool – alleen, bent u niet iets te betalen. Traplopen is handig en kan worden gedaan in uw huis of appartement complex zonder te verbranden eventuele gaten in je zakken.

10. Geen vaardigheid vereist

Sommige mensen vinden het moeilijk om uit te werken, omdat ze niet zeker of ze in staat zijn de benodigde bewegingen zijn. Voor traplopen, hoef je niet zulke gedachten of angsten. Het is gemakkelijk en iedereen kan profiteren van traplopen dagelijkse zolang ze niet lijden aan problemen met hun benen.

 

Veel Gestelde Vragen

Voor degenen die meer willen weten, hier zijn enkele veelgestelde vragen over traplopen als een oefening.

1. Hoeveel trappen is een goede training?

Hoewel traplopen is een uitstekende training, je moet streven naar zo veel als je kunt. Niet alleen klimmen een trap en verwachten dat er een verschil te zijn. Begin met vier trappen en proberen te streven naar acht vluchten per dag. Dit zal ervoor zorgen dat u een goed werk zal moeten komen waar je spieren echt het werk zal voelen. Probeer traplopen 2 op een tijdstip voor een nog intensere werk uit.

2. Is het op en neer lopen Slecht voor de knieën?

Soms kan traplopen het antwoord op je knie problemen, maar op andere momenten, het kan het nog erger te maken. Uw arts zal weten hoeveel je kunt omgaan, dus vergeet niet te vermelden voor hen. Als u geen grote medische problemen met je knieën, moet er geen problemen met traplopen voor de oefening.

Als u iemand bent die eerder heeft gehad of heeft momenteel een klein probleem met je knie, kunt u overleggen met uw arts voordat u besluit dat u wilt dit soort activiteiten op te nemen in uw dagelijkse lichaamsbeweging routine. Zelfs als het probleem lijkt klein, te veel gewicht op de knieën of teveel activiteit kan de aandoening verergeren, waardoor het nog erger. Als uw arts zegt dat het in orde is, kunt u beginnen met trainen door traplopen.

3. Is die Treden beklimmen Better Than Running?

Zowel hardlopen en traplopen zijn geweldig vormen van lichaamsbeweging. Ze zijn eenvoudig, en ze bieden u vele voordelen. Toch traplopen lijkt nog een paar voordelen ten opzichte van open zijn als het bepaalde taken beter presteert. Traplopen kan helpen je verliest meer calorieën dan lopen, en het zal ook helpen om uw onderlichaam te versterken.

Traplopen vrij veel krachten je lichaam om te vechten tegen de zwaartekracht en naar boven te bewegen, die het gewicht van je lichaam mee. Op deze manier verbrand je meer calorieën dan zou je tijdens het hardlopen. Een andere reden waarom traplopen is zo veel voordeliger dan het draaien is vanwege de bereikbaarheid van het gebied.

Het is niet zo makkelijk om een ​​stuk land, waar u kunt uitvoeren in alle rust, zonder het gevaar te worden aangereden door een voertuig of een andere problemen te vinden. Trappen zijn vrijwel beschikbaar voor iedereen en iedereen als ze zijn er in flatgebouwen, werkplekken en elk gebouw dat een lift heeft. Zo ver gaan om te kiezen om trappen te lopen in plaats van de lift is een goede start van uw traplopen oefening, en traplopen kan achteruit een verandering toe te voegen aan de routine en maken het meer uitdagend.

4. Wie moet vermijden Treden beklimmen als een vorm van oefening?

Degenen die lijden aan heup of knie problemen en degenen die acute aandoeningen van het hart moeten afzien van het traplopen als een vorm van lichaamsbeweging. Als u wankel ledematen, moet u ook voorkomen dat dit soort oefening als er een verhoogd risico op vallen en zich verwondt. Iedereen die lijdt aan een van deze problemen moeten altijd hun arts raadplegen voor meer advies over deze vorm van lichaamsbeweging. Het is beter om te voorkomen dat de problemen erger.

5. Is het nuttig zijn om de trap op tijdens de zwangerschap?

Traplopen tijdens de zwangerschap zeker wordt geleverd met risico’s. Het grootste is dat je kan struikelen en vallen, die zou worden katastrofisch. Traplopen voor dag-tot-dag redenen is redelijk, maar wanneer u probeert om de trap te gebruiken als een vorm van oefening, wordt het heel riskant als je zwanger bent.

Als je begint te groeien groter, zal je zwaartepunt te veranderen, waardoor het moeilijk voor u om net zo gemakkelijk als je eenmaal in staat zijn geweest door te gaan op en neer. Het beste is om dit soort oefeningen om de risico’s die verband houden met het vallen te voorkomen, wat kan leiden tot een miskraam of een probleem dat later kan worden weergegeven in de zwangerschap of na de geboorte te voorkomen.

Hoewel het leuk om naar de sportschool en uit te werken mag lijken, het is soms praktisch en voordelig om te werken met wat je hebt. Iedereen heeft een trap in een bepaalde vorm en kan gemakkelijk nemen het traplopen oefening in hun dagelijks leven. Alleen degenen die beschikken over actuele medische redenen om niet te moeten vermijden. Traplopen is nog gunstiger dan het draaien, dus als je niet een bijzonder grote fan van lopen, kunt u zich wenden tot deze handige manier van lichaamsbeweging te helpen houden je fit, gewicht te verliezen en de toon van uw lichaam.