De ce Colesterolul nu este întotdeauna rău – Ce ar trebui sa stii despre colesterol

Potrivit Centrului National de Statistica Sanitara de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, unele dintre problemele de sanatate cele mai prevalente cu care se confruntă lumea de astăzi sunt boli de inima, cancer, accident vascular cerebral, SIDA, diabet, pneumonie / gripa, boli pulmonare cronice (astm, bronșită), și mortalitatea infantilă. boli neurologice, cum ar fi spectrul autismului, ADD si ADHD, sindromul bipolară și schizofrenia sunt doar cele mai recente într-un termen lung de boli care pot pune viața în pericol, care se confruntă cu oameni (și animalele lor de companie), deoarece modernizarea tehnicilor de prelucrare a agriculturii și alimentației ne avansat în secolul al 20-lea.

Cele mai multe boli moderne sunt cauzate de inflamatia cronica, nu genul care apare atunci când sunt răniți, iar vederea prejudiciului incepe sa se umfle, dar genul care este ravagii la nivel celular, în corpurile de cei mai mulți oameni în fiecare zi. răspuns imun scăzut din cauza lipsei de sprijin nutrițional nu permite organismului de a proteja și de a se vindeca.

Ce este colesterolul?

Colesterolul este o substanta grasa produsa de ficat, care efectuează sau ajută la mii de funcții ale organismului, cum ar fi membranele celulare de construcție, teci nervoase, și o mare parte din creier. Este vital pentru producerea de hormoni si metabolizeaza toate vitaminele solubile în grăsimi, cum ar fi vitamina A, D, E și K, printre altele. Fără ea, ar muri.

 • LDL, lipoproteine ​​cu densitate joasă, este cunoscut sub numele de colesterol rău. LDLs ridica colesterolul din ficat si da-l la celule.
 • HDL, lipoproteine ​​cu densitate mare, este cunoscut sub numele de colesterol bun. HDLs elimina excesul de colesterol din sânge și ia-l la ficat.
 • Corpul tau face propriul colesterol, dar are capacitatea de a regla în jos, în cazul în care detectează prea mult colesterol în sânge. Când reduce consumul sau de a lua medicamente pentru a reduce colesterolul, corpul tau reglează producția. Ea încearcă să facă mai mult pentru a compensa ceea ce lipsește.
 • colesterol (colesterolul din alimente) pot fi obținute numai din produse de origine animală.

In ciuda consens medicale și farmaceutice anterioare, cu toate acestea, noi studii arată că colesterolului din dietă pot de fapt opri inflamatie, pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge, susține sistemul imunitar, și pentru a preveni boala cauzatoare de mutatii in celule.

 • Țările cu colesterol medie mai mare au boli de inima mai putin
 • Medicamente populare statina face colesterol nu mai mici, scad inflamația ( de obicei cauzate de piroane de zahar din sange)
 • 2004 Orientările Național de Educație pentru Colesterol au fost extinse pentru a recomanda ca persoanele care nu au boli de inima ar trebui sa ia statine pentru a preveni bolile de inima (8 din cele 9 experți au avut legături cu panou din industria farmaceutică).
 • Persoanele cu cel mai mic colesterol inaintarea in varsta sunt cel mai mare risc pentru deficiente cognitive, dementa si de degenerare a creierului, boli de inima, si de moarte.

Scopul pentru HDL ridicat și trigliceride scăzute

Trygliceride este numele pe care il da acizii grași odată ce acestea circula in bloodstreams. Nivelurile ridicate sunt un lucru rău și sunt cauzate în principal de aportul cronic ridicat de carbohidrați din cereale și leguminoase.

 • Pentru a ajunge la un nivel mai ridicat de HDL, asigurați-vă că pentru a reduce sursele de omega-6 grăsimi, în principal, din uleiuri de semințe de legume prelucrate industrial, dar, de asemenea, dintr-un exces de nuci.
 • Având un ulei de pește de bună calitate, de zi cu zi este o modalitate buna de a crește acizi grași omega-3.
 • grăsimi saturate va crește, de asemenea, HDL bun. Gândiți ulei de cocos, untură, unt, și seu de vită.
 • Se taie zaharuri, cereale și glucide rafinate și mănâncă grăsimea, carnea și gălbenușurile de ou.

Colesterol și inima

Cu boli de inima fiind la partea de sus a listei de boli moderne, teoria inima-dieta este un loc bun pentru a începe uita la legatura dintre colesterol si boli de inima. Ipoteza modernă despre boli de inima presupune ca o dieta bogata in grasimi saturate si colesterol contribuie foarte mult la boli de inima. Statisticile variază în funcție de sursă și sunt afectate de vârstă, rasă și sex, dar sugestiile existente cu privire la inima si dieta asuma colesterol ca legătura de cauzalitate pentru arterelor înfundate care duc la boli de inima.

Bolii coronariene (CHD) este un termen care cuprinde o varietate de condiții, inclusiv acumularea de placa in peretii arterelor care alimentează inima, inflamația și o cădere a funcționării mușchiului inimii și tensiunea arterială ridicată. În prima parte a secolului 20, cele mai multe boli de inima a fost cauzată de infecție și compromiterea sistemului imunitar. Boala cardiaca a fost rare și au contribuit la doar 8% din totalul deceselor. Odată cu descoperirea antibioticelor, această cauză a bolilor de inima au fost practic eliminate.

 • Astăzi, boli de inima reprezintă mai mult de 45% din totalul deceselor
 • 75% dintre persoanele care au atacuri de cord au niveluri normale de colesterol

Colesterolul si Brain

Colesterolul a primit o reputație proastă în ultimii 50-60 de ani. Ar putea fi faptul că studiile efectuate asupra colesterolului sunt înșelătoare, chiar și pentru oamenii de știință care le-au efectuat? Cele mai recente studii și unii dintre cei mai importanti experti in plasticitatea creierului si de sanatate, ne arată că colesterolul nu este rau; este de fapt ceva are nevoie de creierul uman.

25% din colesterol în corpul nostru se găsește în creier. Acesta funcționează pentru a facilita funcția de membrană și este materia primă pentru a face progesteron, estrogen, cortizol, testosteron si vitamina D. Când ne gândim la antioxidanti, ne gândim de fructe de padure colorate și legume cu frunze verzi, dar, de asemenea, colesterolul actioneaza ca un antioxidant.

 • Un studiu (1) a arătat că funcția de memorie a fost cel mai bine la subiectii de testare cu cele mai înalte niveluri generale de colesterol și LDL colesterol în particular.
 • Unele studii au descoperit o corelatie intre dementa si un nivel scazut de colesterol.

Inflamatia este rădăcina problemei

nivelurile serice crescute ale colesterolului sunt un simptom al problemei de bază în corpul dumneavoastră, nu cauza problemei, care este inflamația. Colesterolul este trimis la artera pentru a vindeca inflamația. Dacă este de succes, totul revine la normal. În cazul în care inflamația nu dispare, mai mult colesterol este trimis și începe să se acumuleze în jurul arterei ca un ajutor de bandă. Acesta este modul în care placa începe să se formeze.

Adevarata cauza a inflamatiei este un nivel ridicat de insulină, o reacție la carbohidrat / consumul excesiv de zahăr rafinat, care creează spikes de zahăr din sânge. Trans-grăsimi și uleiuri de semințe vegetale prelucrate industrial provoca, de asemenea, inflamații. Noi doar vedea într-adevăr orice efecte negative ale LDL atunci când acesta devine oxidat de radicalii liberi. O dieta bogata in antioxidanti (legume și fructe) si saraca in carbohidrati va reduce factorii de oxidare în organism.

Natural Health: înțelegere alimentară

Unii oameni de știință sunt trending spre o credință că stilul de viață, inclusiv alimente, influențe, și controlează un enorm 95% din starea noastră generală. Potrivit Weston A. Price Foundation, următoarele sunt liniile directoare dietetice corecte politic aflate în prezent în vogă:

 • Evita grasimile saturate
 • Limita de colesterol în produsele alimentare
 • Utilizați mai multe uleiuri polinesaturate
 • Se taie din nou pe ouă sau să mănânce numai albușuri de ou
 • Mănâncă carne macră și limita de carne rosie
 • Bea lapte cu conținut scăzut de grăsime și o mulțime de ea pentru a obține calciul necesar
 • Limitați consumul de grasimi la 30% din calorii
 • Mananca 6-11 portii de cereale pe zi
 • Restricționarea sare
 • Mananca cel putin 5 portii de fructe si legume pe zi
 • Alege mai multe proteine ​​din soia alimente bogate peste proteine ​​animale

Pericolul acestor orientări moderne este faptul că limitele recomandate au fost stabilite pe baza pe produsele alimentare care sunt preambalate, alterate și modificate, conțin substanțe chimice artificiale, și sirop de fructoză de porumb și de înaltă indulcitori artificiali, toate acestea pot provoca inflamații. Acest lucru a condus la presupunerea că acesta este tipul de alimente care cauzeaza probleme, fără să se gândească dat la prelucrarea industrială.

Să aruncăm o privire la aceste aceleași alimente dintr-o perspectivă diferită.

 • Grăsimi saturate : asigura integritatea membranei celulare și de a spori capacitatea organismului de a utiliza acizi grași esențiali. Ele protejează ficatul și sunt alimentul preferat pentru inima si creier. Ele nu provoacă boli de inima. Studiile care indică altfel nu a luat în considerare carbohidrații procesate ingerat de către subiecții de studiu.
 • Colesterol : contribuie la rezistența peretelui intestinal și ajută la sugari și copii să dezvolte un creier sănătos și a sistemului nervos. Alimentele care contin colesterol , de asemenea , să conțină alte elemente nutritive. Numai colesterol oxidat contribuie la boli de inima. Lapte praf și praf de ouă conțin colesterol și oxidat este lapte praf adăugat la 1% și 2% lapte.
 • Polinesaturați : sunt noi la dieta umană , datorită modernizării și mecanizare. Acestea contribuie la dizabilități de învățare, probleme intestinale, boli de inima, cancer si boli autoimune, printre altele.
 • Grassfed carne rosie : este o sursă bogată de elemente nutritive, inclusiv vitamine B12, B6, zinc, fosfor, carnitină și coenzima Q10 , care protejeaza inima si sistemul nervos.
 • Ouă : oferă excelente de proteine și mulți acizi grași importanți care contribuie la starea de sanatate a creierului si a sistemului nervos. Înlocuitori de ou s- au dovedit a provoca moartea rapidă la animalele testate.
 • Lowfat si lapte degresat : nu dispune de vitamine liposolubile necesare pentru a asimila proteine și minerale în laptele propriu – zis. Consumul de alimente conținut scăzut de grăsimi (alimente care au avut grăsime eliminat, nu alimente care sunt in mod natural saraca in grasimi) poate duce la epuizarea de vitamine A și D.
 • 30% din calorii sub formă de grăsimi : este prea mic pentru majoritatea oamenilor și poate duce la scăzut de zahăr din sânge și de oboseală. Dietele tradiționale a conținut 40% la 80% din calorii din grasimi, cea mai mare parte de origine animală. Diferența a fost că animalele nu au fost pompate cu steroizi, hormoni, antibiotice, și încărcat pesticide hrană procesată pentru animale. Toxinele sunt stocate în țesutul gras al animalelor (inclusiv oameni) , astfel încât un animal curat va conține grăsime curată.
 • Cele mai multe produse din cereale : sunt fabricate din făină de grâu , care a fost prelucrat și rafinat, albit și dezbrăcat, lăsându – l lipsit de substanțe nutritive. Grâu modern este un hibrid, care conține proteine noi care sunt acum considerate a declanșa răspunsuri inflamatorii, deficiente de nutrienti si probleme intestinale , inclusiv boala celiacă.
 • Sare sau sodiu : este esențială pentru digestie și asimilare. Celulele au nevoie atât de potasiu în interior și sodiu , la exterior , pentru a menține echilibrul și funcționare. Multe alimente contin in mod natural de sodiu și nu trebuie evitată. Rock sau sare minerală (sare de masă) conține un procent mai mare de sodiu potasiu. Sarea de masă a avut toate mineralele indepartate cu excepția sodiu și potasiu. Sare de mare conține un procent mai mare de potasiu pentru sodiu.
 • Fructe si legume (plante) : primesc o medie de 10 cereri de pesticide în timpul vieții lor de creștere și de depozitare. Se spală bine produc sau să mănânce alimente cultivate ecologic.
 • Produsele moderne de soia (un alt hibrid) : absorbția de minerale bloc, inhibă digestia proteinelor, deprima funcției tiroidiene, și conțin agenți cancerigeni puternici.

Deci, cum putem face sens alimentele disponibile pentru noi? Mananca alimente în starea sa cea mai naturală și să se bucure de fiecare parte a acestuia, inclusiv colesterol și grăsimi de la animale sănătoase. Stai departe de chestii prelucrate, preambalat, preparat. Du-te organic și iarbă hrănite, dacă este posibil și nu vă faceți griji cu privire la numărarea caloriilor. Mananca de a trăi!