De beste tijd om te hydrateren tijdens de dag

Er gaat niets boven water om u te helpen actief en verfrist na een zware training of lopen nadat de kinderen verblijven. Als u zich afvraagt ​​hoe en wanneer te hydrateren, kan een paar handige tips helpen het meeste van je dagelijkse inname van water te maken. Wanneer u hydrateren op het juiste moment, sta je een aantal van de beste voordelen voor de gezondheid in verband met het drinken van water plukken. U kunt genieten op elk moment van de dag, natuurlijk, maar laden op deze essentie van het leven tijdens bepaalde activiteiten geeft echt je lichaam die extra brandstof.

Hoe te hydrateren voor maximaal voordeel

1. Na het wakker worden

Proberen om de energie opbrengen om de kinderen gekleed, gevoed en liep terug naar school? Terwijl alles wat je zou willen is uw dosis cafeïne, is het essentieel om twee glazen water te drinken na het ontwaken. Niet alleen hydrateren je lichaam na een goede nachtrust, maar zorgt ervoor dat er ook uw interne organen om hun reinigende functie beginnen. U voelt zich meer wakker en ook vernieuwd.

2. Voordat een Workout

Hydraterende voor een goede workout houden u uitdroogt en dorst. Sip ongeveer 12 ounces voordat u uw sessie te starten en te houden nippen tijdens de oefening volgens de intensiteit van de activiteit. Als u besluit op het runnen van in koud weer, consumeren een 16-ounce fles per uur. En als de temperatuur stijgt, drinken ongeveer twee vier flessen. Als je niet genoeg water drinkt, zult u begrijpen wat hydratatie is (en hoeveel uw lichaam nodig heeft) op de harde manier.

3. Voordat een maaltijd

Nadat je een heerlijke maaltijd te bereiden voor uw gezin, een adempauze te nemen en drink een glas water 30 minuten voordat je begint te eten. Dit zal de spijsvertering en houden u het gevoel een beetje vol – een geweldig idee als je de neiging om teveel te eten. Probeer je man en kinderen te krijgen om hetzelfde te doen. Hoe eerder krijgen ze in de gewoonte van het drinken van water, hoe beter. Wat meer is, is dit een hydratatie tip dat is super-gemakkelijk te volgen.

4. voor het slapen gaan

Medische deskundigen vaak debatteren over de vraag of het drinken van water voor het slapengaan daadwerkelijk helpt uw ​​gezondheid. Nou, als je dorst of heeft uw quotum van water niet is voldaan voor de dag, u zeker dat u het te voltooien ‘s nachts. Plus, kan je lichaam beginnen ontgiften zelf. Een ongemakkelijke bijwerking kan worden wakker om naar de wc. Als u wilt voorkomen dat, proberen om water te drinken rond een of twee uur voor het naar bed gaan.

5. Bij het nemen van Geneesmiddelen

Dit is een hydratatie advies dat veel overslaan wegens geen dorst genoeg voelt. Hoewel het cool om pillen pop zonder water mag lijken, het is ongezond. Water helpt je nieren spoelen medicijnen, zodat ze naar beneden vlot gaan. Zorg er wel voor je nooit medicijnen in te nemen met andere vloeistoffen dan water. Alleen water veilig met medicijnen omdat het niet iets dat kan een negatieve invloed hebben op hoe medicijnen worden geabsorbeerd bevatten.

Ons lichaam bestaat uit ongeveer 60 procent van het water. Zonder deze levengevende substantie, zou onze organen, weefsels en cellen die niet in staat zijn om goed te functioneren. Uit te vinden wanneer te hydrateren en volgen een vast patroon te verminderen naar de dokter en gevallen van ziekmelding werk.