De beste måtene å redusere ansikts fett naturlig

Ansiktet ditt er det første kontaktpunkt med alle andre. Det er det første folk legger merke til deg, selv før de vet noe om deg. Det er helt forståelig å ønske en skarp, definert ansikt. Men mange sliter med vekt, og dette inkluderer ansikts fett.

Mens det er ingen skade overhodet i å ha noen ansikts fett, hvis det virkelig plager deg, det er en haug med ting du kan gjøre for å redusere den. Det er imidlertid viktig å merke seg at det ikke er noen forskjell mellom ansikts fett og kroppsfett. Den gode nyheten er at de samme metodene som brukes for å bli kvitt kroppsfett kan hjelpe deg å bli kvitt ansikt fett også. Denne artikkelen vil forklare i detalj de ti beste måtene å redusere ansikts fett.

Hvordan å miste Cheek fett naturlig

Noen ganger kan du finne at selv miste overflødig kroppsvekt har gjort noen forskjell til fett i ansiktet ditt. For de som er lei av lubne kinn, her er noen måter som vil vise deg hvordan du kan bli kvitt kinnet fett naturlig.

1. Spis sunt og trene

Dette er virkelig den beste måten å opprettholde din fysiske helse. I tillegg til å hjelpe opprett du din kroppsvekt, spiser sunt og trener har en rekke langsiktige fordeler, blant annet orgel helse, aldring, kardiovaskulær helse, bein styrke og så videre. Konsumere et balansert kosthold, som er inkluderende av frukt, grønnsaker, belgfrukter, belgfrukter, egg, fisk, nøtter og frø, og kroppen din vil forbli i topp stand. Unngå overskudd av sukker og natrium, som begge disse matvarekomponenter som har en tendens til å holde på vann og forårsake oppblåsthet i forskjellige deler av kroppen, spesielt ansiktet. Må huske å trene i minst tre dager i uken.

2. Hold deg hydrert

Som bakvendt som det kan virke, kroppen beholder faktisk vann på grunn av dehydrering. Kroppene våre lagre noen ekstra vann i kroppen; dette inkluderer kinnet og ansikt. For å hindre at dette skjer, er det viktig å holde seg hydrert hele dagen. Husk å drikke to til tre liter vann hver dag, spredt ut over hele dagen.

3. Chew Noen Gum

Tyggegummi er en øvelse som bidrar til å redusere kinnet fett. Dette bidrar også til å tone fett på haken og kjeven området, noe som gir deg som definerte formen du ønsker. Sitt på en stol med ryggen rett. Pop en klump av tyggegummi i munnen og begynner å tygge. Tygge i minst tjue minutter, tre ganger om dagen. Du kan gjøre dette rett etter din morgen, ettermiddag og kveld måltider.

4. Blås Noen ballonger

Dette er en øvelse som hjelper tone kinnet fett ved å trene ansiktsmusklene. Sitt på en stol og lene deg tilbake til du ser på taket. Ta en ballong og blåse litt luft inn i den. Hold blåser i minst ti sekunder. Mens du gjør dette, vil du føle kinnet musklene strekkes. Deretter la luften å flykte fra ballongen, og gjenta dette trinnet fem til ti ganger. Du bør være i stand til å se en forskjell i ansiktet innen et par uker.

5. Få en Steam Facial

Så rart som det høres ut, kan damp faktisk bidra til å forbedre tonen og formen på ansiktet ditt. Dette er fordi damp forårsaker porene åpne, slippe svette og eventuelle fanget giftstoffer. Derfor reduserer væskeansamlinger i ansiktet. Det er viktig å forstå at denne metoden ikke vil fungere dersom du ikke er helt hydrert hele dagen.

Først koke litt vann i en skål. La den avkjøles litt, deretter suge et rent håndkle i varmt vann, klemme den til å fjerne noen ekstra vann. Før du legger det på ansiktet ditt, sørg for at temperaturen er riktig, slik at du ikke skader ansiktet på grunn av varmen. Du kan gjøre dette i ti minutter, to ganger om dagen.

6. Få A Face Massasje

Face massasje er mye brukt til å senke fett på kinnene, og å tone resten av ansiktet. Denne fremgangsmåten bidrar til å lindre overskudd av væskeansamlinger i ansiktet ved å fremme sirkulasjon og drenering av den akkumulerte væske. Påfør en sunn olje på ansiktet som squalen eller arganolje. Start med å gni forsiktig ansiktet med flat palmer i en sirkelbevegelse. Du kan gjenta dette for tjue ganger.

7. Strekk Your Face

Dette er en enkel ansikts øvelse med sine røtter i yoga. Det vil hjelpe tone og styrke musklene i nedre ansiktet. Len deg tilbake og slappe av. Deretter presse tungen ut og prøve å ta på nesen med det. Hold denne posisjonen i fem sekunder. Deretter kan du prøve å ta på haken med tungen i fem sekunder. Du bør gjenta dette for totalt fem til ti ganger.

En annen teknikk innebærer å skyve underleppen oppover ved stikk ut underkjeven. Fortsett i fem sekunder og gjenta det ti ganger. Også, smiler regelmessig er en fin måte å tone ansiktsmusklene. Mer enn det, smiler har vist seg å øke nivåene av endorfiner i kroppen, som gjør at en føler seg glad og rolig.

8. Smile som en fisk

Høres morsomt, ikke sant? Vel, det ser morsomt også, men det er en utmerket ansikts øvelse for å hjelpe deg å bli kvitt det fett på kinnene. Først sitte et sted med skikkelig tilbake støtte. Deretter lage en fisk ansikt ved å suge kinnene i. På dette punktet, kan du prøve å smile og holde posisjonen for rundt ti-femten sekunder. Du kan gjenta dette fem til ti ganger om dagen.

9. Reduser alkoholinntaket

ikke bort i overdreven drikking hvis du ønsker å opprettholde en definert ansiktsform. Å ha små mengder vin eller øl nå og da er greit, men noe mer kan forårsake fett å vises på ansiktet ditt. Dette er fordi alkohol er stappfullt av kaloririke karbohydrater. Det medfører også dehydrering, som fører til vann oppbevaring som nevnt tidligere.

10. Sleep Well

Ingenting av dette kommer til å fungere hvis du ikke får åtte timer søvn hver dag. Vi har en tendens til å bli så opptatt med andre ting som vi ender opp med at det går på søvn i disse dager. Søvnmangel fører til ulike problemer for din mentale så vel som fysisk helse. Det har vært knyttet til en økning i kortisolnivåer, som er et stresshormon som kommer med ulike problemer, som økt appetitt, økt fett opphopning og vektøkning.

ofte stilte spørsmål

Sliter med søken av hvordan du kan redusere ansikt fett naturlig? Her er de vanligste spørsmålene når det gjelder å redusere ansikts fett.

1. Vil ansikts øvelser arbeid?

Ja, de ofte hjelpe tone ansiktsmusklene, redusere kinnet fett og forbedre formen på ansiktet ditt. Men disse vil ikke gjøre en forskjell med mindre du spiser et balansert kosthold, trene regelmessig, holde seg hydrert og få nok søvn hver dag.

2. Kan Running redusere Face fett?

Cardio kan definitivt redusere ansiktet fett. Spot reduksjon av fett er en myte; du kan ikke miste fett i bare ett område av kroppen din. I stedet, som omfatter en sunn øvelse diett med aerob trening kan bidra til å brenne fett.

Å ha et stort ansikt betyr ikke at det er fett. Mange mennesker har store, runde ansikter som har å gjøre mer med benbygning enn fett gevinst. Du kan ha en skarp, definert kjeven venter under alt det fett, men noen ganger er det bare slik det er. Det er ingen grunn til å gå over å prøve å få et ansikt struktur som kjente modeller eller skuespillere, som har tilgang til mer teknologi og metoder for å endre kroppen sin. Bare begynne å spise sunt, få tid til litt mosjon og sove godt.