De beste manieren om Facial Fat uiteraard minder

Je gezicht is het eerste punt van contact met iedereen. Het is het eerste wat mensen opvalt aan u, zelfs voordat ze iets van je weten. Het is volkomen begrijpelijk om een ​​scherpe, gedefinieerde gezicht wenst. Echter, veel mensen worstelen met het gewicht, en dit omvat het gezicht vet.

Hoewel er geen enkele in het hebben van een aantal gezichts vet kwaad, als het je echt dwars zit, zijn er een heleboel dingen die je kunt doen om het te verlagen. Het is echter van cruciaal belang om op te merken dat er geen verschil is tussen het gezicht vet en lichaamsvet. Het goede nieuws is dat dezelfde methoden die worden gebruikt om zich te ontdoen van lichaamsvet kan helpen zich te ontdoen van het gezicht vet ook. Dit artikel zal uitleggen in detail de tien beste manieren om het gezicht vet te verminderen.

Hoe te verliezen natuurlijk Cheek Fat

Soms kun je merken dat zelfs het verliezen van overgewicht is er geen verschil met het vet gemaakt op je gezicht. Voor degenen die moe van bolle wangen, hier zijn een paar manieren die u zullen tonen hoe natuurlijk ontdoen van wang vet.

1. Eet gezond en lichaamsbeweging

Dit is echt de beste manier om uw fysieke gezondheid te behouden. Naast het helpen behoudt u uw lichaamsgewicht, gezond eten en bewegen heeft een groot aantal voordelen op lange termijn, met inbegrip van de gezondheid orgel, veroudering, cardiovasculaire gezondheid, sterkte van de botten en ga zo maar door. Consumeer een evenwichtig dieet, dat is inclusief fruit, groenten, peulvruchten, peulvruchten, eieren, vis, noten en zaden, en je lichaam zal in topconditie blijven. Vermijd overtollige suiker en natrium, omdat deze beiden voedingscomponenten hebben de neiging om water vast te houden en ervoor zorgen dat opgeblazen gevoel in verschillende delen van je lichaam, vooral je gezicht. Vergeet ook niet om te oefenen gedurende ten minste drie dagen per week.

2. Blijf Gehydrateerd

Als contra-intuïtief als het lijkt, je lichaam behoudt eigenlijk water als gevolg van uitdroging. Ons lichaam op te slaan extra water in het lichaam; dit omvat de wang en het gezicht. Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het essentieel om gehydrateerd te blijven gedurende de dag. Vergeet niet om te drinken 2 tot 3 liter water per dag, verspreid over de hele dag.

3. Chew Sommige Gum

Kauwgom is een oefening die helpt bij het verminderen wang vet. Dit helpt ook de toon van de vet op je kin en de kaak gebied, waardoor u dat vorm die u wilt gedefinieerd. Ga op een stoel met een rechte rug. Pop een prop van kauwgom in je mond en begint te kauwen. Chew voor minstens twintig minuten, drie keer per dag. U kunt dit recht doen na je ‘s ochtends,’ s middags en ‘s avonds maaltijden.

4. Blow Sommige Ballonnen

Dit is een oefening die toon wang vet helpt bij het uitwerken van de gezichtsspieren. Ga op een stoel en leun achterover totdat u op zoek bent naar het plafond. Neem een ​​ballon en blaas wat lucht in. Houd blazen gedurende minstens tien seconden. Terwijl je dit doet, zul je het gevoel dat je wang spieren te strekken. Vervolgens wordt de lucht te laten ontsnappen uit de ballon, en herhaal deze stap vijf tot tien keer. Je moet in staat zijn om een ​​verschil in je gezicht te zien binnen een paar weken.

5. Get A Steam Facial

Hoe vreemd het ook klinkt, kan stoom daadwerkelijk helpen bij het verbeteren van de toon en de vorm van je gezicht. Dit komt omdat stoom zorgt ervoor dat je poriën te openen, het vrijgeven van zweet en eventuele opgesloten gifstoffen. Bijgevolg is dit vermindert het vasthouden van water in je gezicht. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze methode niet zal werken als je niet volledig de hele dag gehydrateerd.

Ten eerste, kook wat water in een vat. Laat het een beetje afkoelen en genieten van een schone handdoek in het hete water, knijpen om extra water te verwijderen. Alvorens het op je gezicht, zorg ervoor dat de temperatuur is goed, zodat je niet je gezicht pijn als gevolg van de hitte. U kunt dit doen voor tien minuten, twee keer per dag.

6. Get A Gezicht Massage

Gezicht massages worden op grote schaal gebruikt om vet te verlagen op de wangen en de rest van het gezicht toon. Deze methode helpt verlichten overtollige water retentie in het vlak door het bevorderen van circulatie en aftappen van de geaccumuleerde vloeistof. Breng een gezonde olie op je gezicht, zoals squaleen of arganolie. Begin met het zachtjes te wrijven je gezicht met flat palmen in een cirkelvormige beweging. U kunt dit herhalen voor twintig keer.

7. Stretch Your Face

Dit is een eenvoudige gezichtsbehandeling oefening met zijn wortels in yoga. Het zal helpen toon en versterken van de spieren van je onderrug gezicht. Leun achterover en ontspan. Vervolgens duw je tong uit en probeer je neus te raken met het. Houd deze positie gedurende vijf seconden. Vervolgens probeer je kin te raken met je tong voor nog eens vijf seconden. U dient dit te herhalen voor een totaal van vijf tot tien keer.

Een andere techniek omvat het verleggen van je onderlip omhoog door uitsteekt uw onderkaak. Blijven voor vijf seconden en herhaal dit tien keer. Ook, lacht regelmatig is een geweldige manier om je gezicht spieren. Meer dan dat, het glimlachen is aangetoond dat het niveau van endorfine in het lichaam, waardoor men zich gelukkig voelen en op hun gemak te verhogen.

8. Smile Like a Fish

Klinkt grappig, nietwaar? Nou, het ziet er grappig ook, maar het is een uitstekende gezicht oefening om u te helpen zich te ontdoen van dat vet op je wangen. In de eerste plaats zitten ergens met een goede steun in de rug. Maak vervolgens een vis gezicht door zuigen je wangen in. Op dit punt, proberen om te lachen en houd de positie voor ongeveer tien tot vijftien seconden. U kunt een dag herhaal deze vijf tot tien keer.

9. Verminder uw alcoholgebruik

niet genieten van overmatig drinken als je wilt naar een bepaalde vorm van het gezicht te behouden. Het hebben van kleine hoeveelheden wijn of bier zo nu en dan is prima, maar niet meer kan vet op je gezicht verschijnen veroorzaken. Dit komt omdat alcohol vol calorierijke koolhydraten is chock. Het leidt ook tot uitdroging, wat leidt tot het vasthouden van water zoals eerder vermeld.

10. Sleep Well

Niets van dit alles gaat werken als je geen acht uur slaap per dag. We hebben de neiging zo druk met andere dingen die we uiteindelijk ten koste gaat van de slaap deze dagen te komen. Slaaptekort veroorzaakt verschillende problemen aan je mentale en fysieke gezondheid. Het is gekoppeld aan een stijging van de cortisol levels, dat is een stress-hormoon dat wordt geleverd met diverse problemen, zoals toegenomen eetlust, verhoogde vetophoping en gewichtstoename.

Veel Gestelde Vragen

Worstelen met de zoektocht van hoe je gezicht natuurlijk vet te verminderen? Hier zijn de meest gestelde vragen als het gaat om het verminderen van het gezicht vet.

1. Zal Facial oefeningen werken?

Ja, vaak helpen ze toon je gezichtsspieren, verminderen wang vet en het verbeteren van de vorm van je gezicht. Echter, deze zal geen verschil maken regelmatig, tenzij je een uitgebalanceerd dieet, lichaamsbeweging, gehydrateerd te blijven en het krijgen van voldoende slaap elke dag.

2. Kan Running Verminder Gezicht Fat?

Cardio kan gezicht vet zeker verminderen. Spot reductie van vet is een mythe; kun je niet vet te verliezen in slechts een deel van je lichaam. In plaats daarvan, het opnemen van een gezonde oefening regime met aërobe oefening kan helpen bij het verbranden van vet.

Het hebben van een grote gezicht betekent niet dat het is vet. Veel mensen hebben grote, ronde gezichten die meer moeten doen met botstructuur dan vet te krijgen. U kunt een scherpe, gedefinieerde kaaklijn wachten onder al dat vet, maar soms is het gewoon hoe het is. Er is geen reden om overboord te gaan proberen om een ​​gezicht structuur zoals beroemde modellen of acteurs, die toegang hebben tot meer technologie en middelen beschikken om hun lichaam te veranderen te krijgen. Gewoon beginnen met het eten van gezonde, maak tijd voor wat lichaamsbeweging en slaap goed.