De bedste tidspunkter at fugte i løbet af dagen

Der er intet som vand for at hjælpe dig med at holde aktiv og forfrisket efter en tung træning eller løb efter børnene. Hvis du spekulerer på, hvordan og hvornår man skal fugte, kan et par praktiske tips hjælpe dig med at få mest ud af dit daglige indtag vand. Når du fugte på det rigtige tidspunkt, du står til at høste nogle af de bedste sundhedsmæssige fordele forbundet med at drikke vand. Du kan nippe på ethvert tidspunkt af dagen, selvfølgelig, men laste op på denne essens af livet i løbet af visse aktiviteter virkelig giver din krop det ekstra brændstof.

Hvordan til at fugte for maksimalt udbytte

1. Efter at vågne op

Forsøger at mønstre energien til at få børnene klædt, fodres og faldt i skole? Mens alle kan du er din dosis af koffein, er det vigtigt at drikke to glas vand efter at vågne op. Ikke alene hydrat din krop efter en god nats søvn, men det udløser også dine indre organer til at begynde deres udrensning funktioner. Du vil føle dig mere vågen og opdateres også.

2. Inden en Workout

Hydrating før en god træning vil holde dig fra at tørre ud og tørst. Sip omkring 12 ounce, før du starter din session og holde sipping under træningen som pr intensiteten af ​​aktiviteten. Hvis du beslutter dig for at køre i køligt vejr, forbruge en 16-ounce flaske per time. Og hvis temperaturen stiger, drikker omkring to-fire flasker. Hvis du ikke drikker nok vand, vil du forstå, hvad hydrering er (og hvor meget din krop har brug for det) på den hårde måde.

3. før et måltid

Når du tilberede et lækkert måltid for din familie, tage en pause og drikke et glas vand 30 minutter, før du begynder at spise. Dette vil hjælpe fordøjelsen og holde dig følelsen lidt fuld – en fantastisk idé, hvis du har en tendens til at spise for meget. Prøv at få din mand og børn til at gøre det samme. Jo før de kommer ind i vanen med at drikke vand, jo bedre. Hvad mere er, dette er en hydrering tip, der er super-let at følge.

4. Før Sleeping

Sundhedseksperter debatterer ofte, om drikkevandet ved sengetid faktisk hjælper dit helbred. Tja, hvis du er tørstig eller ikke har opfyldt din kvote af vand for dagen, du sikker kan fuldføre det om natten. Plus, kan din krop begynde afgiftende selv. En ubehagelig bivirkning kan vågne op til at gå på toilettet. Hvis du vil undgå, at forsøge at drikke vand omkring en eller to timer før sengetid.

5. Når tager medicin

Dette er en hydrering råd, som mange springe på grund af ikke at føle tørstig nok. Selv om det kan synes cool at poppe piller uden vand, det er usundt. Vand hjælper nyrerne skylle ud medicin, så de går ned glat. Må sikre, at du aldrig tage medicin med andre væsker end vand. Kun vand er sikkert med medicin, da den ikke indeholder noget, der kan have en negativ indflydelse på, hvordan lægemidler absorberes.

Vores kroppe består af omkring 60 procent vand. Uden denne livgivende stof, ville vores organer, væv og celler ikke være i stand til at fungere ordentligt. Regne ud, når at hydratisere og følge et sæt mønster at skære ned ture til lægen og forekomster af ringer i syge på arbejdspladsen.