De bedste måder at reducere Facial Fat Naturligvis

Dit ansigt er det første punkt i kontakt med alle andre. Det er det første, folk lægger mærke til om dig, selv før de ved noget om dig. Det er helt forståeligt, at ønske en skarp, defineret ansigt. Men mange mennesker kæmper med vægten, og dette inkluderer ansigtet fedt.

Mens der ikke er nogen som helst i at have nogle ansigtet fedt skade, hvis det virkelig generer dig, er der en masse ting, du kan gøre for at reducere den. Men det er afgørende at bemærke, at der ikke er nogen forskel mellem ansigtet fedt og kropsfedt. Den gode nyhed er, at de samme metoder, der anvendes til at slippe af kropsfedt kan hjælpe dig med at slippe af med ansigt fedt så godt. Denne artikel vil forklare i detaljer de ti bedste måder at reducere ansigtet fedt.

Sådan Lose Cheek Fat Naturligvis

Nogle gange vil du måske opdage, at selv tabe overskydende kropsvægt har gjort nogen forskel for fedt på dit ansigt. For dem træt af buttede kinder, her er et par måder, der vil vise dig, hvordan at slippe af kinden fedt naturligt.

1. Spis sundt og motion

Dette er virkelig den bedste måde at vedligeholde dit fysiske helbred. Ud over at hjælpe dig med at vedligeholde din kropsvægt, spise sundt og udøve har et væld af langsigtede fordele, herunder orgel sundhed, aldring, hjerte-kar-sundhed, knoglestyrke og så videre. Forbruge en afbalanceret kost, der er inklusive frugt, grøntsager, bælgfrugter, bælgfrugter, æg, fisk, nødder og frø, og din krop vil forblive i topform. Undgå overskydende sukker og natrium, som begge disse fødevarer komponenter tendens til at tilbageholde vand og forårsage oppustethed i forskellige dele af kroppen, især ansigtet. Husk at udøve i mindst tre dage om ugen.

2. blive hydreret

Som kontra-intuitivt som det ser ud, faktisk din krop bevarer vand på grund af dehydrering. Vores kroppe gemme eventuelle ekstra vand i kroppen; dette omfatter kinden og ansigt. For at stoppe dette sker, er det vigtigt at holde hydreret hele dagen. Husk at drikke 2 til 3 liter vand hver dag, spredt ud over hele dagen.

3. Chew Nogle Gum

Tyggegummi er en øvelse, der hjælper med at reducere kind fedt. Dette hjælper også tone fedt på hagen og kæben område, hvilket giver dig som defineret form, du ønsker. Sid på en stol med ret ryg. Pop en tot af tyggegummi i munden og begynder at tygge. Chew i mindst tyve minutter, tre gange om dagen. Du kan gøre dette lige efter din morgen, eftermiddag og aften måltider.

4. Blow Nogle Balloner

Dette er en øvelse, der hjælper tone kind fedt ved at arbejde ud ansigtets muskler. Sid på en stol og læne sig tilbage, indtil du kigger på loftet. Tag en ballon og blæse lidt luft ind i det. Hold blæser i mindst ti sekunder. Mens du gør dette, vil du føle dine kindmuskulatur strække. Dernæst tillader luft at undslippe fra ballonen, og gentage dette trin fem til ti gange. Du bør være i stand til at se en forskel i dit ansigt inden for et par uger.

5. Få en Steam Facial

Så mærkeligt det end lyder, kan damp faktisk hjælpe med at forbedre tonen og formen af ​​dit ansigt. Dette skyldes, at dampen får dine porer til at åbne, frigiver sved og eventuelle fanget toksiner. Derfor dette reducerer væskeophobning i ansigtet. Det er vigtigt at forstå, at denne metode ikke vil fungere, hvis du ikke er helt hydreret hele dagen.

Først koge noget vand i en beholder. Lad det køle lidt, derefter suge et rent håndklæde i det varme vand, klemme den til at fjerne eventuelle ekstra vand. Før du placerer det på dit ansigt, skal du sørge for at temperaturen er lige så du ikke skader dit ansigt på grund af varmen. Du kan gøre dette i ti minutter, to gange om dagen.

6. Get A Face Massage

Face massage er almindeligt anvendt til at sænke fedt på kinderne, og til at tone resten af ​​ansigtet. Denne fremgangsmåde hjælper lindre overskydende væskeophobning i ansigtet ved at fremme cirkulation og tømning af akkumulerede væske. Påfør en sund olie på dit ansigt, såsom squalen eller arganolie. Start med forsigtigt at gnide dit ansigt med flade palmer i en cirkulær bevægelse. Du kan gentage dette i tyve gange.

7. Stræk dit ansigt

Dette er en simpel facial øvelse med sine rødder i yoga. Det vil hjælpe tone og styrke musklerne i nederste ansigt. Læn dig tilbage og slappe af. Dernæst skubbe tungen ud og prøve at røre din næse med det. Hold denne stilling i fem sekunder. Næste, så prøv at røre ved din hage med din tunge i yderligere fem sekunder. Du bør gentage dette for i alt fem til ti gange.

En anden teknik indebærer at skubbe din underlæbe opad ved stikker ud af din underkæben. Fortsæt i fem sekunder og gentage det ti gange. Også, smilende regelmæssigt er en fantastisk måde at tone dine ansigtsmuskler. Mere end det, smilende har vist sig at øge niveauet af endorfiner i kroppen, som gør én glad og tryg.

8. Smile som en fisk

Lyder sjovt, ikke? Tja, det ser alt for sjovt, men det er en fremragende facial øvelse til at hjælpe dig slippe af med, at fedt på dine kinder. Først sidde et eller andet sted med ordentlig rygstøtte. Dernæst skal en fisk ansigt ved at sutte dine kinder i. På dette tidspunkt, så prøv at smile og hold stillingen i omkring ti til femten sekunder. Du kan gentage dette fem til ti gange om dagen.

9. Reducer din alkoholindtag

ikke hengive sig overdrevent drikkeri, hvis du ønsker at opretholde en defineret ansigtsform. Under små mængder af vin eller øl nu og da er fint, men mere kan forårsage fedt at blive vist på dit ansigt. Dette skyldes, at alkohol er propfyldt fuld af kalorie-rige kulhydrater. Det inducerer også dehydrering, hvilket fører til væskeophobning som tidligere nævnt.

10. Sleep Well

Intet af dette kommer til at fungere, hvis du ikke får otte timers søvn hver dag. Vi har en tendens til at få så travlt med andre ting, som vi ender med at gå på kompromis med søvn i disse dage. Søvnmangel forårsager forskellige problemer til din mentale såvel som fysiske sundhed. Det har været forbundet med en stigning i cortisolniveauer, som er et stresshormon, der kommer med forskellige problemer, såsom øget appetit, øget fedt ophobning og vægtøgning.

Ofte stillede spørgsmål

Kæmper med en søgen efter hvordan man kan reducere ansigt fedt naturligt? Her er de mest almindeligt stillede spørgsmål, når det gælder om at reducere ansigtet fedt.

1. Vil Facial Øvelser arbejde?

Ja, de ofte hjælpe tone dine ansigtsmuskler, reducere kind fedt og forbedre formen på dit ansigt. Dog vil disse ikke gøre en forskel, medmindre du spiser en varieret kost, motion regelmæssigt, ophold hydreret og få nok søvn hver dag.

2. Kan Løb Reducer Face fedt?

Cardio kan helt sikkert reducere ansigt fedt. Spot reduktion af fedt er en myte; du kan ikke tabe fedt i kun ét område af din krop. I stedet kan indarbejde en sund øvelse regime med aerob træning hjælpe med at brænde fedt.

At have en stor ansigt betyder ikke, det er fedt. Mange mennesker har store, runde ansigter, der har at gøre mere med knoglestruktur end fedt gain. Du har måske en skarp, defineret jawline venter nedenunder alt det fedt, men nogle gange er det bare, hvordan det er. Der er ingen grund til at gå overbord forsøger at få et ansigt struktur som berømte modeller eller skuespillere, der har adgang til mere teknologi og midler til at ændre deres krop. Bare begynde at spise sundt, få tid til noget motion og sove godt.