De bedste æteriske olier til at forbedre sportslige præstationer

Dagens atleter skubbe deres kroppe hårdere end nogensinde før, og den konstante søgen efter at maksimere ydelsen er noget, der kan tage op en enorm mængde af tid og energi. Mens din samlede præstation naturligt vil være bundet til dine egne fysiske og mentale evner, er der også masser af forskellige værktøjer derude, der kan bruges til at hjælpe dig sammen.

Værktøjer som hoppe reb eller træningsmaskiner er de indlysende muligheder her, og investere i den rigtige kan hjælpe dig begynde at se forbedringer i din præstation. Men der er mere overkommelige og mere overraskende løsninger derude såvel som er værd at se på. Et perfekt eksempel på dette er æteriske olier.

Æteriske olier til bedre sportslige præstationer

Det overrasker mange at høre, at noget så simpelt som en essentiel olie kunne hjælpe en atlet at få mere fra deres præstationer, men det er sandt. Fra at holde kroppen ren for at hjælpe i ømme muskler smertelindring til at hjælpe give et løft af energi, kan den rigtige æteriske olie har en stor indflydelse på, hvordan du arbejder ud. Her er nogle muligheder for at overveje.

Pebermynte

Pebermynte er en af ​​de bedste muligheder for dem, der er alvorligt øge deres sportslige præstationer. Det tilbyder en bred vifte af fordele, herunder de følgende.

 • Hjælp til at lindre kvalme og fordøjelsesbesvær herunder de nervøse pregame rystesyge.
 • Forbedret mental årvågenhed og bedre koncentration
 • Lindring af smerter, især muskelsmerter og gigt smerter
 • Forbedret respiratorisk funktion

Ved at hjælpe dig med at trække vejret lettere og forbedre mentale ydeevne, pebermynte skiller sig ud som et must-brug mulighed for dem, der er på udkig efter en måde at forbedre deres sportslige præstationer ved brug af æteriske olier.

Citron

Lyse og citrus, citron æterisk olie er let at finde, let at bruge, og er med til at give kroppen med en bred vifte af forskellige fordele, herunder flere der er specifikke for atleter.

 • Det kan bidrage til at stimulere nervesystemet ydeevne og bevare et godt helbred
 • Løfter stemningen og hjælper med at øge positivitet for de dage, hvor du ikke føler 100%
 • Kan bruges til at behandle og forebygge atleter mund
 • Kan være med til at afgifte kroppen og opretholde peak performance

Kryddernellike

Fed æteriske olie er noget, der er blevet testet for at undersøge den samlede effektivitet af det til forskellige ting. Det er blevet påvist, at give meget reelle resultater i en række aspekter af sundhed og sportslige præstationer.

 • Undersøgelser viser, at det kan øge hvide blodlegemer og immunfunktion, holde dig sund til træning.
 • Det kan medvirke til at reducere betændelse, bidrage til at mindske gigt smerter og forbedre fleksibiliteten.
 • Dens antiseptiske egenskaber kan gøre det nemmere at holde kroppen ren og fri for hudinfektioner og hjælper også kæmpe mod fodsvamp.

Eucalyptus

Eucalyptus æterisk olie har en genkendelig, stærk aroma, der er en vigtig del af, hvordan det hjælper med at fremme en bedre heling og forbedret ydeevne. Især det giver flere fordele, herunder:

 • Forbedret respiratoriske funktion for bedre udholdenhed og ydeevne
 • Bekæmper betændelse i musklerne til at mindske smerter og fremme en bedre fleksibilitet
 • Blandet med vand i en sprayflaske, kan det hjælpe med at holde kroppen kølig
 • Fremragende til at vågne op i kroppen og sindet lige før kampen, spillet, eller race

Lavendel

Lavendel er berømt for sin evne til at hjælpe slappe af sindet og kroppen og lokke den ind i en mere rolig søvn. Det er måske ikke præcis, hvad atleter vil, men mener, at få en god nats søvn er et must for toppræstation den næste dag, og du vil se, hvorfor bruger lavendel til at slappe af, er så vigtig. Derudover kan det hjælpe lindre og helbrede nedskæringer, forbrændinger og skrammer, så du kan komme tilbage ud på banen igen hurtigt.

Sådan bruges æteriske olier

Olierne ovenfor, er blandt de bedste til at forbedre sportslige præstationer, og bruge dem er simpelt så godt. Der er to muligheder, vi anbefaler;

 • Brug en forstøvergas Diffuser – Tilføj 20-25 dråber olie til og trække vejret normalt som olien spredes gennem luften.
 • Anvendelse i en Massage Olie – Tilføj 5 til 10 dråber til et luftfartsselskab olie såsom sød mandelolie og massage i musklerne

Æteriske olier er stærk og kraftfuld. Ved ansøgning æteriske olier direkte på huden være opmærksom på enhver irritation og stoppe ansøgning med det samme. Den nederste linje er enkel, æteriske olier kan forbedre dine sportslige præstationer i væsentlig grad. Hold info ovennævnte i tankerne, og du vil begynde at se forbedret ydeevne for dig selv.