De bästa sätten att minska Facial fett naturligt

Ditt ansikte är den första kontaktpunkten med alla andra. Det är det första folk lägger märke till dig, även innan de vet något om dig. Det är helt förståeligt att önska en skarp, definierad ansikte. Men många människor kämpar med vikt och detta inkluderar ansiktet fett.

Även om det inte finns någon skada alls i att ha någon i ansiktet fett, om det verkligen stör dig, det finns en massa saker du kan göra för att minska den. Det är dock viktigt att notera att det inte finns någon skillnad mellan ansikts fett och kroppsfett. Den goda nyheten är att samma metoder som används för att bli av med kroppsfett kan hjälpa dig att bli av med ansiktet fett samt. Denna artikel kommer att i detalj förklara de tio bästa sätten att minska ansiktet fett.

Hur man blir av Cheek Fat Naturligtvis

Ibland kanske du upptäcker att även förlora övervikt har gjort någon skillnad för fettet i ansiktet. För dem som tröttnat på knubbiga kinder, här är några sätt som kommer att visa dig hur man kan bli av kinden fett naturligt.

1. äta hälsosamt och motion

Detta är verkligen det bästa sättet att behålla din fysiska hälsa. Förutom att hjälpa dig att behålla din kroppsvikt, äta hälsosamt och utövar har en mängd långsiktiga fördelar, bland annat organ hälsa, åldrande, kardiovaskulär hälsa, benstyrka och så vidare. Konsumera en balanserad kost, som är inklusive frukt, grönsaker, baljväxter, baljväxter, ägg, fisk, nötter och frön, och din kropp kommer att förbli i toppform. Undvik överskott av socker och natrium, eftersom båda dessa livsmedel komponenter tenderar att behålla vatten och orsaka uppblåsthet i olika delar av kroppen, särskilt i ansiktet. Kom ihåg att träna minst tre dagar i veckan.

2. Hydratiserat stag

Som krånglig som det kan tyckas, kroppen faktiskt behåller vatten på grund av uttorkning. Våra kroppar lagra extra vatten i kroppen; detta inkluderar kinden och ansiktet. För att stoppa detta från att hända, är det viktigt att stanna hydrerade under hela dagen. Kom ihåg att dricka två till tre liter vatten varje dag, utspridda över hela dagen.

3. Tugga tuggummi

Tuggummi är en övning som hjälper till att minska kind fett. Detta bidrar också tona fettet på hakan och käken området, vilket ger dig som definierade form du vill. Sitt på en stol med ryggen rak. Pop en bomullstuss tuggummi i munnen och börja tugga. Tugga minst tjugo minuter, tre gånger om dagen. Du kan göra detta direkt efter morgon, eftermiddag och kvällsmål.

4. bränna Ballonger

Detta är en övning som hjälper tonen kinden fett genom att arbeta ut ansiktsmusklerna. Sitt på en stol och luta sig tillbaka tills du tittar på taket. Ta en ballong och blåser lite luft i den. Hålla blåsning under minst tio sekunder. Medan du gör detta, kommer du att känna din kind muskler stretch. Därefter tillåter luften att fly från ballongen och upprepa detta steg fem till tio gånger. Du bör kunna se en skillnad i ditt ansikte inom ett par veckor.

5. Skaffa en Steam Facial

Så konstigt som det låter, kan ånga faktiskt bidra till att förbättra tonen och formen på ditt ansikte. Detta beror på att ånga orsakar porerna att öppna, släppa svett och eventuella fångade gifter. Följaktligen minskar denna vätskeansamling i ansiktet. Det är viktigt att förstå att denna metod inte fungerar om du inte är helt släckt hela dagen.

Först koka lite vatten i ett kärl. Låt den svalna lite, sedan suga en ren handduk i varmt vatten, klämma för att avlägsna eventuella extra vatten. Innan du placerar den på ditt ansikte, se till att temperaturen är rätt så att du inte skadar ditt ansikte på grund av värmen. Du kan göra detta i tio minuter, två gånger om dagen.

6. få en ansiktsmassage

Face massage används ofta för att sänka fett på kinderna och tona resten av ansiktet. Denna metod hjälper till att lindra överskott vätskeansamling i ansiktet genom att främja cirkulation och tömning av ackumulerade vätskan. Applicera en hälsosam olja i ansiktet såsom skvalen eller arganolja. Börja med att försiktigt gnugga ansiktet med platta palmer i en cirkelrörelse. Du kan upprepa detta för tjugo gånger.

7. Sträck Your Face

Detta är en enkel ansikts övning med sina rötter i yoga. Det kommer att hjälpa tonen och stärka musklerna i nedre delen av ansiktet. Luta dig tillbaka och koppla av. Därefter trycker tungan ut och försöka röra näsan med det. Håll denna position i fem sekunder. Därefter försöker röra hakan med tungan i ytterligare fem sekunder. Du bör upprepa detta för totalt fem till tio gånger.

En annan teknik innebär att trycka din underläpp uppåt genom skjuter ut din underkäken. Fortsätt i fem sekunder och upprepa det tio gånger. Dessutom ler regelbundet är ett bra sätt att tona dina ansiktsmuskler. Mer än så, ler har visat sig öka nivåerna av endorfiner i kroppen, vilket gör en att känna sig lycklig och tillfreds.

8. le som en fisk

Låter roligt, eller hur? Tja, det ser roligt också, men det är en utmärkt ansiktet övning för att hjälpa dig att bli av med det fett på kinderna. Först sitta någonstans med ordentlig ryggstöd. Därefter gör en fisk ansikte genom att suga dina kinder i. Vid denna punkt, försök att le och hålla positionen för cirka tio till femton sekunder. Du kan upprepa denna fem till tio gånger om dagen.

9. Minska ditt alkoholintag

inte ägna sig åt överdrivet drickande om du vill behålla en definierad ansiktsform. Att ha små mängder av vin eller öl då och då är bra, men mer kan orsaka fett att visas på ditt ansikte. Detta beror på att alkohol är full av kaloririka kolhydrater. Det framkallar också uttorkning, vilket leder till vätskeansamling som tidigare nämnts.

10. Sleep Well

Inget av detta kommer att fungera om du inte får åtta timmars sömn varje dag. Vi tenderar att bli så upptagen med andra saker som vi hamnar avkall på sömn dessa dagar. Sömnbrist orsakar olika problem för din mentala samt fysiska hälsa. Det har kopplats till en ökning av kortisolnivåer, vilket är ett stresshormon som kommer med olika problem, såsom ökad aptit, ökad ansamling av fett och viktökning.

Vanliga frågor

Kämpar med sökandet av hur man kan minska ansikte fett naturligt? Här är de vanligaste frågorna när det gäller att minska ansiktet fett.

1. Kommer Facial Övningar Arbete?

Ja, ofta hjälpa de tona dina ansiktsmuskler, minska kinden fett och förbättra formen på ditt ansikte. Men dessa inte kommer att göra skillnad om du äter en balanserad kost, motionera regelbundet, stanna hydrerade och att få tillräckligt med sömn varje dag.

2. Kan Running minska Face fett?

Cardio kan definitivt minska ansiktet fett. Spot reduktion av fett är en myt; du kan inte förlora fett i endast en del av kroppen. Istället kan införliva en hälsosam motion regim med aerob träning hjälpa till att bränna fett.

Att ha en stor yta betyder inte att det är fett. Många människor har stora, runda ansikten som har att göra mer med benstrukturen än fett vinna. Du kan ha en skarp, definierad jawline väntar under allt det fett, men ibland är det bara hur det är. Det finns ingen anledning att gå överbord försöka få ett ansikte struktur som kända modeller eller skådespelare, som har tillgång till mer teknik och metoder för att förändra sin kropp. Bara börja äta hälsosamt, tid för lite motion och sova bra.