De 5 essensielle oljer for sunne tenner og tannkjøtt

Jeg tar oral helse på alvor. Jeg tror det hele stammer fra min barndom, ser på min bestefar fjerne sine proteser. Du må innrømme, er det en ganske sjokkerende og potensielt arrdannelse handle for å vitne om du ikke helt forstår hva som skjer! Jeg mener, her var en mann jeg kjente og elsket, min egen bestefar, og han kunne faktisk fjerne tennene om natten. Det pirret og skremte meg på samme tid. Stort sett livredd.

Så da jeg begynte å vedta en mer naturlig livsstil, min tannkrem og munnvann var den siste som skal konverteres. Jeg trodde jeg virkelig trengte disse kjemikaliene for å holde tennene mine ekstra sparkly og mine tannkjøttet sunt! Men nope. Akkurat som jeg lærte at alle naturlige deodorant kan holde deg helt luktfri, fant jeg ut at alle naturlige munnhygiene praksis kan holde tennene og tannkjøttet i tip-top form uten å utsette kroppen din til en hel haug med ekkel.

Eteriske oljer er en integrert del av min naturlige munnhygiene rutine. Som vi vet, fordelene av essensielle oljer er langt mer enn aromatisk. De har utrolig terapeutisk, helbredende egenskaper. Jeg bruker følgende 5 essensielle oljer i min naturlige hvithet og remineralizing tannkrem og naturlig urte munnen munnvann.

De 5 essensielle oljer for sunne tenner og tannkjøtt

Kanel eterisk olje

Kanel Essential Oil har lenge vært brukt til sine medisinske egenskaper, spesielt dens soppdrepende, antibakterielle egenskaper. Nyere forskning utført i New Zealand viste at kanel Essential Oil har størst antimikrobiell virkning mot Streptococcus mutans , bakterier ansvarlig for tannråte og Lactobacillus plantarum , en av bakterier ansvarlig i tannkjøttsykdom. Det er Ganske utrolig imponerende.

Peppermynte eterisk olje

Forskere har funnet at Peppermynte Essential Oil er ytterst effektiv til å drepe anaerobe bakterier, de er en type bakterier som trives i en lav oksygen miljø slik som munn, og kan føre til tannkjøttsykdom.

Peppermynte eterisk olje

Spearmint Essential Oil egenskaper er svært lik som Peppermint Essential Oil. det er en sterk antiseptisk, eliminere bakterier og hjelpe noen sår leges raskere. Det er også beroligende til mykt vev som tannkjøttvevet.

Myrra eterisk olje

Myrra Essential Oil fungerer som både en antiseptisk og en smokk. Av denne grunn har det tradisjonelt vært å støtte tannkjøttet og helbrede munnsår. Myrra Essential Oil kan også hjelpe til tannkjøttvevet helse ved å støtte blodstrømmen til vevet.

Fedd eterisk olje

Fedd Essential olje har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i hundrevis av år for å lindre tann smerter. Kliniske undersøkelser har vist at fedd hemmer mange patogene bakterier. I det siste har tannleger benyttet fedd å desinfisere forstyrret root kanaler, siden fedd har moderat sterke bakteriedrepende egenskaper. En ny studie viste at fedd Essential Oil har en spesiell evne til å hemme veksten av muterte og vill stammer av bakterier, som er like fascinerende.