De 5 beste etherische oliën voor een gezonde spijsvertering

Uw spijsvertering werkt hard het afbreken van het voedsel dat je eet in voedingsstoffen die uw lichaam nodig. Het absorbeert hen, en helpt bij het omzetten die voedingsstoffen in energie om de goede werking van alle cellen, organen en systemen te ondersteunen in je lichaam. Het is ook verantwoordelijk voor naar schatting 80% van uw immuniteit!

Zoals u waarschijnlijk al weet, uw spijsvertering is een zeer belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw algehele gezondheid, maar het nemen van goede zorg van het kan lastig in de snelle wereld waarin we leven. Omdat uw dieet is de nummer 1 beïnvloedende factor bij het handhaven spijsvertering, kan het gemakkelijk worden geschaad door de Standard American Diet, of SAD.

Het ED is alleen dat – SAD. Tegenwoordig zijn de meeste mensen in de VS consumeren van grote hoeveelheden van zeer verwerkte voedingsmiddelen met inbegrip van geraffineerde granen (koolhydraten), verpakt woestijnen, en suikerhoudende dranken en zeer kleine hoeveelheden van de hele natuurlijke voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en vis. Het is de reden dat veel mensen last van een verscheidenheid van spijsverteringsstoornissen, variërend van ongemakken zoals gas, opgeblazen gevoel en indigestie aan gevaarlijke symptomen van meer ernstige indigestie, chronische prikkelbaarheid, aambeien en darmontsteking.

De 5 beste etherische oliën voor de spijsvertering

Als u last heeft van spijsverteringsproblemen, kan het vetlaagje enige verlichting te bieden! Begin met deze 5 essentiële oliën voor een betere spijsvertering:

Gember

Warme en kruidig, deze geurige olie uit een wortelstok (root). De wortel zelf is gebruikt in keukens over de hele wereld al eeuwen voor haar vermogen om de symptomen van gemeenschappelijke maag te verminderen overstuur waaronder misselijkheid, een opgeblazen gevoel en gas. Ook bekend om de spijsvertering te stimuleren, te kalmeren en comfort.

Dragon

De unieke mogelijkheden van dragon olie omvatten smeren darmwand de spijsvertering te ondersteunen. In staat om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen, is ook betrokken bij de afvoer van gifstoffen. Ook biedt krachtige anti-schimmel eigenschappen te helpen houden darmparasieten afstand.

Pepermunt

Een van de meest erkende en meest gebruikte essentiële oliën voor de spijsvertering. Pepermunt is heerlijk geurende, stimulerend en verfrissend. Ook een krachtige olie die effectief verlicht gemeenschappelijke nausea, indigestie en gas en stimuleert de spijsvertering.

Kruidnagel

Kalmerende en prettig om het volledige spijsverteringsstelsel, is kruidnagelolie bekend ontsteking in darmwand verminderen. Dit kan helpen om maagklachten te verlichten. verlicht Ook ongemakken door het ontspannen van gladde spierweefsel van het spijsverteringskanaal te verlichten krampen, misselijkheid, gas en een opgeblazen gevoel. Een unieke samenstelling genoemd eugenol, kruidnagelolie in bekend effectief te behandelen schimmelinfecties en candida (intestinale parasieten) overgroei.

Oil of Oregano

Een van de meest krachtige essentiële oliën voor de spijsvertering. Deze olie bevat krachtige antibacteriële, anti-schimmel en anti-parasitaire healing verbindingen die wedijveren met over-the-counter remedies voor het behoud van een gezond spijsverteringskanaal. In staat om te doden pathogene darmbacteriën die in het spijsverteringsstelsel wonen, oregano-olie is het beste als alleen gebruikt in tijden van nood om regelmatig de spijsvertering weer op de rails te krijgen.

Hoe werken essentiële oliën Om spijsverteringsproblemen te kalmeren

Essentiële oliën bevatten plantaardige chemische bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de krachtige helende voordelen. Die verbindingen leiden tot een reactie in je zenuwstelsel, het verzenden van signalen naar je hersenen. Deze signalen kunnen omvatten kalmerend en verzacht het darmkanaal, of stimulerende digestie door het stimuleren van parasympathische activiteit. Elke olie is anders, maar slechts een paar druppels van een essentiële olie maakt een grote impact.

Er zijn 2 manieren om essentiële oliën te gebruiken om een ​​gezonde spijsvertering te ondersteunen:

  1. Aromatisch. Bij gebruik in uw diffuser, of gewoon ingeademd uit de fles, de dampen dragen actieve chemische moleculen in het lichaam door de neus. Ze stimuleren de olfactorische zenuw, in de neusholte. Deze zenuw bevat vezels die signalen direct op de centrale zenuwstelsel te sturen. Het is het systeem waarbij de spijsvertering is geregeld.
  2. Plaatselijk. Uw huid absorbeert alles wat je op te zetten. Wanneer toegepast als een wrijven, lotion of massage van de actieve stoffen gevonden in essentiële oliën voer uw bloedbaan naar de spijsvertering te ondersteunen.

Digestive Massage Instructies: Begin aan de navel, de olie toe te passen en vervolgens zachtjes masseren in de huid met behulp van een opwaartse cirkelvormige beweging (druk zachtjes met de pads van uw vingertoppen, cirkelen naar rechts). Dit kan ook in de rug, in de lever en maag. Vergeet niet om altijd te verdunnen etherische oliën in kokos of zoete amandelolie.

LET OP: Gelieve geen essentiële oliën voor maagklachten of enig ander gezondheidsprobleem te gebruiken zonder eerst overleg met uw zorgverzekeraar. En wij raden u nooit gebruikt deze intern.

Wat u zou moeten overwegen

Wanneer u gebruik maakt van een product waarvan u weet dat gaat je lichaam in te voeren, moet je er zeker van zijn dat het niet giftig. Immers, je wilt alleen de hoogste kwaliteit, pure ingrediënten voor uzelf en uw gezin. Helaas, vandaag zijn er veel etherische olie bedrijven die er zijn die niet gereguleerde praktijken over de manier waarop hun producten worden geteeld, gewonnen en verwerkt niet volgen.

Bij Healing Solutions, je gezondheid en geluk is onze topprioriteit. Dat is de reden waarom elke partij van etherische oliën die u hier vindt bevat alleen 100% pure ingrediënten. Geen vulstoffen, geen chemicaliën alleen getest, gecontroleerd en gecertificeerd therapeutische klasse etherische oliën, gelukkig, gezond buikjes!