De 5 beste essensielle oljer for Sunn fordøyelse

Fordøyelsessystemet fungerer vanskelig å bryte ned maten du spiser til næringsstoffer som kroppen din krav. Det absorberer dem, og hjelper konvertere disse næringsstoffene til energi for å støtte riktig funksjon av alle celler, organer og systemer i kroppen din. Det er også ansvarlig for anslagsvis 80% av ditt immunforsvar!

Som du sikkert allerede vet, er fordøyelsessystemet en svært viktig del av å opprettholde din generelle helse, men å ta godt vare på det kan være vanskelig i hektisk verden vi lever i. Fordi kostholdet er # 1 innflytelse faktor i å opprettholde fordøyelsen helse, kan det lett bli skadet av standard amerikansk diett, eller SAD.

SAD er nettopp det – SAD. I dag, de fleste i USA konsumerer store mengder svært bearbeidet mat inkludert raffinert korn (karbohydrater), pakket desserter og sukkerholdige drikkevarer og svært små mengder hele naturlige matvarer som frukt, grønnsaker og fisk. Det er på grunn av dette at mange mennesker lider av en rekke fordøyelsesproblemer som strekker seg fra ubehag som gass, oppblåsthet og fordøyelsesbesvær til farlige symptomer på mer alvorlige fordøyelsesproblemer, kronisk irritabilitet, hemorroider og tarmbetennelse.

De 5 beste essensielle oljer for fordøyelsen

Hvis du lider av fordøyelseskanal opprørt, kan eteriske oljer gi noen lettelse! Start med disse 5 essensielle oljer for bedre fordøyelsen helse:

ingefær

Varm og krydret, er dette duftende olje fra en jordstengler (rot). Roten selv har blitt brukt i kjøkken over hele verden i århundrer for sin evne til å redusere symptomene på vanlig magesyke inkludert kvalme, oppblåsthet og gass. Også kjent for å stimulere fordøyelsen, lindre og komfort.

estragon

De unike egenskaper av tarragon olje innbefatte smøremidler tarmveggene for å støtte fordøyelsesprosessen. Stand til å fremme fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer, er det også involvert i eliminering av giftstoffer. Også gir kraftige anti-sopp egenskaper for å holde tarmparasitter unna.

Peppermynte

En av de mest anerkjente og brukte essensielle oljer for fordøyelsen. Peppermint er fantastisk duftende, stimulerende og forfriskende. Også en potent olje som effektivt letter felles kvalme, dårlig fordøyelse, og gass og stimulerer fordøyelsen.

Clove

Beroligende og trøst til hele fordøyelsessystemet, er fedd oljen fra brønnen kjent for å redusere betennelse i tarmveggen. Dette kan bidra til å lindre urolig mage. Også lindrer plagene ved avslappende glatte musklene i fordøyelseskanalen å lindre spasmer, kvalme, gass og oppblåsthet. En unik forbindelse som kalles eugenol, som finnes i kløverolje er kjent for effektivt å kunne behandle gjær infeksjoner og Candida (tarmparasitt) overvekst.

Oil of Oregano

En av de mest kraftfulle essensielle oljer for fordøyelsen. Denne oljen inneholder potent antibakteriell, antisopp og anti-parasittisk helbredelse forbindelser som konkurrerer med over-the-counter middel for å opprettholde en sunn fordøyelseskanal. I stand til å drepe sykdomsfremkallende tarmbakterier som lever i fordøyelsessystemet, er olje av oregano best når de brukes kun i tider med nød å få regelmessig fordøyelse tilbake på sporet.

Hvordan eteriske oljer arbeid å berolige fordøyelseskanal opprørt

Eteriske oljer inneholder plantebaserte kjemiske bestanddeler som er ansvarlige for den kraftige helbredende fordeler. De forbindelser som utløser en reaksjon i nervesystemet, å sende signaler til hjernen. Disse signalene kan omfatte beroligende og beroligende tarmkanalen, eller stimulerer fordøyelsen ved å oppmuntre parasympatiske aktivitet. Hver olje er forskjellig, men bare noen få dråper av noe eterisk olje gjør en stor innvirkning.

Det er 2 måter å bruke eteriske oljer for å støtte et sunt fordøyelsessystem:

  1. Aromatically. Når den brukes i en diffusor, eller bare pustes ut av flasken, dampene bære aktive kjemiske molekyler inn i kroppen gjennom nesen. De stimulerer luktenerven, som ligger i det nasale hulrom. Denne nerve inneholder fibre som sender signaler direkte til sentralnervesystemet. Det er systemet som gjør fordøyelsen er regulert.
  2. Lokalt. Huden absorberer alt som du putter på den. Når brukt som en gni, lotion eller massasje de aktive forbindelser som finnes i eteriske oljer inn blodet til å støtte fordøyelsessystemet.

Fordøyelses Massasje Instruksjoner: Starter på navlen, bruke oljen og deretter forsiktig massere inn i huden ved hjelp av en oppadgående sirkelbevegelse (trykk forsiktig med pads av fingertuppene, sirkle til høyre). Dette kan også gjøres i ryggen, over leveren og magen. Husk å alltid fortynne essensielle oljer i kokos eller mandelolje.

MERK: Ikke bruk noen essensielle oljer for magesyke eller andre helseproblem uten først å rådføre deg med helsepersonell. Og vi anbefaler at du aldri bruker dem internt.

Hva du bør vurdere

Når du bruker et produkt som du vet kommer til å gå inn i kroppen din, må du være trygg på at det er ikke giftig. Tross alt, du vil bare den høyeste kvalitet, rene råvarer for deg selv og din familie. Dessverre, i dag er det mange viktige oljeselskaper der ute som ikke følger regulerte praksis om hvordan deres produkter er dyrket, hentet og behandlet.

På Healing Solutions, er din helse og lykke vår høyeste prioritet. Det er derfor hver gruppe med essensielle oljer du finner her inneholder kun 100% rene råvarer. Ingen fyllstoffer, ingen kjemikalier bare testet, verifisert og sertifisert terapeutisk karakter eteriske oljer, for glade, friske mager!